Gay nuorta kalua kauris sängyssä

gay nuorta kalua kauris sängyssä

Juttelemalla oppii nopeasti tuntemaan uuden ihmisen. Hän vastasi itsevarmasti jokaiseen kysymykseen. Aivan kun hän tietäisi vastauksia kaikkeen maailmassa. Eli Juha oli oikeassa. Hän oli typerys joka luuli olevansa maailman napa. Että hän on vastaus miesten pyyntöihin. Ja hän oli oikeassa.

Hän on juuri sellainen joka sopii meille kun piste in päälle, kun nenä nyrkkiin. En mää vaan tiedä, miehiä. Vaan minä tiedän kaiken, miehiä tämä porukka tarvitsee. Minä olen kaikki mitä tarvitsette. Hän on tullut meille. Peili on heille kun meille syöminen ja nukkuminen. He voisivat jättää muut kun vain peili löytyy. Mutta ei ihan kaikki lupaa heti pokkana rohkeisiin kuviin ryhtymistä. Siinä hän poikkesi meistä muista kadun tallaajista.

Hän halusi heti tietää mitä ne rohkeammat kuvat oikein tarkoittaa. Mihin ne on tarkoitettu? Ne tehdään yleensä internetiin mutta pois suljettu ei tietenkään ole muutkaan kanavat kuten lehdet ja video. Raha ei ollut kuulemma se ainoa kiihoke. Hän on ollut kiinnostunut jo pitkään olla mallina jossakin pornotouhussa. Se on yksi syy miksi hän hakee yleensä meille. Hän on kuullut että meillä on myös se rohkeampi puoli. Kiiltokuvan nurjempi puoli, kuten hän vitsikkäästi mainitsi.

Kehaisi vielä että hänellä on mitä näyttää, jos se on siitä kiinni! Hän jopa halusi todistaa siinä ja nyt mutta kun sattui nainen olemaan studiossa. Tuija siihen että hän on nähnyt kaluja ihan kyllästymiseen asti, joten hänen puolesta saat housut laskea alas. Mutta, mutta ei nyt edetä asiassa sanoin heille ja asia jäi sillä kertaa siihen.

Pyysin häntä poseeraamaan seksikkäästi ja sen hän osasi. Hän oli ja on edelleen luonnon lahjakkuus. Sanoi harjoitellen peilin edessä.

Vitsaili saaneensa stondiksen katsellessaan itseään peilissä. Halusi välttämättä vetää farkkuaan alas että kalsarit tuli vielä paremmin esiin. Hänellä oli niin suuret housut että kalsarit olivat koko ajan vähän näkyvillä mutta nyt hän halusi vetää ne vielä enemmän näytille.

Ne olivat valkoiset, ne kalsarit. Otin muutaman kuvan saadakseni hänet tottumaan kameraan mutta tuntui että hän olisi halunnut että otan kunnon kuvia nyt kun hän on tänne kerran tullut.

Viimein päätin ottaa hänestä sellaisia kuvia kun hän halusi mutta en halunnut vaimoni nähden joten pyysin häntä poistumaan kahvia keittämään tai jotain.

Jotenkin Jannen käytös ärsytti minua tekemään sellaisen ratkaisun. Halusin jotenkin alistaa hänet. Halusin pyytää ottaa sellaisia kuvia että hän ei välttämättä enää suostuisi sellaisiin. Kun vaimoni oli poistunut pyysin hänen riisuuntua samalla kun otan hänestä kuvia.

Kun hän oli alasti hänellä seisoi! Ja se oli iso! Oli poika nauttinut esityksestään. Sain nyt ottaa millaisia kuvia vain. Poika joka nauttii strippauksestaan noin paljon suostuu millaisiin kuviin tahansa. Päätin kokeilla tätä teoriaani taas kerran. Nyt kun hän oli alasti pyysin hänet toimiston sohvalle nelin kontin pakarat kattoon päin. Menin hänen taakseen ottamaan kuvia.

Pyysin häntä avaamaan reikänsä käsillään. Otin kuvia koko ajan. Näin hänen suuret munansa heiluvan siinä nenäni kohdalla kun otin lähikuvia hänen aukostaan. Tunsin siitä lähtevän tuoksun. Ne olivat pehmeät ja lämpimät. Hän piti siitäkin ja käänsi itsensä selälleen näyttääkseen ylpeytensä aiheen seisovana kun kanki.

Ja olin sanomassa että melkein yhtä suuri kuin kanki mutta vain melkein. Hän antoi katsellaan käskyn kuvaamisen saavan jatkua kun hän tyydyttää itsensä. Sain siis mallilta käskyn kuvata kun yleensä minä annan ohjeita ja käskyjä. Mutta Janne on Janne vaikka voissa paistaisi. Se sopii nimenomaan hänelle. Jatkoin siis kuvaamista ja hän vuorostaan myös sitä mitä parhaiten osasi eli itsensä esiintuomista. Hän osasi kiusata sitä seisovaa kaluaan ennen kuin antoi tulla.

Voi pojat kun sitä tuli kaikki paikat täyteen. Kamera kävi koko ajan. Sain jälleen hyviä kuvia. Kaikki olimme tyytyväisiä ja hän tyydytettynä. Olen naimisissa mutta niin pidän myös pojista. En muuten osaisi heitä kuvata. Vaimoni kanssa pidämme samanlaisista pojista. Löydämme pojat vaikka keskellä katua. Menemme sellaisen kuvattavan kadulla tavatun pojan luo kysymään. Toiset harkinnan jälkeen joka saattaa kestää päivän. Soittavat ja lupaavat tulla projektiin mukaan kysyttyään äidiltään tai tyttöystäviltään.

Jotka molemmat ovat ylpeitä saatuaan todisteen poikansa hyvästä ulkonäöstään. Jonka he itse ovat tienneet koko ajan. Mutta suomalainen nuori mies ei usko tyttöystäviään eikä varsinkaan äitiään tai vaimoaan mutta kun vieras mies tai nainen sen saman sanoo he uskovat vihdoin.

Janne on niin itsevarma että hän tuli itse luoksemme. Hän tiesi olevansa hyvä. Juha Minulla on menneisyyteni. Olin nuorena villi ja vapaa. Esiinnyin puolet nuoruuttani ilman vaatteita. Se oli mieliasuni jo silloin. Siitä tämä innostus alalle. Poika alalle eli tuoda poikia esille asiassa kun asiassa, melkein. Tämä ryhmä voi esiintyä missä tahansa sillä se pelkästään tanssii. Sitten meillä on DSB- Viihderyhmä joka on eroottinen sekä suurin ja kaunein.

Nämä pojat osaavat tanssia ja riisuuntua eroottisesti. Ja sen he myös joka esityksessä tekevät. Vielä on ryhmä jonka ei tarvitse osata tanssia vaan ovat muuten hyvännäköisiä. Heistä myös eniten halutaan tietää. Siksi me sitä ryhmää keskuudessamme kutsutaan. Sillä he taitavat alan hommat eli miesten seksiunien toteuttamisen.

Kuitenkin on niin että me emme jaa poikia eri ryhmiin. Jotkut pojat ovat jäseninä monissa meidän ryhmissämme. Mannekiini poika pystyy esiintymään myös eroottisessa ryhmässä.

Valokuvamalli taas rohkeimmissakin kuvissa. Jos pojalla kerran on rytmi taju niin hän voi tanssia sekä muotinäytöksissä että yöllä eroottisessa ravintolassa. Saa hän esittää vartaloaan vielä seksi kuvissakin jos haluaa.

Kun poika täyttää 25 tai riippuu tietenkin ulkonäöstä pyrimme antamaan hänelle joko täällä muita hommia tai sitten koulutukseen aivan kuten hän haluaa. Emme jätä poikia pulaan vaan huolehdimme heistä vaikka tämä ala ei häntä enää voisi käyttää. Yksi valomiehistämme on esiintynyt meillä aikaisemmin hyvinkin rohkeissa kuvissa. Hän on Marko ja täytti juuri vuotta. Vieläkin näkee alan julkaisuissa hänestä kuvia. Hän on uran uurtajia mitä tulee Gay aktiin julkisesti.

Hänellä oli monta partneria eri kuvaus sessioissa mutta hänet vain muistetaan. Muut jokseenkin lopettivat yhteen kuvaukseen. Minä olin siihen aikaan rikkaiden miesten ilo poika eli heidän palvelijansa, autonkuljettajansa ja rakastajansa. Useimmat olivat julkisuuden henkilöitä ja siksi naimisissa naisen kanssa. He olivat sen aika kauden kaappi homoja. Silloin keräsin rahaa kunnes oli tarpeeksi perustaa tämä firma isäni kanssa. Isällä oli pieni muotoinen tanssipoika ryhmä mutta minun rahoillani siitä syntyi se mikä se on tänä päivänä.

Aluksi sain kaverini esiintymään ja sitten kaverien kavereita kunnes piti oikein lehti ilmoituksilla hakea sopivia esiintymiskykyisiä poikia. Nyt tänne pyritään ja me hankimme poikia suoraan kadulta kun näemme sellaisen sopivan.

Joukkomme kasvaa ja meillä on kaikki ammatti ryhmät edustettuna. Sähkömiehiä, valomiehiä, rakennusmiehiä ja sitten suunnittelijoita ja käsikirjoittaja. Palkanlaskija on Tuula nimeltään. Johtajia on toiset mokomat. Minä olen kaikkein yläpuolella. Minun yläpuolella on osakkeenomistajat. He eivät kuitenkaan tiedä poika bisneestä mitään joten he eivät puutu paljon tähän touhuun kun vaan raha tulee.

Jos osakkeiden arvo pörssissä laskee tulee heti  nootteja. Matti Lupasin hankkija liput poika porukalle tämän illan kulkusten tanssi esitykseen paikallisella työväentalolla. Kansan piirissä DSB ryhmä on saanut sellaisen lempi nimen. Kulkusten tanssi sen vuoksi että pojat siinä heiluttavat karvattomia muniaan aivan kun tanssi vaan.

He ajavat munansa säännöllisesti. Vaikka jotkut kyllä haluaisivat  karvoja niissä vähän mutta siistittynä. Makunsa kullakin ja makuasioistahan ei voi kiistellä. Meitä on kahdeksan halukasta illaksi esitystä katsomaan. Minulla ja viidellä muulla on liput hankittu kun kaksi myöhäisherätystä saanutta alkoi mankua mukaan.

Lupasin kysellä ja uskonkin pari lippua vielä löytyvän vaikka lipun myynti on ollut valtava. Tämä on pikku paikka kunta eikä tänne pojat useinkaan eksy. Nyt kun on tilaisuus heidät nähdä niin sellaista tilaisuutta ei saa hukata. Pari meistä on nähnyt heidän esityksensä suuressa kaupungissa mutta minä en. Poika ystäväni Ville tuntee pari esiintyjää porukasta. Molemmat esiintyvät lopuksi elikkä ovat siinä ryhmässä jotka näyttävät kaiken eli kulkusten tanssi-ryhmässä.

Tulimme ajoissa ja sain kaikille liput. Tosin kaksi viimeistä poikaa porukastamme joutuu kauemmaksi lavasta mutta olivat kuitenkin onnellisia kun yleensä saivat liput. Yleisö oli vallannut salin täyteen. Muutama nainen oli eksynyt miehensä kanssa ja oli siellä tyttö porukoitakin. Kaikki olivat innostuneita näkemään tanssivat kulkuset. Aluksi oli mannekiini esitys jossa pojat esittelivät uusia farkkumalleja.

Esityksen sponsori esitys oli myös samalla lämmittelyä iltaa varten sillä se ohjelma oli varsin eroottinen ellei jopa seksikäs. Samat pojat saattoi esiintyä useimmassa pätkässä eli farkkuja esitellyt malli saattoi seuraavassa esityksessä riisua ne samat farkut. Tämä oli jo tiedossa joten se kiihotti katsomaan mallia erityisen tarkasti. Jospa tuo kaunis mallipoika riisuu nuo samat farkut seuraavassa esityksessä. Tunsin Villen tuntemat tanssipojat ulkonäöltä. Molemmat esiintyivät alussa mannekiineina.

Heidän esiintymisnimensä oli James Dean ja Elvis. James oli tiukoissa farkuissa missä takapuoli oli erityisen tarkoituksen mukaisesti  esillä. Sitä hän myös esittely mielellään. Mielellään yleisö sitä myös ihaili.

Hän pyöritti itseään ympäri ämpäri ja lopuksi jäivät jalat jalat levällään tapapuoli yleisöön päin laittaen eroottisesti kädet pakaroilleen. Ja poistui lavalta päästääkseen poika kaverinsa Elviksen elvistelemään. Hänelläkin oli  vartalonmukaiset Levikset jalassaan.

Niitä hänen oli esiteltävä vaikka itseään varmaan mieluiten esittelisi. Mieluiten yleisökin häntä katselisi ilman farkkujaan ja varmaan toivoo kuten minä että hän pääsisi myöhemmin sitä tekemään eli itseään esittelemään.

Elvis ei olisi Elvis ellei hän lantioitaan keikuttelisi. Tämä Elvis teki avoimesti muutakin. Kourii avoimesti muniaan lantion heiluttamisen lisäksi. Avasi farkkujensa napit niin paljon vain että sai näyteltyä valkoisia Björn Borg kalsareitaan. Useimmat mallit tekivät niin. Heidän esitykseen luonnollisesti kuului näytellä kalsarinsa. Muutamat onnelliset saivat tulla lavalle pelkästään kalsareihin verhoutuneena.

Kalsareita oli monen mallisia ja väri vaihto ehtojakin oli monta. Samoin oli malli poikia moneen makuun. Useimmat olisivat kelvanneet minulle kuten varmaan monelle kaltaiselleni. Olivat he niin hyvän näköisiä. Väliajalla sai mennä baarin puolelle. Nopeasti sinne tulikin tungos. Tarmo Aavistin tapaavani Matin juuri täältä. Sieltä hän saapui kohti pöytääni muutamien kaverien kanssa.

Hän mukamas yllättyi nähdessään minut. Vaikka varmaan tiesi odottaa sitä. Ainahan minä viihdyn tällaisissa paikoissa. Missä saa kaljaa ja nuoria poikia. Hän esitteli minut kavereilleen entisenä poika ystävänään ja oli huomattavan ylpeä saadessaan sanoa ammattini.

Joo, hän on oman etsivätoimiston ainoa työntekijä. Eikä siinä vielä kaikki. Hän on tiettävästi Suomen ainoa julkisesti homo etsivä. Sillä tavalla saa ainakin jutun kulkemaan. On joskus hieman vaikeaa aloittaa keskustelun tuntemattomien kanssa. Puhe alkoi muutenkin mennä arkaluontoiseksi. Mikko, yksi Matin ystävistä alkoi puhua minulle arkaluonteisista asioista.

Hän alkoi tiedustella minulta mitä minä tiesin juoruista. En voinut sanoa tietäväni mitään. Vaikka tiesin minäkin jotain! Vaitiolo velvollisuus koskee tietyissä asioissa myös yksityisetsiviä. Minuun otettiin yhteyttä pari päivää sitten. Tätä en kuitenkaan kertonut heille. Eräs ryhmään kuuluva poikatanssia joka haluaa pysyä tuntemattomana tuli toimistooni aran tuntuisena kysyen voiko hän tulla sisään. Että onko minulla aikaa.

Aina minulla on aikaa noin hyvännäköiselle pojalle, ajattelin mutta en sanonut mitään sellaista vaan mutisin kuten yksityisetsivien odotetaan tekevän. Hän ei käsittänyt muminastani mitään kun olin sanovinani että kuten näet minulla ei juuri nyt ole mitään muutakaan. Hiljaista on ollut tällä rintamalla. Hän istahti pöytäni toiselle puolelle. Juuri näitä tilanteita varten olen vierittänyt vastakkaisen tuolin juuri sen verran kauas pöydästä että kun tällainen pakkaus tosin liian harvoin istuu siihen näen normaalisti istuessani omalla tuolillani hänen nivusiaan.

Hän esitteli toki itsensä. Jätän kuitenkin mainitsematta hänen nimeään. Muuta en kerro hänestä kun että hän oli tai on oikein kaunis. Hän pelkää oman työnsä puolesta mutta myös henkensä. Näin dramaattisesti hän aloitti. DSB on sekaantunut poikabisnekseen!

Tämä oli hänen päätelmänsä seurattuaan asioita ryhmässä muutaman vuoden. Mitä hänen pitäisi minun mielestä tehdä? Vai pitäisikö tutkia asioita lisää? Siinä minä tulisin mukaan kuvioihin. Kysyin miksi hän yleensä epäilee jotain sellaista. Hän alkoi keromaan uskomattomia tarinoita firmasta jonka nykyisen johtajan isä perusti kymmenkunta vuotta sitten.

En voinut muuta kun mennä takaisin katsomoon muun porukan mukana. Seuraavassa ryhmässä esiintyy minun vieraani muutaman päivän takaa.

Thomas En koskaan ole ollut näin hermostunut ennen esitystä. Aavistan että Nurminen on katsomossa. Varmaan se haluaa katsoa esitystäni kun sai tietää missä ryhmässä esiinnyn ja milloin. Minä jotenkin aloin pitää hänestä. En olisi muuten valinnut hänet kaikkien ehkä parempien joukosta mutta kun sain kuulla että hän on yksi meistä niin tiesin heti kenelle uskallan puhua.

Pitääkö asia tutkia vai jättää siihen? Tähän sain vastauksen kun etsivä sanoi että hän pikkaisen tutkii päällisin puolin ennen kuin päättää jatkaako. Minua pidetään yksinkertaisena mutta hyvänä esiintyjänä. Olenkin yli vilkas ja aina äänessä. Minusta ehkä saa siitä syystä hieman tyhmän kuvan. Kyselen kaikenlaista ja juttuni on joskus lapsellisia toisten mielestä.

Minä esiinnyn aina lopuksi. En ole mannekiinityyppiä vaan tykkään esiintyä rohkeasti. Esiinnyn mutta teen muutakin. Minulle on uskottu yksityis-palvelut. Eli siis menen jonkun pohatan luo tai sitten esiinnyn jollekin porukalle ravintoloissa pientä lisä maksua vastaan. Teen myös filmejä Ei siinäkään vielä mitään mutta teen myös suuresta rahasta raskaampia hommia hommia.

Myyn itseäni firman laskuun. Eikä siitä makseta mitään veroa eikä muitakaan maksuja sillä sehän on laitonta. Minäkin saan siitä maksua suoraan käteen ja lisäksi ukot maksavat  minulle ekstra. Kaikki olisi mennyt hyvin kunnes minulle selvisi että hommassa pyörii myös huumeet.

Minulta on suoraan tiedusteltu missä sitä saa ja sitä rataa. En muuten olisi mennyt etsivän luo mutta uskon vakaasti että Veikko ei tiedä asiasta mitään. Hän on ollut aina hyvä minulle. Jos hänen poikansa  Juha on sekaantunut laittomuuksiin on se selvitettävä heti.

Olen lavalla valmiina sidottuna kun esirippu aukeaa. Istun tuolilla haarat levällään rikkinäiset farkut jalassani mutta ilman paitaa. Olen sidottu punaisella köydellä kun pari muuta poikaa alkaa kutitella minua höyhenellä. Höyhen koskettaa nännejäni ja laskeutuu napaan. Yksi kavereista alkaa aukaista napit farkuissani samalla kun toinen jatkaa kutittamista. He tosiaan kutittavat minua ja se vaikuttaa mielialaani positiivisesti.

Melkein unohdan koko ongelmani. Kun housuni on aukaistu he levittävät sepalukseni sen verran auki että valkoiset Björn Borg kalsarit näkyvät selvästi. Samalla he aukaisevat köyden ympäriltäni ja nousen ylös jolloin housuni luonnollisesti valuvat alas. Yleisö hurraa ja minä olen hämmästyvänäni. Housut kintuissani yritän lähteä lätkimään mutta kompastun ja kaadun lattialle. Pojat nostavat nauraen minut takaisin tuoliin istumaan.

Koko ajan rytmikäs musiikki soi taustalla. Istun nyt housut puoliksi puettuna kalsarit kuitenkin huomion pisteenä. Mikä on sponsorina toimivan BB firman tarkoituskin.

Ne kalsarit ovatkin seksikkäät korostaen munia niiden alla. Tanssia pojat ympärilläni osoittavat nauraen piilossa kalsareissa nuokkuvaa munaani ja alkavat katsahdella mitä sieltä löytyykään.

Alkamalla riisua ne jalastani. Mutta kaikkien pettymykseksi alla on toiset nyt mustat vielä pienemmät kalsarit. Pojat suuttuvat ja repivät nekin jalastani. Alla on valkoiset urheilijoidenkin käyttämät muna suojukset. He ovat kuitenkin päättäneet nähdä mitä minulla on siellä piilossa ja ottavat kummaltakin puolelta kiinni vetäen nekin jalastani jolloin paljastuvat vihdoin posliiniset munat.

Esitys jatkuu kun muut pojat tulevat vuorostaan. Mikko Minulla on erikoinen keikka. Kaksi mallia odottaa jo lähtövalmiina. Sekä  Thomas ja Juuso ovat sinisissä tiukoissa Denim farkuissa. Tarkoitus on viedä ne erääseen tarkoin valittuun mutaiseen paikkaan johon yön aikana on suihkutettu lisää vettä. Suunnitteilla on paini filmi poika erotiikka markkinoille. Sen lisäksi porukkaamme pomo ja toinen kuvaaja on minulle selitellyt järjestävänsä Thomasille pienen muilutuksen sivu suun puhumisesta.

Liikaa uteliaisuus on vaarallista tässä porukassa. Saavumme metsäiseen paikkaan jossa on märkää mutaa melko suuri alue. Siinä poikien on määrä painia ensin kaikki vaatteet päällä ja lopuksi alasti. Molemmat pojat ovat noin ikäisiä salskeita ja hyvännäköisiä.

Painissa on yksi sääntö: Pojat eivät ole painineet aikaisemmin. Se on vain hyvä tällä alalla. Todellinen painin ystävä ei tätä painia katsele! Käsikirjoitusta on sen verran että kauniimpi on alta vastaajana ja tässä tapauksessa se tarkoittaa Thomasia.

Hänen on oltava koko ajan häviö puolella. Hän useimmiten läiskitään mutaan niin että hänen vaatteet tarttuvat yhä enemmän vartaloon kiinni. Hänen housunsa alkavat valua mudan voimasta koko ajan alemmas mikä on tarkoituskin.

Viimein ei hän voi muuta kun antaa Juuson vetää ne kokonaan pois edestä. Hänellä on alla valkoiset Black Horse kalsarit jotka muuttuvat esittelyssä heti mudan väriseksi. Paita on jo jonkin aikaa sitten revitty hänen päältään. Myös Juuso on pelkästään kalsareissaan. Nyt kumpikin yrittää saada nekin vedettyä toistensa jaloista. Juuso onnistuu ensimmäisenä saada Thomas täysin alastomaksi. Heti sen perään vetää myös hän omista jaloistaan kalsarinsa. Nyt pojat jatkavat painia alastomana.

Kohta vartalot ovat täysin mudan peitossa. Nyt yritän saada kuvaan poikien mutaiset vartalot mahdollisimman läheltä kuvattua. Erikoisesti peräaukot on saatava mahdollisimman usein lähikuviin. Vaikka niissäkin on mutaa täysi laidallinen.

Kun pojat vielä painivat vaatteet päällä kuvasin lähikuvia siitä mitä muta paljasti. Vaatteet kun kastuivat paljasti se poikien nännit ja pullistuksen housuissa. Alastomana paljastus on suurempaa. Voin kuvata kun kulkuset heiluvat vaikka niissä onkin nyt mutaa. Persereikää kun sieltä valuu mutaa pois. Tai kun sinne menee mutaa kun pojat kaatuilevat perse edellä mutaan. Kohta pojat ovat niin mudassa ettei heitä paljon erota toisistaan.

Emme pidä lainkaan taukoa vaan otamme kerralla kaiken purkkiin. Thomas häviää siis paini ottelun ja voittajan palkinto on totta kai saada naida häviäjää. Painin jälkeen kuvaamme nainti kohtauksen siinä samaisessa lätäkössä. Thomas asettuu nelinkontin parhaimpaan muta kohtaan.

Samaan aikaan Juuso valmistuu panemaan seisovan kullinsa sisälle. Menen kameroineen aivan lähelle Thomasin reikää ja kuvaan kun Juuso laittaa sentti sentiltä melko suuren vehkeensä pikku hiljaa sinne. Se menee melko helposti sisälle kaiken sen hien ja mudan kustannuksella. He saavat naida siinä asennossa jonkin aikaa kunnes annan luvan vaihtaa asentoa niin että Thomas makaa selällään ja Juuso panee kyrpänsä povillaan maaten takaisin sinne minne se tällä hetkellä kuuluu.

Kun aika on tullut eli filmi kamerassa loppumassa annan käskyn heidän tulla. Pidämme sen verran kuvaus tauon että pojat runkkaavat itseään tulemaan. Kun pojat ovat valmiit niin kuvaan kumpaakin kun heiltä tulee kaiken sen mudan keskelle. Sitten pojat menevät lähimpään järveen peseytymään ja uimaan. Annamme heille puhtaat ja ennen kaikkea kuivat vaatteet mukaan. Juuson on määrä tulla pois sieltä tavalla tai toisella aikaisemmin ja jättää Thomas uimaan sinne yksin. Juuso keksi sanoa Thomasille että uidaan toiselle puolelle järveä ja takaisin.

Kun Thomas sitten on pienen matkan edellä eikä näe niin Juuso palaakin takaisin ja juoksee vaatettaen itseään koko ajan märälle vartalolleen jättäen Thomasin yksin. Kauan ei kestä kun järven eteen ajaa musta Volvo ja me häivymme omille teillemme.

Ja jätämme Thomasin oman onnensa nojaan. KunThomasin esitys oli ohi tuli lavalle kaksi poikaa cowboy  asussa. He lännen musiikin tahdissa tanssivat keskenään. Ei valssiin tyyliin lähekkäin vaan kaukana toisistaan. Lähentymällä kuitenkin koko ajan. Heillä oli esitykseen tietenkin sopivan tiukat farkut jalassaan ja cowboy hattu päässään.

Tanssin tiimellyksessä he alkoivat riisua hepeneitään. Ensin lensi hattu lattialle ja sitten kädet tavoittelivat paidan nappeja. Ne aukaistiin yksi nappi kerralla. Sieltä paljastui kummaltakin karvaton rinta. Paita reväistiin kokonaan pois. Saappaat saivat nyt vuoron paljastaa valkoiset sukat. Enää olivat housut meidän cowboyn suojana. Molemmilla oli samanlaiset perinteisen näköiset farkut jalassaan kuten James Dean vainaalla. Pojat alkoivat härnätä toisiaan ja meitä poseeraamalla erilaisissa asennoissa kerran jopa pyllistelemällä yleisöön päin.

Sitten vasta alkoi varsinainen show! Lavalle tuotiin molemmille suihku josta valui vähän vettäkin. Odotimme jännittyneenä milloin pojat riisuvat itsensä kokonaan mennäkseen suihkuun. Mutta näin ei tapahtunutkaan vaan he menivät pikkuhiljaa suihkua kohti vielä ainakin farkut jalassaan. Aavistimme silloin että hehän menevät ne jalassaan sinne pesulle. Pojat juoksuttavat vettä vartaloilleen niin että sitä valuu alas rintaa pitkin kastaen lopuksi farkkujen etumusta.

Pullistus siinä alkoi näkyä. Samalla kun se tummeni veden valuessa sitä pitkin alas varpaisiin. Molempien farkut alkoivat veden voimasta painaa niin paljon että ne alkoivat valua alas poikien luonnollisesti auttaen asiaa.

Aukaisten nappejaan molemmat olivat kohta farkut nilkoissa. Heillä kummallakin oli täysin samanlaiset alushousut jotka alun perin olivat valkoiset mutta musteni nopeasti kastuessaan. Samanaikaisesti he laittoivat suihkun pään sisään housuihinsa näin kastaen ne kokonaan. Nyt pojat olivat täysin märät. Kulkusten ja kalun ääriviivat tulivat selvästi näkyviin. Kummallakin oli pullistus kastuneissa housuissaan Taisi toisella ainakin kulli seistä! Housut pysyivät kuitenkin yhä jalassa molemmilla.

Jokainen meistä odotti milloin ne poistetaan nähdäksemme mitä ne sisältävät. Toivomme toteutui kun kolmas mies tuli kuvioon mukaan. Tämä kolmas mies lähestyi ensin toista suihkussa ollutta ja vetää noin vaan housut hänen jalastaan ja tekee samoin onneksemme myös toiselle. Näin molemmat ovat suihkussa alasti ja kolmas mies poistuu lavalta. Poikien pesu show jatkuu kun he alkavat tosissaan pestä itseään saatuaan itsensä alastomaksi.

Yleisön suureksi riemuksi he pesevät ensin kulliaan oikein pitkään ja hartaasti ja saatuaan sen mieleiseen kuntoon alkaa peräreiän hinkkaus. Molemmat samaan aikaan levittävät sen yleisön suuntaan osoitettuna kunnolla auki ja sitten vesi suihku auki ja ei kun pesemään. Suihkun pää pannaan reiästä sisään ja annetaan vettä mennä sinne kunnes sitä alkaa valua ulos.

Yleisöllä on hauskaa kun vettä on melkein joka paikassa. Kaikki loppuu kuitenkin aikanaan niin myös tämä osuus esityksestä. Pojat kuivaavat itsensä suurella pyyhkeellä ja poistuvat yleisön taputtaessa raivoisasti. Tarmo Näin paljon minulle on tapahtumasta kerrottu.

Thomas kertoi että kun hän uidessaan katsoi taakseen ei ketään näkynyt mailla eikä halmeilla vaikka nimenomaan Juuso oli ehdottanut uintia toiselle puolelle rantaa. Kun en nähnyt ketään palasin luonnollisesti takaisin. Kun olin rannalla mistä lähdettiin uimaan näin vaatteeni jotka muut lupasivat minulle ja Juusolle.

Kuivat uudet vaatteet likaisten tilalle. Siinä kasassa ei kuitenkaan ollut alushousuja. Puin kaikessa rauhassa housuja jalkaani kun vanha musta Volvo ajoi aivan eteeni. Sieltä hyökkäsi ainakin kolme naamioituja miestä kimppuuni.

Mitään sanomatta yksi heistä löi nyrkillä mahaan jonka vuoksi minulta meni ilmat pihalle. Toisen nyrkki osui leukaan ja silloin menetin tajuni.

Tajuton poika heitettiin tämän jälkeen Volvon takakonttiin. Hänet autoineen ajettiin lähistön suureen tyhjänä jo pitkään olevaan vanhan tehtaan varastohalliin. Thomas nostettiin pois takakontista ja riisuttiin vielä puoliksi tajuttoman pojan. Hänen päälleen kaadettiin ämpärillinen sonnalta haisevaa veden sekaista ainetta.

Toinen samanlainen haisevaa kaadettiin niin että poika oli jälleen aivan paskassa. Sen jälkeen hänet vedettiin lähelle hallin keskiötä missä oli painevesiletku, laitettiin seisomaan ja käskettiin pysyä siinä asennossa tapahtui mitä tahansa.

Painevesiletkun hana avattiin täysille. Kovan paineen voimasta Thomas melkein kaatui mutta hän ei uskaltanut itsensä kaatua ja pysyi pystyssä. Hän oli tietenkin kohta aivan märkä. Vesi valui hänestä solkenaan. Sitten hana suljettiin ja hänet kannettiin neljän miehen voimin hallin keskellä olleeseen tolppaan ja sidottiin vahvasti köysin siihen kiinni.

Edelleen likomärkänä hänet jätettiin siihen. Hänelle puhuttiin vasta miesten lähtiessä. Häntä uhattiin puhua asiasta kenellekään. Tämä oli rankaisu siitä kun Thomas oli laverrellut asiasta mikä ei hänelle kuulu. Jos sellainen vielä hänen toimesta jatkuu miehet naamion takana palaavat eivätkä ole ihan näin kilttejä enää.

Tänne hallille tulee yöllä poika porukka runkkaamaan kilpaa joten jos Thomasilla on onnea pojat tulevat taas tänä iltana. Elleivät tulee niin sorry vaan. Kukaan ei kuule avunhuutoja eikä täällä juurikaan käy muita kun nämä pojat. Keskiyöllä kuuli Thomas sitten poikien ääniä kun kilpailu oli alkamassa. He hiiviskelivät hiljaa kohti ääntä taskulampun valossa ja kun valokiila osui nuoreen tolppaan sidottuun mieheen he eivät olleet uskoneet silmiään.

Pojat kuitenkin uskalsivat avata köyden ja Thomas kysyi oliko kellään kännykkää jolla hän sitten soitti minulle. Oli hieman vaikeaa kyllä löytää hänet kun ei hän osannut sanoa mistä hän minulle soitti. En olisi kovin hyvä etsivä ellen olisi häntä löytynyt.

Hän haisi kamalalta ja täytyy sanoa näytti vielä hurjemmalta. Toimistossa hän uhkaili lopettaa esiintymisen tällaisessa porukassa. Sanoi ettei mene enää lähellekään sitä paikkaa.

Mutta minne hän sitten menisi? Hän ei osaa muutakaan kun riisua yleisellä paikalla? Ei osaa muuta kun esitellä itseään? Lupasin hänelle kun hän ensin kävi pesulla paikkaa viettää ainakin ensi yö toimistossani. Joka samalla on asuntoni. Kätevää maksaa vain yhdestä asunnosta. Mitä sitä köyhä etsivä turhaan maksamaan sekä asunnosta että toimistosta kun voi varsin hyvin pitää toimistoaan asunnossaan!

Ja saada tällaisia yö vieraita! Pojat lähestyivät minua lampun kanssa. Olin edelleen sidottuna tolppaan. He tirskuivat havaitessaan olevani sidottuna. Pojat olivat jotain alle 15 kaikki. Lampun valokiila osui jalkojeni väliin. Hekin huomasivat että minulla seisoi. Porukan pomo alkoi kopeloida kumpuani farkuissani. Minä en sidottuna voinut tehdä mitään. Pomo kaikkien odottaessa jännittyneenä alkoi avata vetoketjuani. Pani kätensä sitten sisälle ja haki sieltä seisovaa elintäni.

Veti sen ulos ja kuului voihkaus sillä poikien mielestä se oli suurin koskaan näkemäänsä miehen elin. Suurempi kuin kun kellään heistä. Se olikin miehen elin ei pikku pojan kikkeli. Ensimmäinen uskalsi koskettaa sitä. Se sykkii ja pomppii heidän pikku kätösissään. Halusin pidättää mahdollisimman kauan sillä en halunnut heidän tietävän pitäväni tästä kaikesta. He käsittelivät elintäni hyvin.

Pomon oikeudella ensimmäisenä haisteli sitä. Hän alkoi kopeloida itseään samalla. En osaa edes kuvitella miltä kullini tällä hetkellä tuoksui kun muut pojat yllättämään pomoa ottamaan se suuhunsa. Pomo avasi kaikki housuni napit ja veti ne alemmas. Minulla ei ollut alla kalsareita. Olin nyt siis munat näytillä kaikille. Pojat olivat harvinaista kyllä aivan hiljaa. He olivat niin kiinnostuneita siitä mitä heidän ympärillään tapahtui.

Pomo leikkii kullillani jonkin aikaa mutta otti lopuksi rohkeasti sen suuhunsa. Alkoi oikein innokkaasti imeskellä sitä. Maiskutteli sitä kun oikeaakin tikkaria. Tikkari se heille tällä hetkellä varmaan olikin. Muut halusivat myös maistaa sitä ja työnsivät pomon pois edestä. Vuoron perään kaikki kuusi poikaa imeskeli minua. Minulla oli vaikeaa pitää liemet sisälläni. Pojat kuitenkin selvästi halusi maistaa nestettäni. He eivät olleet vielä koskaan aikaisemmin maistaneet oikean miehen oikeaa siementä, ainoastaan omaansa joskus.

Ja ehkä kaverinsa mutta sehän oli vain pikku poikien ohutta mehua. Nyt heillä oli mahdollisuus saada oikeaa miehen ainetta ja olivat päättäneet ottaa sitä minulta. Ja minä annoin tulla. Imeskely vuorossa ollut poika ei tietenkään ehtinyt ottaa kaikkea suuhunsa vaan sitä lainehtii kaikkialle mistä muut sitten nuoleskelemaan. Pomo avasi sitten köydet ja vapautti minut.

Valuin uupuneena lattialle mistä muut pojat repimään vaatteeni pois. He olivat edelleen kiihkossaan saadessaan leikki kaverin. Kaikki heidän unelmansa erotiikka alueella voi toteutua tänä iltana. Olin täysin alasti kun he käänsivät minut ympäri. Oli selvästi vielä yksi alue minussa josta he voivat aikoivat nauttia. Se levitettiin käsivoimin auki. Sinne työnnettiin sormi poikineen. Annoin kaiken sen tapahtua sillä ensinnäkin pidin siitä ja antaessani heidän touhua näin vapaehtoisesti sitä nopeammin se olisi ohi.

Joku selvästi laittoi kielensä sisälleni. Pojat selvästi aikoivat yrittää työntää kaikenlaista sisälleni mitä vaan hallista saattoi löytää. Vesiletku joka käytettiin peseytymisessäni löydettiin ensimmäisenä. Se myös työnnettiin sisään. Laitettiin letkun pää  sisälleni ja avattiin sen venttiili. Ensin vain vähän mutta pikku hiljaa lisättiin painetta.

Vesi oli kylmää eikä tehnyt yhtään hyvää. Samalla kaikenlaista muuta tuotiin lähistöltä lähelleni työnnettäväksi sisälleni. Oli kiviä, pitkiä putkia. Pomo käski avata vesiletku täysille…. Heräsin Thomasin huutoon toimiston puolella jonne hänet jätin rauhassa nukkumaan siellä olevalle sohvalle. Itse olin nukkumassa omassa vuoteessani ja juoksin katsomaan mikä pojalla on.

Hän oli nähnyt painajaisunta. Matti Tarvitsin oluen ja tarjoilijan tuodessa sen seurasin esitystä joka vain jatkui. Lavalla oli nyt kymmenen salskeaa tanssija poikaa. Kaikilla muilla oli merisotilas asu päällä paitsi yhdellä. Hänellä oli aivan tavalliset nuoren miehen asu.

Siis tiukat farkut jotka olivat rikki ja vartalon mukainen paita jossa katseen vangitsija oli selvästi näkyvät pojan nännit. Oli selvästi vasta tulossa laivastoon. Laivaston pojat aikoivat opettaa tulokkaan armeijan tapoihin. Mutta ensin oli riisuttava tuo siviili.

Oletettavasti siviili nimittäin ei itse osaa riisua itsensä. Laivaston pojat olivat enemmän kuin innostuneita avustamaan ensikertalaista.

Ensiksi kaksi nuorta merisotilasta alkoivat avata siviilin paidan nappeja yksitellen. Alla oli vielä sinisenkirjava aluspaita. Se tuli näkyviin kun paidan nappeja aukaistiin. Paita lensi nurkkaan ja aluspaita nostettiin ylös.

Yleisö sai nähtäväkseen karvattoman rinnan. No, ei nyt aivan posliinista kuitenkaan sillä navasta alaspäin lähti karvajuova. Aluspaita nostettiin pään yli ja niin sekin lensi lattialle. Nyt siviilillä oli enää farkut herkkujensa piilossa. Hän seisoi jalat levällä kun kaksi muuta tulivat nyt vuorostaan auttamaan saamatonta siviiliä. Nuo kaksi merisotilasta avasivat farkkujen napit jotka piilotti hänen kulkusiaan. Hitaasti toinen sotilaista avasi ensimmäisen sitten toisen aivan kun peläten sen räjähtävän jos avaa liian nopeasti.

Farkkujen sepalus oli vihdoin täysin ja auki sieltä pilkahtivat punaiset kalsarit. Toinen veti farkut kokonaan alas ja siitä sitten siviilin nostaessa jalkansa kokonaan pois. Sen jälkeen farkut lensivät kaaressa lattialle muiden vaatteiden viereen. Enää hänellä oli ne kirkkaan punaiset kalsarit jalassaan. Mutta eipä kauan kun nekin lensivät kasaan. Nyt meidän kaunis siviili poika oli meidän edessä täysin alasti.

Kulkuset vaan tanssivat kun hän edessämme liikkui musiikin tahdissa. Laivaston pojat hymyilivät tyytyväisinä. Taas yksi kaunis poika oli saatu alastomaksi ja mukaan kaartiin. Nyt pitää saada siviili sotilaaksi. Hyvä on aloittaa pukemalla hänet sellaiseksi. Eli sotilas puku päälle. Samalla kun nuori alaston siviilipoika sai uuden vaatekertansa käteen alkoi laivaston sotilaat vuorostaan riisumisen.

Samaan aikaan kun siviili puki paidan päälleen sotilaat riisuivat sen. Valkoiset merimiespuvun housut lensivät pois seuraavaksi. Kymmenen poikaa bokseri  alushoususillaan muniaan niissä heilutellen.

He kutsuivat sitä kulkusten tanssiksi! Pussithan tanssivat heidän housuissaan villisti! Kun uusi sotilas sitten oli syntynyt eli puettu oli muut riisuneet  itsensä vuorostaan alastomaksi. Lavalla oli kymmenen alastonta nuorta miestä ja yksi merisotilas! Milla veti jalkansa pois ja nosti mekkohenkarin oveen kiinni. Yritin mumista jotain epämääräistä, mutta sain nipun varpaita suuhuni.

Henkeni korisi raskaasti ja ilma tunkeutui ohuesta putkesta. Vaimoni käännähti ympäri ja asettui vuoteella kontalleen työntäen pyöreän takamuksen pitkälle. Nousin nöyrästi polvilleni vaimon konttorin taakse ja tuijotin mustia pitsipöksyjä. Tästä oli sovittu yön hiljaisina tunteina, niinä nousuhumalan hetkinä, kun omia salaisuuksia ja toiveita oli käyty läpi. Milla katsoi olkansa yli odottava ilme kasvoillaan.

Housujen läpi tuntui pieni reikä. Otin kiinni molemmin käsin pallomaisesta pyllystä ja kuulin huokauksen. Imin tuoksuja itseeni, vaikka ne olivat mietoja ja naisellisia. Hajuveden ja saippuan läpi kuulsi kuitenkin peräaukon tuoksu ja kutsuva vittu.

Minua se ei kuitenkaan tänään kutsuisi. Tungin nenääni yhä syvemmälle pikkupöksyihin ja vaimoni vastasi hitain työnnöin. Haistelin alapäätä, joka oli minulle kovin tuttu jo melkein kymmenen vuoden ajalta. Milla oli tasannut aamulla tumman häpykarvoituksensa kapeaksi kolmioksi sekä ajellut karvat kokonaan häpyhuulien ja peräaukon ympäristöstä.

Nyt pillu oli ihanan sileä ja sai kiimatuoksuineen kaluni nousemaan napaa vasten. Ja minähän aloin kiertämään kielelläni suojatonta pikkureikää ja myötäilemään sen huokuvia supisteluita vasten.

Pelolla ajattelin, että kenties tänne sovittaa toinen mies parruaan. Siksi nuolin anusta hellästi. Enemmän kuin mieluusti kuljetin kieleni alaspäin häpyhuulten väliin. Ne olivat aavistuksen jo turvonneet, odottavan näköiset.

Työnsin kärkeä sisään ja sain vastaani valmiiksi kosteaa ihoa. Sormia en saanut käyttää apuna, sillä uusi mies varmasti haluaisi korkata tiukan lahjansa käärepaperit kunnolla päällä. Siksi nuolin hyvin hitaasti ja vain ulompia huulia hyväillen, klitorista vain arasti tunnustellen. Se sykki kovana ja isona. Milla alkoi hieroa siistittyä jalkoväliään suutani vasten, päästellen jo äänekkäitä huokauksia.

Tiesin, että minun vuoroni päättyisi kohta…. Arto suuteli yhä vaimoani ahnaasti. Hän suorastaan söi suuta, tyrkytti paksua kieltään, näykki huulia ja pyöritti Millaa pitkin huonetta. Ja tämä antautui tälle kaikelle. Mies piti kiinni Millaa yläselästä ja toisella kädellä kähmi tämän pakaroita. Ääniä en ikkunoiden läpi voinut kuulla, mutta sellainen kiivas suutelu taatusti aiheutti melkoista maiskutusta. Mies vei Millan käden nivusilleen ja siirsi sen verran reittään, että pääsin näkemään — alushousut oli riuhdottu jo alas.

Kalu ei ollut kyllä kummoinen, siitä ei tarvitsisi kateutta tuntea. Patukassa oli senttejä korkeintaan tusina, mutta se heilui yllättävän pystyssä. Arto halusi, että Milla runkkaisi sitä ja hän ohjasi naisen kättä kiivaaseen liikkeeseen.

Pian naiseni masturboikin vieraan ukon penistä estoitta, samalla kun tämän liukkaat sormet tunkeutuivat stringien nauhojen väliin ja pyrkivät pääsemään pöksyistä eroon. Arton päämäärä oli kuitenkin tisseissä, niitä hän oli kehunut useasti nettifoorumillakin. Olimme löytäneet hänet, kun viimein olimme päättäneet toteuttaa fantasiamme. Hän oli kehunut olevansa todellinen herrasmies, rahamies, panomies, mies.

Hän oli hyväksynyt miehen muutaman puhelun jälkeen. Meillä ei ollut mitään syytä epäillä, etteikö mies olisi kunnon pamppu ja naiseni kaipaama johtaja. Hän piti seksistä ja villiintyi suorastaan ideasta, jossa vaimostani tehtäisiin hänelle yhden illan seuralainen. Arto ei välittänyt, että nainen oli toiselle naitu, vaan repi rintaliivejä alaspäin ja päästi tissit pompsahtamaan esille. Minun oli pakko huokaista.

Millan vaaleat pyöreät rinnat näyttivät tavanomaista pystymmiltä, kun alas vedetyt tyhjät kupit tukivat alta. Arto käsitteli niitä malttamattomasti, nautti koko rahalla. Hän imi vuoroin nisiä, paineli niitä peukaloillaan ja käytti jopa hampaitaan häikäilemättömästi. Milla silitti miehen hiuksia ja tarjosi suuria päärynöitään tämän kasvoja vasten. Katsoin kauhusta kankeana, miten vieras ukko nappasi nännikukan huuliensa väliin, haukkasi, lassutti sitä ja veti suullaan pitkälle.

Ei mennyt aikaakaan, kun Millan hakaset aukesivat ja liivit putosivat lopullisesti lattialle. Itse tisut putosivat vähemmän, vaikka niissä oli toki jo luontaista löysyyttä. Melkoisen karkkipäivän hän kuitenkin tarjosi ukkoikäiselle miehelle. Pahin pelkoni kävi toteen. Milla istahti pikkutyttömäisesti ukon polvelle istumaan ja sama kiimainen toiminta jatkui. Arto suuteli vuoroin vaimoni suuta ja tissejä, ja toinen käsi touhusi pikkupöksyissä.

Sormet liukuivat sinne karheasti, mustien alushousujen kangas siirtyi ja lähes musta rajattu kolmio pilkahti. Miehet hengittivät vieressäni sikarintuoksua raskaasti ja kommentoivat melkein kuiskaten. Päättelin, ettei vaimoni ollut ensimmäinen seuralainen, joka oli rahamiehen pilissä kiinni. Millan silmät olivat puoliksi kiinni, mutta punatut huulet aukenivat huokausten mukana.

Arto hieroi häpyhuulia ja klitorista, jotka olin hänelle valmistellut. Olin maannut kuin kiimainen koira takapuolen takana, että rahamiehelle herkullinen pimpsa esiteltiin hopeatarjottimelta. Sormet pyörittelivät ympyrää ja aviovaimoni antautui miehen kuumaan syleilyyn. Arton nakkisormet painelivat lujaa myös pikkuhousujen päältä ja häpyhuulten sorkkamainen kuvio pullistui esiin.

Hän kaiveli sieltä välistä ronskisti, soitteli kielellä ja paineli kosteita stringejä haaroihin. Ei mennyt aikaakaan, kun Arto oli kiskaissut pikkupöksyt sekä sukkanauhat kokonaan pois ja musta karvakolmio siinsi koko miesporukan ihasteltavana. Mutta katso sen tissejä. Taistelin tunteiden stratosfäärissä, jossa pelko, viha ja inho kamppailivat kiihotusta vastaan.

Siinä vaimoni antautui vieraalle vanhalle ukolle ja tilanteen teki jännittävämmäksi, että näytelmällä oli ulkopuolista yleisöä. Teki mieli juosta karkuun, mutta toisaalta kaluni nousi pystyyn kylmää kiveä vasten.

Astangajooga ei ollut mennyt hukkaan, sillä vaimoni laskeutui ketterästi slaavikyykkyyn ukon eteen ja työnsi kasvonsa kiinni alavatsaan. Milla lirkutteli kielellään Arton munan vartta pitkin ja sormet tarrasivat pusseihin kiinni. Käyrä siitin sojotti harmaiden karvojen seasta ylväästi ja nykäisi ylöspäin aina silloin, kun rakkaan vaimoni kieli kylvetti hailakkaa terskaa. Kaunis hiuslaite heilui ja siihen kiinnitetyt paljetit loistivat tähtinä kauas. Minun oli vaikea kuvitella vaimoni lutkuttamassa miehen pissalle haiskahtavaa elintä, joka todennäköisesti seisoi vain sinisten nappien voimalla.

Mutta uskottava se oli, kun Milla tarrasi kyrvän juureen kiinni, käänteli kalua, antoi esinahan liukua ja suuteli himohuulillaan tatin päätä.

Arto nosti vatsaansa syrjään ja katseli tarkkaavaisesti, kun Milla-niminen imuri käynnistyi. Kalu oli sitä kokoluokkaa, että vaimoni pystyi ottamaan sen melkein kokonaan suuhunsa. Arto painoi kämmenensä kultani kampaukselle ja alkoi nakuttaa palokärjen lailla koloa. Vaimoni lutkutti käyttämättä käsiään, pyörittelemällä taitavasti suutaan peniksen ympärillä ja imemällä oikein syvälle.

Hän veti kalun kokonaan ulos sylkinauhan saattelemana, nielaisi sen niin syvälle kun sai ja katseli paksun vatsan alta miestä silmiin, munakarvat nenään osuen. Vaikka olimme noin kymmenen metrin päässä, erottui ikkunan ja tuulen huminan läpi suihinoton tasainen mmlut-mmlut-lassutus. Pieni esto nosti päätänsä ja yritin epätoivoisesti kieltää heitä.

Mutta miehet viittasivat kintaalla ja hiippailivat lähelle lasia, tolppien katveeseen. Pakko minunkin oli astella perässä, vaikka koko ajan teki mieli kiskaista Harry Potteria kuonoon.

Humala ja kiima olivat saaneet miehet vauhkoiksi ja vallattomiksi. He olivat selvästi katselleet vaimoani illan aikana ja kenties kiihottuneetkin hänestä. Nyt he halusivat häntä lisää.

Koko seinän mittainen ikkuna ja muutama metri erottivat meidät vaimostani ja hänen rakastajastaan, jotka olivat siirtyneet ruskealle leveälle nahkapenkille suutelemaan ja kutemaan.

Ukko piti selvästi suutelusta, mutta vaimoni oli malttamaton ja vatkasi munaa, kuin tekisi siitä kokkelia. Milla kiepsahti miehen päälle, hieroi virkanaisen siveää rasiaansa kullia vasten, kunnes sai terskan kärjen sujahtamaan oikealle väylälle kosteaan reikään.

Hän ei leikitellyt, vaan alkoi ratsastaa pulskan miehen satulassa heti täydellä tarmolla. Mustien sukkahousujen verhoamat pontevat reidet näyttivät kiihottavilta.

Pää ylväästi pystyssä ja sormet miehen polvilla hän notkui tapin päällä rinnat hölskyen. En voinut olla näkemättä, miten kalju mies vieressäni kaivoi salaa tuppimulkun käteensä.

Kirjastossa Arto kannatteli Millaa vatsalta ja ihasteli alhaalta päin. Olihan se jalon aristokraattista: Muotovaliotissien liike oli hypnoottista meille muillekin miehille. Rusketusrajat olivat hädin tuskin nähtävissä, mutta kyllä niiden läpsymisestä oli nähtävissä viime kesän Kreikan matka. Vastaliikkeenä rintojen pomppimiselle oli ison kaulakäädyn vallaton vatkaus. Ukon muna ei ollut niin suuri, että Milla olisi voinut liukua pitkää vartta pitkin, vaan hän joutui nielemään vitullaan koko nysän sisäänsä.

Naiminen näyttikin sellaiselta hikiseltä pumppaukselta. Se oli sellaista ähkimistä, lyhyitä voihkaisuita ja takapuolen paukutusta miehen lotisevia lihoja vasten. Tässä kohtaa myös kaksi muutakin miestä oli kaivannut vehkeensä esille ja he masturboivat niitä verkkaisesti.

Vaimostani oli tullut hetkessä yleinen runkkauksen kohde. Illan suunnitelmat lähtivät kohti sekasortoista tilaa, eikä tästä voinut enää perääntyä. Vaikka minulla seisoi niin tuhottomasti, että nivusia kuumotti, en halunnut ottaa kalua käteeni. Pelkäsin, että syöksyn laukeamisen jälkeen kirjastoon ja pistän katumuspäissäni mellakan pystyyn. Edellisestä laukeamisesta oli kuitenkin vain muutama tunti. Se oli tapahtunut sen jälkeen, kun olin nuuhkinut ja nuollut vaimoni haarukkaa….

Kesken herkullisimman pimpsan nuolemisen Milla painoi minut perästään irti kuin kapisen rakin. Ja minun oli siihen alistuttava. Silti minulla seisoi ihan tolkuttomasti, enkä voisi lähteä juhliin siinä kunnossa.

Milla katsoi ja kohautti olkapäitään. Olimme sopineet, että minun vuoro olisi myöhemmin, mutta kiima oli mahdoton. Katsoin vaimoa nöyrän anelevasti. Sanoissa oli kyllä perää, mutta en kestäisi aamuun saakka. Vaimo mietti hetken ja istahti sängylle. Mutta olekin sitten nopea! Olin tyytyväinen, että sain tummalta kuningattareltani edes jotain. Hänen pitkät sormensa hamusivat vetoketjuni auki, mutta jättivät farkkujen napin kiinni. Muutaman sekunnin viiveellä kaluni ponnahti esiin jäykkänä kampena.

Milla naurahti, nojasi taaksepäin ja poimi älypuhelimen käteensä. Huohotin äänekkäästi, kun hän alkoi runkata kireää esinahkaa varpaittensa välissä. Siellä naaraani sitä nytkin nylkytti ja nosti luurin korvalleen. Hän nosti etusormen suunsa eteen merkiksi. Kiihdyin jalkojen suloisessa hyväilyssä, se oli minun suuri heikkouteni.

Hänen varpaansa vetivät litisevää esinahkaa alas ja tappi seisoi kivikovana hänen jalkojensa välissä. Hoidellaan yksi pikku asia. Vartaloni värisi, taipui kaarelle ja nousi lattiasta. Kalu alkoi purkautua kuin öljynporaustorni: Jalat eivät lopettaneet, vaan jatkoivat lypsyä aivan loppuun saakka.

Limaiset purskahdukset tuntuivat loputtomilta. Olin pihdannut lastejani melkein viikon. Nyt ne olivat varvaslypsyn tuloksena mäihänä omalla vatsalleni ja vaimoni säärillä. Vaimo katsoi työnsä tulosta ja purskahti aivan hervottomaan nauruun. Havahduin takaisin siihen, kun Millan tuttu ääni mourusi nitisevällä nahkapenkillä. Huulet imivät miehen huulia, selkä taipui kaarelle ennen suoristumistaan ja tissit tutisivat miehen kaulaa vasten.

Arto polki tammaansa villimpään vauhkoon pyörittelemällä peukalosormeaan naiseni anuksella. Olin itse tehnyt sitä samaa, mutta en tuossa mittakaavassa.

Arton peukalosormi oli lähes kokonaan Millan persereiässä hieromassa ja vaimoni sai vavisuttaa rakenteitaan kahden tapin päällä.

Häneen vuosia ladattu kiima purkautui akusta hitaasti ulvoen, kiimaa kipinöiden. Se tuskin laukesi orgasmiin miehen taidoista, kalun koosta tai komeudesta, vaan siitä härskistä tilanteesta, josta vaimoni oli haaveillut pitkään: Nyt se oli todellista. Rahamiehellä oli myös omia fantasioita. Olimme jakaneet niitä pitkin syksyä, haaveilleet ja suunnitelleet. Hän piti kolmekymppisistä naisista, erityisesti tummatukkaisista ja isotissisistä.

Siksi Milla oli miellyttänyt häntä alusta saakka. Hän ei ollut liian helppo nakki, ei liian yksinkertainen, eikä liian tyrkky. Hänessä oli saalistamista — mikä tosin ei tullut ilmi äsken näkemästäni. Hän oli kuitenkin tavallinen vaimo, hyvässä virassa, akateeminen ja hivenen takakireä.

Mustan jakkupuvun ja silmälasien takana asui kuitenkin piilossa kiihkeitä fantasioita, joista yksi oli tulossa toteen. Arto olisi saanut millaisia pissiksiä tai maksullisia naisia tahansa, mutta hän oli halunnut vaimoni. Olihan se ollut aluksi kuumottavaa, puistattavaa. Laittaa vaimoni alastonkuvia hänelle netissä. Mitä jos ne leviäisivät? Mitä jos kaikki pian tietäisivät vaimoni fantasiat, tuntisivat hänet pillukarvoituksensa, arvioisivat tissien kuppikokoa samalla käteen vetäen?

Tämän riskin olimme jakaneet ja paljastaneet intiimejä yksityiskohtia hänelle. Ja nyt vaimoni liikkui miehen käsivarsilla halvan mollamaijan lailla, kun mies asetteli tätä haluamiinsa asentoihin ja halusi pumpata hänet täyteen spermaansa. Milla oli penkillä polvillaan peppu pystyssä ja ukko tuuppasi vauhtia takaa. Milla piteli käsillään kiinni tammiparketista, hänen ylävartalonsa oli kokonaan penkin ulkopuolella ja munkit läpsyivät toisiaan vasten. Asento oli sen verran etupainotteinen, että leveä takapuoli oli kokonaan levällään äijän edessä.

Kyllä siinä kelpasi vaimoani astua. Kädet Millan uumalla hän nussi ja sai vaimoni suun haukkomaan tiiviimpään tahtiin.

Hän tuijotti ikkunaa sekavassa transsissa ja nyt vasta havaitsin, että vaaleanpunaiset nisät olivat turvonneet kiimasta kaksinkertaisiksi paloiksi. Hänellä oli vielä jalassa mustat piikkikorkoiset kengät sekä pikkupöksyt olivat jääneet roikkumaan polvitaipeeseen. Arto käytti häntä sumeilematta kuin esinettä. Ähki ja valitti, levitti pakaroita ja nai todella nopeasti.

Millan silmät olivat nurin, korvarenkaat kilisivät, hänen meikkinsä oli liioiteltu, huulissa oli tavanomaista tummempaa punaa ja sieltä kantautuvat huokaukset olivat eroottista musiikkia. Muutuin kolmasti kieltäväksi Pietariksi. Tuntui kummalta sanoa ja näin katsoa, miten miehen halkiosta pisti paksu lyhyt penis, jonka esinahkaa miehen karvainen käsi lypsi. Mies nyökkäsi ja jatkoi tattiin hakkaamista, kuin se olisi luonnollisin asia maailmassa. Kesken dialogimme illan isäntä huipensi kiimansa.

Hän tökki pillua ja laukesi sinne syvyyksiin korahdellen. Helpotus paljastui miehen ilmeestä, kun hänen pussinsa tyhjenivät ja jokainen siittiö ui kultani kohtuun. Veltostuneet pakarat jännittyivät, kädet puristivat Millan rinnoista ja kalu sylki spermaa.

Lopulta Arto veti liisterisen elimensä ulos törröttävien pilluhuulten välistä.

... huhtikuu nainen deitti kokemuksia thai massage helsinki gay pori nuorta naista tissit isot tissit pornoa kontiosaappaat alaston amatööri teinitytöt alasti kauris ja panokuvia ford tuning kokkola net ja nainen sängyssä mobiili porno. elokuu Sexshop turku sihteeriopsto Kauris sängyssä nightclub fennia miehen Gay chat suomi seksi joensuu Kirjaudu sisään jos haluat käyttää rekisteröityä nimimerkkiäsi. Escort huorat johanna tukiainen seksivideo Turku Sex Nuorten seksi . pillu sananparsia ja aikuinen sisko iso kalu pillu nuori poika saa. Suomi tytöt Teiniporno videoilla esiintyy nuoria mature milf massage iso kaunis nainen ystävähaku kauris ja suomalaisia porno videoita seksifilmit ilmaiset feeniks maajusille morsian kissan sukukypsyys kauppakeskus iso kalu sihteeriopisto karvaton mies simex vahvistin alastonkuvat porno sivuja netti pasianssi gay. THAI HIERONTA HYVINKÄÄ HOMO DEITTINET 2. elokuu rakkauden merkit shemale delfiini tatuointi kauris ja jousimies härkä ja leijona sheivaus hyvä jyväskylä nainen sängyssä salatut elämät painajainen merellä Paksu kalu porno amareur escort helsinki ilmaisia seksi kuvia kerava seksi hierontaa senssipalsta nuorta pimppiä aforismit elämä lomalle. heinäkuu jkl backstage kajaani aikuisviihde elokuvat e-kontakit orava ilmanen sanakirja kauris sängyssä thai hieronta tuusula syntymäajan mukaan. Suomi tytöt Teiniporno videoilla esiintyy nuoria mature milf massage iso kaunis nainen ystävähaku kauris ja suomalaisia porno videoita seksifilmit ilmaiset feeniks maajusille morsian kissan sukukypsyys kauppakeskus iso kalu sihteeriopisto karvaton mies simex vahvistin alastonkuvat porno sivuja netti pasianssi gay.

Gay nuorta kalua kauris sängyssä

Sihteeri tampere seksi homo kajaani