Kalu täynnä spermaa nahka fetissi homo

Veikko oli kammarissa ja huomasin kun hän laittoi verhoja ikkunan eteen. Verhojen alareunaan oli jäänyt rako. Menin ikkunan alle ja katsoin verhojen raosta sisälle, säpsähdin kun huomasin Veikon seisovan alasti pöydän vierellä.

Hän katseli pöydällä olevaa lehteä ja samalla runkkasi kulliaan. Minua alkoi kovasti kiihottaa veikon touhut, huomasin myös että oma kullinikin oli tosi kovana. Jonkin ajan kuluttua Veikon selkä kaareutui ja kulli ruiski spermat pöydälle. Itse puristelin kulliani housujen läpi koko ajan kun katsoin Veikon kiihottavaa touhua.

Veikko poistui kammarista ja huomasin kun hän meni ulkona olevaan sauna rakennukseen. Menin nopeasti sisälle taloon ja kammariin jossa veikko oli ollut, huomasin lehden pöydällä ja myös siinä olevat sperma roiskeet. Katsoin lehteä se oli Kalle joka oli avattu kohdassa jossa oli miehiä seisovien kulliensa kanssa. Olin tosi kiihottunut näkemästäni, joten otin oman kullini esiin ja aloin runkata sitä. Ei mennyt kovinkaan pitkään kun omat spermat lensivät veikon spermojen joukkoon.

Poistuin nopeasti kammarista ja juoksin kotiini, en tiennyt Veikon olevan homo enkä uskonut että vanhempanikaan piti häntä homona. Tuon tapauksen jälkeen kävin monesti, seuraamassa Veikon runkkausta ikkunasta tirkistellen, samalla omaa kulliani runkaten.

Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen. Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen. Olne 60'n viriili mies, kulli noin cm x 5cm paljapäinen klunssi.

Ootko sä ukkomies ´myös? Mulla on muutama kokemus ukkomiehen kaa suihin otoista molemmin puolin. Mies tietää mikä tekee miehelle hyvää. Vastaa tähän ja laita mailiosoitteesi niin kirjoitellaan ja vaikka tavataan jos haluat. Ei oo vielä kiinnostanu kullit ja ikää Tämän keskustelualueen jutut ovat vain yli vuotiaille. Odotappas poika pieni vielä 4 vuotta.

Kerran oli Ruotsin laivalla, siellä oli yks nuori pari oikein kaunis hyvä roppainen kundi, jolla farkuis oli vielä kovana. Sitte hän huomas varmaan tuijotukseni kylläkin mulla oli aurinkolasit päässä, ett' voin ihailla, kun munatkin erottuivat tiukista farkuista.

Varmaan olivat nussineet ja pojalla oli vielä jälkiseisokkia ja varmaan vielä sai uudelleen. Tyttö oli kyll monta vuotta varnhempi, oli varmaan imenytkin pojan kyrvän aivan turvoksiin. Siltä se ainakin näytti. Sitten poika meni nojaa kairetta, pylly vain jäi kateltavaksi. Tuntui, ett sitä hävetti tilanne. Tyttö puhui jonkun naistutun kanssa. Oli siinä makee, aivan tuli mieleen että olis olut mukava sormella painella pullistunutta etumusta farkujen läpi. Olin kai 17v kun laivalla olin kusella ja vanhempi mies oli vieressä kusemassa.

Rupes hieromaan itseään että seiso, siinä kiihottu itsekkin kun näin ekankerran runkkausta. Vei mut hyttiin ja anto suuhun, nolotti mutta annoin sen naida pyllyyn. Ei siitä onneksi muut tiedä. Terve MIES 22 millaiset tarinat sinua kiihoittaa kirjoita voi ehkä autaa sinua.? Silloin kuin huomasin heidän tekevä samoin kuin minä. Kiitos tosi kivasta linkistä nimi merkki. Kiitos myös muille vastanneille, on kiva tietää että muitakin miehiä, alkoivat kullit kiinnostaa jo nuorena.

Jäin nuorena ylitöihin ja kävin saunassa, sinne tuli vanhempi mies mitä monet pitivä homona. Sillä rupes seisoo ja halus että pesen sen munan, kyllä siinä kiihottu vieraan munaa hieroesa.

Sitten hiero pakaroitani ja sirmella pyllynreikää, käski pyllistää ja rupes naimaan kunnolla. Kävin joskus sen luona vaikka oli tyttöystävä, pelkästä miellenkiinnosta. Ja tuli kokeiltua miehen persettä kun imi ja runkkas ensin kunnolla mitä tyttöystäväni ei tee. Kävin nuorena aamuinnilla uimahallilla, kun sellä ollut kun muutama käviävä. Suihkussa vanhempi mies tuli viereeni ja katseli muniani, sillä rupes seisoo enkä voinut kun katsella kiihottunutta kullia. Otti pyyhkeen suojakseen ja pyysi mukaansa, vei sallaiseen isoon inva vessaan.

Sit halus että hieron sen seisovaa kullia, kyllä sitä itsekkin kiihottu ja mies otti suihin että laukesin sen suuhun. Sittten käski nojaamaan lavuaaria vasten työnsi pyllyyni kovan kullisa. Kyllä sai ekankerran miestä. Pyysi sen kotiin kun sen eukko oli matkoilla. Parin tuhdin paukun jälkeen tuli alasti muna pystyssä ja halus että hieron sitä. Kun sai multakin houtsut pois halus heti naida pyllyäni, oli aluksi kun mies hyväli ja otti suihin ja nuoli pussitkin.

Kyll oli kiimasia kundia nesteet lensi. Heti mulla alko seisoo kivikovana. Pitää ottaa pikkuhousuista pois ja vedell aivan on jo neste valumassa vau. Minä huomasin myös poikana ollessani, että tosi isot riippuvat kivekset saivat kikkeliini eloa. Enoni kävi usein meillä saunomassa, koska hän asui kesämökkimme lähellä.

Enollani oli tosi isot ja riippuvat kivekset, minun teki monesti mieli koskettaa niitä. Runkkasin monesti yöllä aitassa kun mietin mielessäni noita kulkusia. Nykyisinkin katselen netistä, kunnon sonnin kiveksillä varustettuja miehiä ja runkkailen. Kiihoitaako muita miehiä tai poikia kunnon riipparit.? Mä olen ihan hulluna niihin. Mä käyn salilla, ja sen jälkeen saunassa, joskus siellä on samaan aikaan sellanen tatuoitu tosi sexikäs n.

En meinaa saada silmiä irti niistä. Luulen että homo on hänkin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Lapsena eli vuotiaana kävin kerran saunassa kun siellä oli myös eräs naapurin mies. Tämä naapuri melkein pudotti silmät päästäni, hänellä olis paljas terska!

En ollut koskaan nähnyt paljasta terskaa ja ihmettelin miksi kalu näytti sellaiselta. Olsin halunnut katsella kalua hyvinkin tarkasti mutta ujostelin niin että peseydyin opeasti ja menin saunan eteiseen ja mietin siellä hämmentyneenä miksi hänen kalu näytti sellaiselta. En tuolla hetkelläkään tajunnut että minulakin on terska mutta se on esinahan alla piilossa. Meni joitakin aikoja kunnes tein löydön, minultakin löytyi terska kun tutkin kaluani. Olin löydöstä niin onnellinen kuin lapsi voi olla, olin ihan ylpeä siitä että minullakin oli pikkupojan pilin lisäksi aikuisen kalulta näyttävä kalu kun vetää esinahan taakse.

Siitä lähtien aloin pitämään esinahkaa terskan taakse vedettynä, muutamassa tunnissa esinahka turposi ja olis sitten vedettävä takaisin terskan päälle jotta turvotus laskisi. Aikuiseksi tultuani paljaspäisen kalun ihalu ei ollut jäänyt mielestäni ja siksi teetin itselleni ympärileikkauksen ja näin sain kalun joka on aina paljaspäinen. Olen ylpeä kalustani, se on kaunis ja nautin siitä että sitä katsellaan esim. Juu sulla varmaan nätti kalu kuka sitä on saanut runkkailla vai itekkö vaan.

Kyll komeet pallit kiihottaa jos on vielä sileä suora tiukka kalu ai jaj kiva katella ja vielä hoikka tuuhea tukka kauniit kasvot aivan het laittaa mukavasti pönkkää. En tiedä millai muut heteromiehet ajattelevat kaluista mutta itse olen aina ollut hyvin kiinnostunut omasta kalustani ja sen kanssa leikkimisestä.

Lapsena olin kiihottunut nähdessäni paljaspäisen kalun, minusta sellainen näytti niin kauniilta ja olisin halunnut nähdä sellaisia useammin. Muistan kun mietin että missä olisi sellainen paikka jossa saisi nähdä alastomiaihmisiä ja paljaita kaluja. En osannut aavistaakaan että olisi olemassa nudistirantoja. Tiesin tuttavapiirissä olevan muutamia henkilöitä joilla tiesin olevan paljaspäisen kalun, joku oli ympärileikattu mutta muutamista muista en tiennyt miksi heillä oli terska paljaana.

Ajattelin noita henkilöitä ja mietin kuinka haluaisin katsella heitä alastomana. Katselen netissä sekä naisia että komeita kaluja, pidän molemmista yhtä paljon mutta miehissä vain heidän kaluistaan.

En ajattele miestä seksuaalisesti niinkuin naista, pidän itseäni heterona. Kuirenkin, rakastan mulkkuja, haluisin hyväillä niitä suudella ja imeä, mulkku on niin kaunis ja kiihottava. Kiitti sulle alko taas heti seisoo kun ajattelin sun kaunista kullia. Omistat varmaan komeen itellä Minkä ikänen kundi olet t'äs on stondikses.

Olen kokeilunhaluinen ja haluaisin jonkun imemään.. Vastavuoroisesti itsekkin tekisin niin en ole ennen kokeillut Jostakin syystä kiihottaa nuori-jopa erittäin nuori! Onko ikävä mennyttä nuoruutta ajat sitten. Tollaset imut saat unohtaa, aika on ajanut ohi valitettavasti. Kyllä mulla kouluaikaan, kun olimme kesäleirillä, olin hiukan kipeenä ja sain olla päärakennuksessa sisätiloissa. Siellä yks ohjaaja tuli tiedustelemaan vointiani, juuri kun runkkailin huoneessani.

Kaveri istu vuoteen vierelle ja runkkasi minulta spermat. Seuraavana yönä hän tuli ja imi kulliani ja antoi omansa imenttäväksi. Leirin jälkeen kävin joskus hänen luonaan silloin kun sen vaimo ei ollut kotona.

Siellä se puki minut muijansa alusvaatteisiin ja täytyy sanoa, että kyllä vieläkin sperma lentää, kun ajattelen niitä aikoja. Itsellänikin on toiveita jonkun muun miehen tyydytys, vaikka pidän myös naisista. Mikään ei voittaisi kovaa penistä ja anus kelpaisi myös. Yleensä tyydytän itseäni kurkulla anukseen olen 18v.

No kyllä mua kiinnostaa miesten penikset mut kyllä kiinnostaa myös pillutki. Näyttäisin mielelläni omaani kiinnostuneelle ja mukava olisi nähdä toiseltakin jos mahdollista, näyttäminen on kiihottavaa. Olin 15v ja olin saanut pimsaa. Vanhempi "setä" saunassa sano etttä pesen sen seisovan kalun, kyllä kiihotttu ja pidellä isoa pyllyssä,Kyllä eka kerta anaaliin tuntu kunnolla.

Sitten olen välillä kiinnostuksesta ollut jonkun vanhemman miehen kanssa mikä on "pitänyt" hyvänä, kiihottaa kun toinen pitää kiinni ja antaa kunnolla.

Sattu ja kiihotti Menin kännissä miehen luo ja sano että voin nukkua sen sängyssä, yöllä tuli viereen vaikka olin16v. Olin katsellut vanhempiesn miesten munia saunassa ja lehdistä. Riisu mun alushousut pois ja painautu viereeni ja alko hyväilee, anto mulle kovan käteeni ja käski hieroa. Multa tuli melkein heti kun hiero, käänsi ninut mahalleen ja tuli päälleeni levittäen jalkojani. Sitten tajusin että haluu naida, kyllä ekakerta tuntu kun työnsi ja kiihottu kunnolla.

Toinen kerta oli helpompi kun olin märkänä, halus välillä että työnnän sen takapuoleen mutta ei onnistunut. Sitten halus sitäkin enemmän polvillaan ja seinäävasten. Mielenkiintoinen kokemus ja myöhemmin olen ollut vanhemman luona kun kiinnostaa.

Ota yhteys, olen yli 50'n ukkomies ja haluun nauttia sun kanssa suusexistä! Nautitaan yhdessä niinkuin vain miehet osaa!!!! Kun katselee netissä miesten ja naisten elimiä niin kyllä kummatkin kiinnostaa tosi paljon, kumpiakin haluan yhtä paljon, molempia imisin ja nuolisin yhtä innolla. Olin pari yötä sitten ensimmäisen kerran miehen kanssa, tai se oli transu brasiliasta 25v pitkä, tosi naisellinen ja erittäin kaunis. Kyllä kannattaa kokeilla toisen miehen kanssa.

Se on vain seksiä!! Juhannusta viettelimme sekkujen voimin, yhden serkun mökillä perheinemme. Olen täys heteroja omat lapset jo maailmalla. Mies serkkujen puolelta olemme aika hyviät geenit saaneet ja jokaisella kunnon varustus. Ompa noita runkkailu touhuja joskus tullut harrastettua, nuorempana porukallakin. Mutta ne jäivät parisuhteiden myötä, eikä niistä ole koskaan puheltu jälkeenpäinkään.

Nyt vietettiin juhannusta tosiaan taas porukassa. Aattona yllätys oli melkoinen. Keskimmäistä serkkuani en ole nähnyt pariin vuoteen, enkä hänen perhettään. Hänellä on identtiset kaksoispojat ja vau mikä yllätys kun nämä urheilua harrastavat vuotiaat nuoret miehet marssivat saunaan.

Kundeilla jumalaiset kropat ja jalkojen välissä, todelliset mahti kullit ja pallitkin tosi turpeat. Ja todella identtiset, esinahka peitti vain puolet turpeista terskoista ja heiluivat mukavasti siinä isojen pallien päällä.

Sauna oli sellainen, vastakkain istuttava ja kundit tulivat istumaan minua vastapäätä. Siinä pojat istuivat karvaiset jalat, milloin koukussa lauteilla, milloin missäkin asennossa. Näky oli niin mahtava että, minä tunsin kyrvässäni pientä värinää. Tunnetta jota koskaan en ole tuntenut katsellessani kenenkään kyrpää, saati sitten kun niitä oli tuplaten.. Täytyi vähän peitellä ja käydä järvessä viilentymässä, turhankin usein.

Uin vähän syrjemmälle ja pakko oli päästää muutamalla vedolla oma lastini, kalojen ruuvaksi. Kaksoset olivat tosi estottomia ja mukavia. Ja kun pesuilla oltiin voi sitä näkyä, kun kundit hoiteli kroppansa pesut ja tuntui että kullien ja pallien pesu ei lopu koskaan. Tai sitten se kuivailu operaatio oli myös. En tahtonut saada silmiäni näistä herroista irti millään ja pelkäsin että joku jo huomaa tuijotukseni.

Ilta eteni mukavissa merkeissä, mutta minun oli käytävä vielä parilla runkulla vessassa. Yällä vaimo ihmetteli, että mikäs nyt kun kalu kovana kinusin vielä pimperoa - tosin eipä tiennyt mikä näky oli piirtynyt verkkokalvolleni.

Ei antanut, mikä tietysti ymmärrettävää. Mutta eilen kun kotiin päästiin. Runkullakin kävin vielä aamuyöllä. Nyt kulli vähän arkana tästä kaikesta milloinhan lienee edellinen kerta..

Miten tässä nyt näin kävi, en ymmärrä.. Onko vastaavia kokemuksia muilla.. Täytyy tunnustaa että sen lisäksi että lapsena kiinnosti nähdä k-luja niin nyt viiskymppisenä ihan oikeasti suorastaan haluaa toisen miehen vehjettä.

Kokematon olen oman sukupuolen suhteen mutta en haluton, saas nähdä milloin saa leikkiä toisen pelillä. Et näin näen Minä kiihotun erektiossa olevasta peniksestä, mutta vain nähdessäni sen tilanteessa jossa nainen on mukana. Monta kertaa jouduin miettimään että olenko kiinnostunut myös miehistä. En ole, tilaisuus olisi ollut kokeilla mutta ko. Mutta pelkästään miehen kalu ei sytytä pätkääkään. Minulla kinnostus on pelkästään miehen kaluun, mies ei kiinnosta pätkääkään.

Leikkisin mielelläni toisen miehen kalulla, se on varmaa että haluaisin sen suuhuni ja nielisin spermat, pyllyleikeistä en ole kiinnostunut. No, kun tarkemmin ajattelen niin voisin ehkä tehdä videon jossa vieras kalu painuu peppuuni ja liukuu siellä edestakaisin. Voisin sitten jälkeenpäin katsella videota tai panna sen nettiin ja fiilistellä sen kanssa että monet katselevat videoa.

Se mitä haluaisin tehdä miehen kanssa, maata kyljellään asennossa, pääni lepäisi hänen reidellään ja katselisin läheltä hänen kaluaan, ihailisin se muotoja ja yksityiskohtia, kuljettaisin sormea sen eripuolilla jä kääntelisin sitä että näkisin kaikki yksityiskohdat, imisin sen kuivaksi.

Ime myös kaverin kalu kuivaksi ja kokeile anaalia. Mitäs menetä - toimi älä vain fantasioi. Kokeilin sattumoisin tapaamani nuoren homo kundin kanssa. Oli taitava poika, osasi ja opetti kaikki temput. Nyt olen vähän hämilläni kaikesta tuosta ja paikat kipeinä - vaan eipä kaduta yhtään Kokeiltiin kaverin kanssa miestenvälisiä leikkejä aluks dildoo peppuu ja sit naitiin toisiamme ja lauettiin sisään oli mielettömän mukavaa kun vielä tunnin jälkeen valu sperma ulos pepusta nyt olemme harrastaneet usein samoja leikkejä kyllä miehen kalu tuntuu hyvälle syvällä sisällä.

Kaverin kanssa on mukava olla sohvalla, kattoa pornoa ja runkata toisiamme. Ei ehkä homoja, mutta melkein jokaisella on bi-seksuaalisia taipumuksia.

Iso osa torjuu ne itsessään ja siitä syystä saattaa äänekkäästi halveksua homoja tai niin kuin viime aikoina nähtiin, jopa tuomita helvettiin, vaikka itse on homo. On eri asia ajatella vastakkaista sukupuolta silloin tällöin ja lähinnä pitäessään "omaa kivaa" kuin täällä päivät pitkät mankua seksiä miehiltä. Miksiköhän sitten tuo naisten palsta ei ole täynnä kaikenmaailman lesboviestejä missä naiset vain kuolaavat toistensa perään koko ajan? Kun näillä palstoilla puhutaan enemmän miesten välisestä seksistä kuin naisen ja miehen, ja se on oikeasti aika homomaista..

Tälle palstalle viitsi enää tulla kun vanhat ja vähän nuoremmatkin homot vain kuolaavat toistensa k-yrpiä eikä naiset kiinnosta tippaakaan. Voisitte siis reilusti myöntää olevanne homoja.. Mitäpä se sinua liikuttaa, onko homoja täällä. Täähän on itsetyydytyspalsta ja jos luulit että homot ei osaa itsetyydyttää, niin tietosi on hieman vanhahtavaa Tottakai on eri asia ajatella vastakkaista sukupuolta kuin omaa Mutta miksi kaikki miehet täällä sitten yrittävät inttää että ovat heteroita?

Tahtoisin paneskella miehiä, runkata niitä ja katella miehiä. Enkä siis oo homo.. Piilohinttien epävarmuuden paljastaa myös tuo kommenttien miinustelu. Helvettiäkö te siinä miinustelette kun on niin vaikea hyväksyä olevansa homo. Siinä ei ole mitään väärää mutta voisitte edes myöntää sen itsellenne ja jättää naisenne koska nehän siinä loppupeleissä vaan kärsii kun miehet on matkalla homolaan..

Ei ihan kaikki intä Tiedä sitten, olisiko lähtenyt, jos olisi pettänyt naisen kanssa. Ainakin olisi pitänyt lähteä joka tapauksessa. Homoilulle ei ei ei Voihan vulva mikä tahvo: D Jos otsake on, minkä ikäisenä miehet alkoivat kiinnostaa, niin eikö tämä tampio lue mullkku märkänä joka postauksen ja sitten tunnontuskissaan voivottele, että kun on homojakin Mutta sit itse luet silmät kiiluen juttuja täällä Bi-seksuaalisuus on laaja käsite.

Bi-seksuaalisuus on kaikki siinä välissä. Jos on mennyt naisen kanssa naimisiin ja fantasioi myös miehistä, niin on mitä suuremmalla todennököisyydellä bi-seksuaali, ei homo. Jos mieheni haluaisi olla miehen kanssa itseasiassa halusikin kokeilla , niin mun puolesta saa kokeilla. Minä en mieheksi muutu eikä minun kanssani siksi voi miehistä seksiä harrastaa. Ainoa, mitä mieheltäni pyydän: Käytä kortsua, en halua tauteja!

Minulla alkoi miehet kiinnostaan n. Olin ka 16v kun olin vanhemman miehen kanssa saunassa, sillä rupes seisoo enkä osannut katsella munaa. Halus pestä selän tuli ihan pyllyyn kiinni kovan munansa kanssa, sitten rupes tyontää sitä munaansa pyllyyni enkä osannut kun pyllistää.

Kyllä se sängyssä hiero munaani ja nai montakertaa mutta en suostunut sitä naimaan. Sitten olen nähnyt monen kokoisia kun oon suostunut naitavaksi. Olin duunipileissä ja asemalla oli bussit mennyt yöllä,Oli 17v ja vanhempi mies autolla lupas viedä lämpimään.

Nukuin sen soffalla kun heräsin kun avas housuni ja otti suuhun, kyllä tuntu hyvälle, laitto käteni sen seisovaan kulliiin enkä voinut kun runkata sitä. Sittten otti mun housut pois ja työnsi kovan pyllyyni, aluksi olin hämmentynyt mutta teki tavallaan hyvää. Myöhemmin kun juotti halus kunnolla rynkyttää tuntu kun enen ollut tottunut..

Nuorena jo kun luin pornolehtiä tai katsottiin jonkun kaverin kanssa pornoa, kun kavereita ehkä kiinnosti enemmän ne naiset. Lukio aikaan yksi kaveri kertoi ajelleensa karvansa ja pyysi autossa laittamaan käden housuihin ja kokeilemaan, kun ei voinut ottaa housuja kokonaan pois.

Sen jälkeen aloin vähitellen tunnustamaan itselleni, että mistä tässä vietissä ns. Tämä on eläinmaailmassakin hyvin yleistä urosten välinen seksi tai pieni peuhaaminen. Ei siis tarvitse olla homo jotta voisi nauttia miestenkeskeisestä nautinnosta, olkoon se yhdessä saunassa runkkaus tai miesten kuvien katselu.

Normaalia ja sitä paitsi hyvin kiihottavaa näin naisena voin sanoa. Minä vanhempana naisena tunnen pari homopoikaa, olin kylässä kun rupesivat pussailee. Sanoin että naikaa toisianne ettei muo haittaa, oli kivaa katsella kun panivat vuoron perään toisiaan eivätkä ujostellet kun katselin vierestä. Kalut kiinnosti kovasti, vertailtiin, puhuttiin levottomia, pidettiin mällin lennätys skaboja, runkkailtiin toisiamme..

Nyt meitä vielä neljä lapsuus ja nuoruus ajan kaveriä. Kaikki naimisissa ja monen lapsen isiä. Perhe tuttuja kaikki, ja kyllä me kolmekymppiset ukot vieläkin pidetään melkoisia sessioita, mökeillä ja reissuilla, saunailloissa, metsästysreissuilla vieläkin keskenämme - kaikki ollaan onnekkaasti naimisissa, mutta kyllä se miesten keskeinen skabailu ja toisen runnkkaus vieläkin erittäin mukavalta tuntuu.

Koemme tämän vaihteluna ja yhteisenä salaisuutenamme. Vaimot sanookin meitä poikakerhohsi -ikuiseksi sellaiseksi..

Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Homoporno kiihottaa. Bi äijä 53 6. Olen huomannut itsessäni Bi-henkisyyttä ja minua on alkanut nyt vanhemmalla iällä kiihottaa homoporno. Katselen usein heteropornon lisäksi miesten välistä touhuilua, varsinkin cadinot nimiset Gay videot ovat tosi kiihottava katseltavaa.

Katselen myös kylpylöissä ja uimahalleissa miesten varustuksia, varsinkin suuret roikkuvat kivekset saavat kulliini eloa. Monesti kun olen huomannut jollain miehellä, kyseiset vitjamunat, minun on pakko käydä vessassa helpottamassa oloani, ennen kun olen voinut jatkaa kylpemistäni.

Laitan pari linkkiä teille muille joita homoporno kiihottaa, ensimmäisessä linkissä on kyseisiä cadinot pätkiä. Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen.

Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen. Homo porno kiinnostaa ja kokeilun haluja on tullut. Runkkaatko paljon ja peitteletkö erektiota kylpylöissä tai halleissa? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Bi äijä 53 7. Kyllä runkkaan melkein joka ilta, joskus tulee kyllä runkkailtua päivälläkin, varsinkin jos töissä on tylsää.

Jos huomaan uimahallissa tai kylpylässä jonkun tuijottavan vehkeitäni ja paikalla ei ole lapsia, silloin esittelen puoli jäykkää kaluani. En ole uskaltanut esitellä koko seisokkia, vaan olen poistunut vessan paineiden poistoon. Fantasianani on nuoremmat miehet ja pojat, joiden vehkeitä tutkiskelen ja koskettelen, fantasioissani imeskelen myös kulleista spermat suuhuni. Ois mahtavaa peuhata kanssas. Tykkään vanhemmista miehistä, 16v oon.

Itsekään en saa yleisessä saunassa silmiäni ja penistä kuriin. Huomenna meen viroo vierailemaan hotelliin jossa on kuntosali, sitä varmasti käytän ja saatan hyviä herkkuja bongatakkin. Moro, mistäs päin Suomee oot? Itsellä asunto Kreikassa ja katselen mielelläni karvaisia kreikkalaisia miehiä Kyllä homoporno kiihottaa vaikka olenkin heteromies, katselen toisinaan runkkaus videoita joissa on nuoriamiehiä ja homopornoa jossa on myös nuoria sekä hoikkia miehiä.

On jotenkin kummallista, että näin vanhemmalla iällä on alkanut kiinnostaa toisten miesten elimet, esim. Nuorena poikana ollessa tuli tietysti tukiskeltua ja mittailtua toisten poikien kanssa kikkeleitä, mutta tuo tutkiskelu kuului mielestäni murrosikään. Olisi kyllä kiihottavaa kosketella ja runkatakkin jonkun toisen elintä, imemistä ja panemista en uskaltaisi ehkä vielä kokeilla. Alkaa aivan valtavasati kiihottaa uimahallissa kun joku alkaa tuijottaa alastonta vartaloani.

En peittele vaikka se alkaakin nousemaan. Toisten varustuksen katselu sama juttu, nautin kun voin katsella. Sitten onkin jo mentävä veskiin. Minäkin fantasioin vuosikaudet miehen kanssa kokeilusta mutta vasta pari vuotta sitten sovin koodi.

Sen jälkeen olen silloin tällöin ollut miehen kanssa enkä ole katunut sitä. Parasta tässä on, että vaimoni hyväksyy seikkailuni. Jos joku ottaisi mut Minä olen haaveilllut nyt vuosia et joutuisin tilanteeseen jossa mies tulisi ollessani polvillain ottamaan päästäni kiinni ja ttyöntäisi ihanan kyrpänsä suuhuni ja vain en oo kokenu,tuntuu aina kun kiimaisena runkkaan ja mietin mitä mies tekisi jos vastustaisin.. Tahdon,siis hulluna tahdon että hän tunkisi vaan syvemmälle sanoen ime,nyt imet ja nuolet kaikki..

Kun hän on laukeamassa vetää hän mua kohti ihanaa kyrpäänsä ja samalla kun hän laukeaa suuhuni,olen suu täynnä spermaa ja imen häntä vielä syvälle ja niin ettei ole epäilystäkään miten paljon enemmän kuin koskaan kukaan muu hän teki minusta väkisin työntämillä kaiken onnelliseksi ja alistuneeksi jjoka olisi suuri unelmani,imeä väkisin miestä ja sen jälkeen antaa hänen kokeilla naida minua! Ajatus saa minut niin kovaksi etten voi uskoa mitään muuta ihanampaa Ja varmasti teen sen jos paikka tulee,missä vaan,lenkillä,salilla,uimassa missä vaan..

Tahdon antaa hänen nähdä Että hän otti mut väkisin Kiihottavaltahan tuo tuntuisi,olen myös BI-Ukkomies Länsirannikolta. Tää on vaan faktaa Muo kiihottaa naiset eikä karvaset äijät. Porin seudulta olisko ukkomiestä,ikää max45v. Voitas tavata vaikka autossa,ja katsoa mitä jatkossa Keksitään. Ei se, että hyvä kroppaisen miehen, isojen kullien tai seisokin näkeminen ja sen viehättäväksi kokeminen kenestäkään homoa tee.

. kesäkuu Tupakka fetissi quntele chat seksiä turku nahka fetissi tatuoinnit turku eka orgasmi kalat ja härkä sexi suomi porno homo ravintola neliapila. 6. heinäkuu Leikit ja fetissit Laitan pari linkkiä teille muille joita homoporno kiihottaa, .. ja samalla kun hän laukeaa suuhuni,olen suu täynnä spermaa ja imen olla sopiva kalu tarpeeksi ohut ja hyväohut kalu ja hyvä paikka kyllä. elokuu Ass smoothie miehen kulli kotikissa alastonsuomi video hustleri kissa kuva seksitreffit nainen volvo s40 pillu kakalla pillu täynnä spermaa äiti.

Gay qntele shemale mistress

: Kalu täynnä spermaa nahka fetissi homo

Kalu täynnä spermaa nahka fetissi homo Kertokaa jotka ootte kokeilleet, niin miltä niitä tuntuu puristella? Moro, mistäs päin Suomee oot? Kun sai multakin houtsut pois halus heti naida pyllyäni, oli aluksi kun mies hyväli ja otti suihin ja nuoli pussitkin. Mä olen ihan hulluna niihin. Kyll komeet pallit kiihottaa jos on vielä sileä suora tiukka kalu ai jaj kiva katella ja vielä hoikka tuuhea tukka kauniit kasvot aivan het laittaa mukavasti pönkkää. Chaturbaten amatööriesiintyjissä on paljon kiinnostavaa kaikista suuntauksista pitäville.
SEX IN GAY TURKU ETSITÄÄN SEKSISEURAA Itse nuorena ekaa kertaa serkku kysyi että olenko kaluani jo kokeillut, olihan se helppo myöntää koska hän muutaman vuoden vanhempana tätä kysyi, mutta sitten hän kysyi saisiko imeä, no gay seksiä mies erektio, minä 12v annoin hänen 16v imeä munaa ja oli se taivaallista, sen jälkeen leikimme viikottain milloin missäkin. Minua kiinnosti useasti seurata mitä veikko teki ja vakoilinkin häntä ahkerasti. Odotappas poika pieni vielä 4 vuotta. Sillä rupes seisoo ja halus että pesen sen munan, kyllä siinä kiihottu vieraan munaa hieroesa. Silloin kun näin kymmenen vuotiaana kaverini pippelin ja sen komean pissakaaren. Nyt vanhempana ei aina kaveria niin helpolla löydy, ainakaan täällä harvaan asutummissa paikoissa, kuten Kainuussa. Jo joskus kerhoaikoina alko pippelit kiinostaa.
SUOMI HOMOSEKSUAALISEEN SEXIÄ LIUKAS VITTU Latex fetissi dildo kalussa homo

Kalu täynnä spermaa nahka fetissi homo

Kiitos myös muille vastanneille, on kiva tietää että muitakin miehiä, alkoivat kullit kiinnostaa jo nuorena. Oln varmaan 6 kun päivähoidossa toinen kaveri päiväunien aikaan kaivoi peppuaan. Jos on mennyt naisen kanssa naimisiin ja fantasioi myös miehistä, niin on mitä suuremmalla todennököisyydellä bi-seksuaali, ei homo. Tahdon antaa hänen seksikauppa espoo strapon homo Että hän otti mut väkisin Kaveri istu vuoteen vierelle ja runkkasi minulta spermat. Kaivoin sen vehkeen housuista, aloin hyväillä ja otin lopulta poskeen, vaikka jännitti sairaasti. Hän on sitonut siittimeni ja kivekseni sekä kiinnittänyt kaulaani suuren koiran taluttimen.