Täydellinen homo suihinotto varma orgasmi

täydellinen homo suihinotto varma orgasmi

Kaikki suomalaiset ovat siis lain mukaan tasa-arvoisia — paitsi jos olet homoseksuaali. Eikös se ollut Orwell, joka kirjoitti joidenkin olevan tasa-arvoisempia kuin toisten? Tiedoksi muuten kaikille niille, jotka pitävät perverssinä sitä, että laki sallisi homojen naimisiin menon — Suomen laki sallii eläimiin sekaantumisen!

Mistäköhän mahtaa johtua, ettei homoista meuhkaavat kepulaiset fanaatikot ole puuttuneet edellämainittuun seikkaan? Ne voivat joutua ristiriitaan keskenään, lain tulkinnassa voidaan joutua valitsemaan, mitä halutaan painottaa. Uskonnolliseen vakaumukseen perustuvaa syrjintää katsotaan helpommin läpi sormien. Äärikristityt saavat aivan vapaasti paasata homojen olevan Saatanasta, joutavan helvettiin ja olevan kaikin puolin vastenmielisiä epäsikiöitä.

Tilanne on eri, jos joku valoaivo sattuu olemaan muuten vain sitä mieltä, että homot ovat heteroita alempaa rotua. Kuulun katoavaa kansanperinnettä edustavaan helsinkiläisjoukkoon: Nalle Pub on mimmien mesta, eikä tunnin kestävää piipahdusta Lost And Foundissa työn merkeissä lasketa, varsinkin, kun Lostaria ei voi enää kutsua aidoksi homomestaksi, kiitos valtavan fag ja nykyään myös hetero hag -armadan.

Vielä reilu kymmenen vuotta sitten etenkin ulkomailla äijät tulivat iskemään ylvästä olemustani, mikä varmaan johtui silloin vielä muotiin tulemista odottelevasta kaljusta kupolista. Epätoivoissani päätin tehdä homobaarirundin ja tsekata arvoni miesmarkkinoilla.

Samalla voin kysyä kaikki ne kysymykset, jotka perusheteroa askarruttavat, mutta joita emme ole kehdanneet kysyä. Jotkut voivat olla sitä mieltä, että taas tässä vahvistetaan stereotypioita homoista.

Koska osa halusi esiintyä keksityllä nimellä, osa sanoi oman nimensä ja osa selkästi valehteli sen, jutussa ei pahemmin yksilöidä, kuka sanoo ja mitäkin. Ja naisaktivistit — se lesbojuttu tulee aikanaan.

Itse Kata Kärkkäinen sanoi kymmenen vuotta sitten, että minulla on hyvä, piukka peppu. Parasta puoltani siis asiantuntijoille esittämään. Toki kiinnostus olisi voinut olla toista, jos olisin itse mennyt iskemään ukkoja, mutta koska se ei olisi kuitenkaan johtanut mihinkään, tuntuu ajatus epäreilulta.

No eipähän ole tarvinnut uskaltautua miestenhuoneeseen, kun kukaan ei ole tarjonnut mitään. Tosin yhdestä homovessasta on kokemusta. Menin viattomana nöössipoikana pahaa-aavistamattomana baariin San Franciscossa ja ihmettelin, kun ainoastaan miehille oli vessa. Totesin, että eipä täällä naisten vessalla mitään tekisikään, kun mestassa on pelkästään setiä. Vessassa ei ollut ovea ja kusilaarilla huomasin, kuinka viiksekkäät äijät pystyivät zoomaamaan suoraan baaritiskiltä pisuaaritoimenpiteitä.

To pee or not to pee? Jotta minua ei päästä syyttämään kaupunginosasyrjinnästä, änkeän vielä sunnuntai-iltana Kallion Fairytailiin ottamaan selvää parista asiasta. Ulkosivurempan takia en löydä heti baaria ja joudun kysymään neuvoa Tenkan pokelta.

Olemme vähän samanlainen vähemmistö kuin suomenruotsalaiset, ei tässä mitään ihmeellistä ole. Tiedän lesbon joka harrastaa ainoastaan heteronaisia.

Kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä, mutta aina löytyy heteroita, jotka haluavat kokeilla kerran miltä ruoho aidan toisella puolella tuntuu. Yritän vielä kerran herättää kiinnostusta. Tulkitsinko asian ihan väärin, jos käsitykseni mukaan harva homo antaa vetää ns. Eli valtaosa on kyllä varmis itse olemaan vetävänä osapuolena, mutta vastaanottavaa puolta onkin vaikeampi löytää..?

Miten tuo seksi sitten oikeastaan hoidetaan kahden miehen välillä? HOitavatko molemmat vuorotellen toisensa suuseksillä tai käsillä? Kyllähän heteroidenkin on viisasta käyttää uuden kumppanin kanssa kondoomia, mutta homoilla tämä on ilmeisesti vieläkin suotavampaa Oman kokemukseni mukaan valtaosa naisista nielee suuseksin yhteydessä sperman tai ainakin ottavat lastin suuhunsa, vaikka sitten sylkisivätkin sen pois.

Miten homot hoitavat saman asian suuseksin yhteydessä? Onko "hyväksyttävää" laueta naisen suuhun ja panna naista takapuoleen, mutta miestäpä ei takapuoleen pannakkaan eikä sen koommin mällejä ruiskita tämän suuhun..? Ei ole olemassa mitään "koulukuntia", jokainen pariskunta kai toimii omien henkilökohtaisten mieltymystensä mukaisesti. Onhan seksissä muutakin kuin se yhdyntä, oli hetero- tai homosuhteesta sitten kyse.

Eli jos mua kiinnostaisi tietää, että mitä astronautit puuhailee avaruudessa, niin mun pitäisi alkaa astronautiksi? Kai sitä nyt uteliaisuuttansa saa asioita kysellä Yksi vaihtoehto olisi tietysti se, että tosiaankin itse homostelua kokeilisin Noh, eipä ainakaan toistaiseksi kiinnosta tuo käytännön opiskelu, joten tyydytään uteliaisuuden tyydyttämiseen internetin ihmemaailmassa. Ai ei homoseksissä ole eri koulukuntia..?

Hassu juttu, kun niitä kuitenkin heteroseksin yhteydessä löytyy Jotkut ottaa suihin ja toiset ei. Joku nielee lemmentuotokset, joku toinen sylkee, joku ei kiisseliä suuhunsa päästä ja joku nuo liemet haluaa kasvoilleen. Joku harrastaa kimppaa ja joku on bi.

Koulukuntia nuokin tavallaan ovat. Heteroseksissä yhdyntää voidaan pitää lähtökohtana ja jopa "itsestään selvyytenä" vaikka se nyt ei aivan välttämättä niin olisikaan Cityn juttuun haastattelin parikymmenta tyyppia,eli ei pida vetaa lopullisia johtopaatoksia sen perusteella,mutta raippaasti yli tuon viiden kyban heidan tapauksessaan em.

Ensiksi haluaisin kiittää aivan mahtavan hauskasta jutusta, tuli naurettua niin Arin hyvälle asenteelle lue: Vihdoinkin joku ottaa huomioon ns. Homoilla on sama periaate kun monilla heteroillakin on seksin suhteen: Tehdään sitä mistä molemmat tykkää. Joillekin anaaliseksi on vähän pelottava käsite, väliä siitä jos on päällä top tai alla bottom.

Mutta loppupeleissä tai noh, mielummin ennen aktin alkua se tärkein on että kerrotaan jos jokin ei sovi, ja mitkä on pelisäännöt. Ite oon bottom, ja sen verran sanon että se siitä saatava mielihyvä johtuu siitä, että tämä kolmas jalka osuu miehen g-pisteeseen, eturauhaseen. No kiltti periaate on se, että molemmat saa orgasmin. Kaikki ei tätä noudata, ja itse en leikkiin lähde jos joudun vain pumpattavaksi.

Suuseksissä OMA kantava periaatteeni on, että en päästä mällejä suuhun, sitten on niitä jotka siitä nauttii suuremmassakin määrin. Itsekin nautin paljon jutusta. Siis ei tää voi olla totta: Leipäkin on pilalla, jos siinä on karvoja. Lähdenkin tästä pesulle, olen ollut jo tunnin käymättä suihkussa. Itse olen homomies ja tykään saada peppuun ja niada peppuun. Molempi harrastan kotona mieheni kanssa. Kullia nuollaan ja imetään aamuisin ja suu löyhkää kullilta duunissa.

Hyi vittujen kevät, onko eläimiin sekaantuminen Suomessa laillista? Se on ihan perseestä! Minulla ei ole mitään homoja vastaan, mutta minä pidän eläimiin sekaantumista pahempana kuin pedofiliaa. Kun eläimet evivät kuitenkaan halua, että niitä nussitaan varsinkaan jos ihminen nussii olen lukenutkin jostain, että ihmiset ja delfiinit ovat ainoita, jotka "panee" nautinnon saavuttamiseksi , eivätkä ne pysty puolustautumaan siinä määrin kuin ihmiset.

Artikkeli on hauska, sai nauraa monet kerrat sitä lukiessa. Sitä en vain ymmärrä, mihin perustuu väite, että vasemmalla kädellä runkkaavat on homoja. Ymmärsin sen vitsiksi, mutta tuosta vasenkätinen, suomenruotsalainen ja homo -jutustako se vaan väännettiin? Homot eivät tarjoa Kukkuu! Tuo onkin kiinnostava seikka. Aiheesta on saatava kommentteja muiltakin. Tosin jos on kiva latino panemassa, niin on sekin kivaa. Kyllä mä kuule miehen fysiikan sen verran hyvin tunnen!

Maku on miehelläni mielestäni neutraali, koostumus on kuitenkin aika tahmainen, joten vinkkejä, millä huuhtoa suu raikkaaksi jälkeenpäin olisi kiva kuulla. Vesi ja siemenneste tuntuvat muodostavan liisteriä, joten vesi ei ole toiminut.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Suuseksi Miten otetaan mieheltä suihin? Miten otetaan mieheltä suihin?

Haluaisin kovasti ottaa mieheltä suihin. En ole koskaan ottanut. Penistä vain imetään ja nuollaan? Ikään kuin hyvällään huulilla, kielellä, suulla? Käsiä suihinotossa ei käytetä ollenkaan? Miehet, onko suihinotossa jokin tietty, mikä tuntuu hyvältä? Naispuolisena ja peniksettömänä minun on hyvin vaikea sitä tietää.

Te miehistä, jotka pidätte suihinotosta: Vissiin kaikki miehet eivät pidä siitä, että nainen ottaisi suihin. Haluaisin kovasti ottaa suihin. Mistähän sellaisen miehen löytäisin, jolta voisin ottaa suihin? Olenkohan jotenkin epänormaali, koska tunnen voimakasta halua ottaa suihin? Nuolen pepun ja pimpin Moikka löytyykö Turun alueelta naista joka haluaisi mun nuolevan pimppiä ja peppua.

Suun huuhtelu suihinoton jälkeen Otan mielelläni suihin ja annan miehen myös tulla suuhuni, joskus kun olen oikein himokkaalla ja riettaalla tuulella nielen ja nuolen kaikki miehen tuotokset viimeistä pisaraa myöten. Täältä saattaa muutama kaveri löytyä, jotka mielellään opastaa sinua oraaliseksin salaiseen maailmaan http: Kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa: Vain miehen päässä syntyy tollanen viesti.

Ihan tavallinen, kiltti nainen. Paitsi jos se, että tuntee halua ottaa suihin sitten tekee minut pahaksi tai suorastaan mieheksi Miksi ihmeessä ajattelet, että olisin mies? Täällä siis suikkarin antamista himoitsevan naisen on pakko olla mies. Mut pari vinkkiä tohon suikkariin. Se on ihan ykkösjuttu ettei hampaat koske munaan ja saat kuitenkin suulla napakan imun kullin ympärille.

Suulla ja kielellä hyväilet terskaa eli kyrvän päätä samalla kun hyväilet käsillä kiveksiä ja runkkaat esaria pään liikkeiden tahdissa. Jos haluat alkaa oikein kunnianhimoiseksi niin otat kyrvän niin syvälle suuhun kuin saat. Alussa voi tuntua et tulee oksennus mut siihen tottuu kyllä. Se on kuin kirsikka kakun päälle jos saat suikkarissa otettua munan juuriaan myöten suuhun. Tästä pitää varmasti moni mies. Ei oo ees välttämättä pakko niellä, mut silloin kun mies laukee niin juuri silloin imeminen tuntuu erityisen hyvältä.

Spermat voit käydä sylkemässä vaikka vessanpönttöön tai johonkin paperiin. Tosin joitain kiihottaa erityisesti sekin että nielet koko lastin. Näytä ja vaikuta siltä että nautit suihin ottamisesta.

Jo yksistään sellainen asenne kiihottaa jossa nainen ottaa housut pois ja nappaa kiimaisena kullin suuhunsa kyselemättä mitään. Jos mies välittää oikeasti susta niin pahimpia fiiliksen pilaajia on se että näytät siltä ettet halua ottaa suihin tai pidät sitä jonain velvollisuutena ja välttämättömänä pahana johon on pakko alentua jos haluat miehen nuolevan sua. Ei kukaan susta välittävä mies halua teetättää sulla semmosia asioita seksissä joita sä teet itku kurkussa ja pakon edessä.

Suikkarin antamisesta nauttiva nainen tietää tuplanautintoa. Noilla pääset jo aika pitkälle vaikka nää asiat onkin yksilöllisiä. Teitä sais olla enemmän. Kirjoitustyylisi paljastaa sinut samaksi hassuksi hepuksi, joka kirjoittelee liki päivittäin naisena. Tunnen aina kunnon paineen kun nainen ottaa suihin ja sen jälkeen kunnon panoa eli lasti tulee imettäessä munaa ja vähän alkuun hellästi nuolien ja ottaen kokonaan suihin tunne on ihana ja tulee aina ja saa kiihkon kun ei pure vaan imee ja imee ja nauttii niin pitkään että lasti tulee naisen suuhun Käsillä ei oteta suuhun, niillä runkataan mikä tuntuu hyvältä?

Ja että on tärkeää, että minä, nainen, haluan sitä, siis suihinottoa ja nauttisin omalla tavallani. Ei laki kiellä hampaita. Muista hygienia, vie poika pesulle ensin, kondomit ei kuulu suihinottoon Kannattaa opetella nielemään asennekysymys. Älä painosta, älä hätaile, molempien pitää haluta ja saada nauttia. Itse nautinnon määrähän voi olla sama, jos sitä nyt voi mitata Imuri löytyy jokaisesta kotitaloudesta.

Onko tavalla jotain merkitystä sinulle? Suunnitteletko siis maksullisia suorituksia? Ei suuseksistä pitäminen tarkoita välttämättä sitä, että olisi maksullinen nainen. Tarkoitin sillä, että mies ja nainen nauttivat suuseksistä eri tavalla, suuseksitilannetta, jossa nainen ottaa mieheltä suihin. Eikö tämä ole nyt ihan maalaisjärjellä tajuttavissa, että kokemukset ovat erit - mutta silti molemmat voivat nauttia. Mikä kumma suihinotosta puhumisessa saa monet naiset kiivastumaan ja jopa vihaisiksi?

On sellaisiakin naisia, jotka aidosti pitävät siitä, varsinkin jos kyseessä on läheinen ja rakas mies. Heti on pakko joko a ilmaista vihaa ja katkeruutta tai b mitätöidä suuseksistä pitävät naiset leimaamalla heidät huoriksi, vaikka mistään sellaisesta ei olisi kyse.

Antakaa niiden nauttia jotka nauttivat ja älkää itse harrastako suuseksiä - eihän se ole pakollista. Suuseksin antaminen on todella kiihottavaa ja mukavaa! Ei kaikkien siitä ole pakko tykätä, mutta joidenkin kommentit menee pahasti yli. Miehen puhdas, kova kulli on äärimmäisen seksikäs ja kiihottava ja suihinotto parasta mitä voin miehelle antaa, miksi en sitä siis antaisi?

Se kuuluu liki jokaiseen sekstailukertaan, ihan samoin kuin miehen mulle antama suuseksi. Enkä tajua joidenkin naisten vinkumistä siitä miten nainen on alistettuna kun ottaa mieheltä suihin, sehän on ihan päinvastoin, silloin mulla on hyvinkin suuri valta mitä teen, miten ja mitä annan tapahtua!

Enkä tee sitä siksi että odotan mitään vastapalvelusta, teen sen siksi että se on minusta ihan hemmetin kivaa ja tiedän sen olevan myös miehestäni ihan hemmetin kivaa. Suhde on aika tuore ja täytyy myöntää että mies alkuunsa yllättyi kun saatoin ottaa suihin esim.

Mikä alistettu se nainen muka on suihinotossa: Suihinotto vaan on nii Suulla koskettelu, kielellä, nuoleminen, imeminen. Mutta vain omasta tahdosta ja halusta, että tykkää miehestä ja ehdottomasti namimakkaran pitää olla puhdas.

Tuohon en voi muuta todeta kuin, että mistäs löytäisin kaltaisesi Naisen, jolla juuri samanlainen "maailmankuva" suuseksistä? Kyllä kondomit kuuluu suihinottoon jos ei ole yhdessä käyty testeissä ja tulkoset puhtaita. Suojaamattomasta suuseksistä voi saada samat taudit kuin suojaamattomasta yhdynnästäkin. Eli makukortsuja peliin tai sitten suuseksi kieltoon ennen kuin testitulokset on puhtaat.

Suuseksi on yksi tapa osoittaa rakkauttaan rakastamalleen. Mutta on myös miehiä jotka eivät halua tyydyttää naistaan suullaan, saattavat silti ottaa vastaan suuseksiä. Se vaan yksipuolisesti tehtynä ei ole niin kiihottavaa kuin yhteisymmärryksessä Joo tiedetään - mutta ylempänä kirjoittanut todennäköisesti tarkoittaa sitä, että kumin kanssa samaa nautintoa on turha odottaa saavansa. Tärkeintä on, että sinä et pysty millään tavalla vaikuttamaan siihen, kuinka syvälle ja kuinka pitkäksi aikaa kerrallaan kulli työntyy kurkkuusi.

Ainoa tehtäväsi on pitää suusi auki ja varoa ettet koske kyrpään hampaillasi. Makaa esimerkiksi sängyllä tai pöydällä selälläsi, roikuttaen päätäsi sängyn reunan yli. Näin miehesi voi helposti nussia suutasi.

Myös esimerkiksi kyljellään maaten tuo onnistuu varsin mukavasti. Bumbattava barabaran miehiä on siis ammamies: Sellaisesta, jossa himokas nainen lutkuttaa posket lommolla nautiskellen maaliin saakka niin, että tuntuu varpaista kynnetkin irtoavan Eli naisen ohjeet miehen suhteen: Jos haluat suihin ottaa niin täältä löytyy iso kyrpä mitä saat imeskellä ihan miten haluat, kaikessa rauhassa.

Hieroa kädellä, nuolla terskaa ja ottaa kokonaan suuhun. Olet ihan varmasti joku feikki joka on täällä leikkimässä erilaisten asioiden kanssa, mutta typerä sellainen. Ei kukaan nainen voi olla niin tyhmä, että kysyy täällä " Mistähän sellaisen miehen löytäisin, jolta voisin ottaa suihin? Minusta se on äärimmäisen kiihottavaa ja luonnollista. Jotkut miehet eivät kestä hampaiden kosketusta terskassa, toiset kestää sitä enemmänkin.

Itse olen ottanut muutamia kertoja poikaystävältäni suihin, ja joka kerta hän on tullut, ja nielen aina kaiken, mutta silti minulla on epävarma tunne siitä mitä teen.. Kai se on harjottelun tulos, eihän kukaan ole mestari aloittaessaan, mutta sanon että kannattaa heti alusta alkaen opetella nielemään, mun poikaystävä ainakin nauttii siitä. Olen nainen ja nautin todella paljon suihin otosta.

Soitin tässä kerran yhelle miehelle kun halusin baarista kyydin pois. Emme olleet aikasemmin mitään puuhanneet, mutta melkein saman tien kun pääsin autoon aloin siinä matkalla ottamaan suihin.

Kyllä oli äijä ihmeissään, sanoi et oli eka kerta ku tämmöstä tapahtu. Mä otan ihan joka kerta suihin, mä nautin siitä ja voin tehä sitä kauan. Mut täytyy sanoa et on myös kehuttu että oon siinä hyvä. Mut johtuuko se siitä kun tossa aikasemmin joku kirjotti, että se tuntuu vielä paremmalta jos nainen nauttii siitä.

Itse tykkään ottaa mieheltä suihin ja huomata kuinka se nauttii, huokailee ja meinaa laueta kun kiusaan kielelläni. Tuolta löytyy halukkaita miehiä; http: Opettele, se on jalo taito siinä missä muutkin. Itsekään en aloittelevana seksin harrastajana sitä osannut, mutta harjoitus teki mestarin, kaikki joille olen sitä antanut, ovat kehuneet hyväksi.

Siinä käytetään myös käsiä, hyväile peniksen vartta, kiveksiä ja joillekin kannattaa kysyä mieheltä etukäteen mistä tykkää laitan sormea vähän anuksesta sisään.

.

Hierontaa ei seksiä homoseksuaaliseen seksiseuraa helsingistä

: Täydellinen homo suihinotto varma orgasmi

Homo kumiallergia viihdelinjat Porno homo sivustot homoseksiä
Täydellinen homo suihinotto varma orgasmi Hd porn vids free hd homoseksuaaliseen sex
Gay seksitreffit mies etsii viikon iltatyttö 279
Bdsm thai homoseksuaaliseen hieronta pori 99
Täydellinen homo suihinotto varma orgasmi Homo live sex webcam seksikäs blondi

Videoita seksi kauris homoseksuaaliseen sängyssä

Homoseksuaaliseen myyn pikkuhousuja hania kokemuksia