Eroottista seksiä suomi24 chat homoseksuaaliseen

eroottista seksiä suomi24 chat homoseksuaaliseen

Olen ollut kovasti hämilläni fantasioistani ja halustani tulla alistetuksi. Olen kiltti ihminen, en mikään tyhmä, olen itsenäinen ja persoonaltani pohjimmiltaan mielestäni nimenomaan poikkeuksellisen vahva. Kirjoitat kaipaavasi varmuutta ja "oikeutusta" sille, että tahdot olla heikko nainen. Ehkä vastaus löytyy siitä, että miettii psykologisia syitä sille, miksi haluaa kokea alistusta. Mahdollisia syitä ovat esim. Se voi olla todella rentouttavaa. Yksi syy voi olla turvallisuudentunteen kaipuu, onhan alistuneena jonkin suuremman ja vahvemman vallassa.

Alistumisleikeissä voi myös käsitellä omia vaikeita tunteita, esim. Muitakin syyvaihtoehtoja varmaan löytyy. Jokaisella alistusta haluavalla ne löytyy varmastkin omasta persoonasta ja taustasta. Ja että saa kokea olevansa Nainen ja että se toinen on Mies. On ikään kuin roolit korostettuina - tuntuu sitten enemmän Kiitos toiselle subnupulle vastauksesta!

Todella paljon samoja ajatuksia ollut minullakin, varsinkin ajatus siitä miten voi hetkeksi antaa vallan ja päätöksenteon toiselle, olla niin ettei kukaan odota minulta voimaa: Eräs asia minua on epäilyttänyt ja jännittänyt, nimittäin se jos reagoinkin epäodotetulla tavalla itse seksin aikana. Mitä jos säikähdän, alan itkemään tai muuten tlanne onkin ahdistava? Näin ajatellen se ei siltä tunnu, mutta mistä sitä tietää! En todellakaan halua, että tämä asia tekisi rakkaani olon huonoksi tai mielen pahaksi, tai muuten sekoittaisi pakkaa.

Kiitos myös linkistä, lueskelen varmasti keskustelun läpi! Täällä olisi yksi mies, joka fantasioi juuri kaltaisestasi naisesta.

En ole tullut varsinaisesti kaapista, mutta vielä sekin päivä koittaa.. Olen kaltaisenne vahvuudessa ja itsenäisyydessä, hyvin koulutettu ja henkisesti vahva nainen. Miehiä on ollut vuosien varrella useita ja nyt takana pitkä parisuhde. Ajattelen edellleen kaiholla poikaystävää no: Irroitettuaan, sanoi noin käyvän joka kerta, jos soitan vielä suutani.

Lopuksi kiepsautti minut mahalleni ja otti takaapäin. Suhde päättyi nuoruuteen ja levottomuuteen, mutta kohtaaamme joskus liike-elämän pyörteissä.

Välillämme kipinöi edelleen, mutta se saa jäädä sille asteelle. Ei uskalla leikkiä tulella.. Taitaa olla aika yleistä tämä kiinnostus alistumiseen, että mies on se joka määrää tahdin ja pitää omana "seksiorjanaan"..

Näin minäkin olen käsittänyt, että tämä on aika yleinen fantasia naisten keskuudessa. Silti se tuntuu jotenkin olevan tabu ja hävettävä asia. Kerran naisporukassa joku asiasta mainitsi ei puhunut itsestään , ja aika moni esitti kannakseen "tommonen on sairasta, toi on ku raiskattas, miten kukaan nainen voi haluta semmosta". Sen jälkeen päätin olla puhumatta asiasta muiden naisten kuullen.

En kyllä yleisesti ottaenkaan koskaan puhu seksielämästäni, se on minun ja mieheni välinen asia. Nyt kuitenkin tunnen suurta tarvetta puhua juuri aiheen psykologisesta ja henkisestä puolesta, ei niinkään itse aktista. On kiva kuulla, että löytyy muitakin fiksun oloisia, terveitä naisia, joilla tämmöisiä ajatuksia on. Toivottavasti löydätte rinnallenne ihmisen johon luottaa niin kovasti että pääsette toteuttamaan itseänne: Mielettämän hienosti osaat kertoa ja kuvata sitä tunneskaalaa, joka siinä puörii Mä olen näet mies, joka on vielä "kaapissa" tämän asian kanssa.

Olisi tosi upeata löytää sellainen nainen, jonka kanssa kokea ja tuntea jotain tuollaista. Että voisin sillä tavalla rakastaa Mä olen löytänyt tämän puolen itsestäni vasta viimeisen parin vuoden aikana Mutta miten ihmeessä tuollaisen suhteen voi löytää?

Ei sitä nyt treffeillä aleta tuollaista juttelemaan. Harva voi edes koskaan puolisolleen puhua tuollaisia - tai niin oletan Tuollainen mies löytää varmasti! Ole vaan rohkeasti oma itsesi ja kerro tunteistasi. Mielestäni tärkeintä parisuhteessa ei todellakaan ole seksi, vaikka se kovasti tärkeää onkin. Olen melko varma, että parisuhteen perustuessa rakkauteen ja luottamukseen, myös erilaiset eroottiset fantasiat voivat olla osa sitä.

Kovin moni nainen ei ehkä uskalla ajatella tai myöntää tämmöisiä fantasioita, mutta ehkä varovaisella vihjailulla ja pehmeällä alulla nainen kuin nainen uskaltautuu heittäytyä miehensä armoille: Toivottavasti löydät oman rakkaan rinnallesi, joka uskaltaa olla tarpeeksi rohkea olemaan heikko!

Tärkeintä on olla ihminen toiselle ihmiselle Olla "terpeeksi vahva ollakseen heikko" Pistän tähän sulle linkin keskusteluun aiheesta, josta olet kiinnostunut Suomikeskustelu: Itse lainasin Tästä äiti varoitti -kirjan kirjastosta jo alkuvuonna ja valokopioin viimeisen kappaleen Väärin haluttu? Itse olen kovaääninen nainen, jota pelkäävät nuoret, vanhat, miehet, naiset ja itsekin joskus. On aika ylimielistä ja piittaamatonta käytöstä havaittavissa puoleltani, mutta mitäs ovat niin tyhmiä, kaikki muut.

Oma nykyään ex- mieheni on itselleni liian hellyysfriikki ja seksiä oli muutenkin niin vähän, että vuosi sitten, 12 uskollisen vuoden jälkeen, ajauduin baarista istuskelemaan tuntemattoman nuoremman komean miehen olohuoneeseen. Joo tiedän riskit, mutta baarista lähtiessä emme kaikki ole aina selvinpäin: Aika pian tuon jälkeen otin eron miehestäni ja olen bongaillut miehiä onneksi enimmäkseen selvänä netistä.

Elämäni paras seksikokemus oli, kun muutaman kerran erään toisen miehen kansa sekstattuani uskalsin pyytää häntä repimään minua hiuksista, kun hän pani minua takaapäin. Saa repiä miten lujaa vaan, kunhan niskat eivät taitu. Lopuksi, juuri ennen kuin hän tuli, hän käski ottaa suihin ja nielin kaiken polvillani hänen edessään.

Jos hän heti sen jälkeen olisi vielä kyennyt lyömään mua varovasti naamaan avokämmenellä, en tiedä olisinko selvinnyt hengissä siitä nautinnosta. Parempi ehkä ettei lyönyt.. Itse asiassa, myös tuo mistä kerroin että pidän sängyssä, on sekin sitä mitä minä haluan. Eli just niinkuin olla pitää: En kaipaa asua enkä välineitä, ja jos joku ryhtyy mun kanssa vittuilukisaan, häviää. Ilmaisutapaa pohditaan pitkäänkin ja se voi olla esimerkiksi kirjelappu, sähköposti- tai tekstiviesti, tai pyydetään kaveria kertomaan asiasta.

Tällä portaalla ihminen on jo siinä vaiheessa, että uskaltaa kertoa tunteistaan ja altistua sille, että tuleekin pakit. Tai ei mitään vastausta. On tärkeää, että tällä portaalla olisi jo kykyä sietää vastoinkäymisiä ja pettymyksestä selviytymisen keinoja. Kun viesti on saatu kohteelle, on tunne mitä ihmeellisin, sillä ensimmäistä kertaa kohde tietää asiasta.

Nuori kokee, että on itse toiminut asioiden eteen ja samalla haaveillaan itsenäisestä, aikuisesta elämästä. On tavallista, että tämän vaiheen ihastuksen kanssa ei olla tekemisissä, vaikka kyseessä olisikin ensimmäinen seurustelukokemus.

Tässä tilanteessa tavallisesta ystävyyssuhteesta voi tulla seurustelusuhde, jolloin ei olla läheisyydessä, sillä se olisi ihan liian intiimiä. Kun tämä ensimmäinen seurustelukokemus päättyy yhden tunnin, kahden tai kolmen viikon kuluttua, palautuu suhde usein ystävyydeksi ja voidaan olla taas normaalisti kontaktissa.

Joka tapauksessa kyseessä oli ensimmäinen, oikea seurustelukokemus. Pian tätä seuraa uusi.. Tällä portaalla harjoitellaan tunteiden ilmaisua ihastuksen kohteelle. Pohditaan selviytymisen keinoja vastoinkäymisistä, kuten pakeista tai jos itse täytyy antaa pakit, lopettaa suhde jne.

Käsi kädessä Tämä on vaihe, jossa nuori osoittaa ja ilmaisee rakastumisen tunteitaan ja saa myös vastarakkautta osakseen. Tunteita jaetaan ja halutaan, että koko maailma saa tietää seurustelusta. Tämän vaiheen seurustelulle on ominaista, että sukupuolista viettiä toista kohtaan ei vielä ole. Lähellä oloon voi kylläkin liittyä voimakkaita eroottisiakin tuntemuksia. Niitä ei vielä toteuteta, sillä se ei tunnu vielä oikealta. Pussaaminenkin tuntuu ällöttävältä niin kauan kun siihen ei ole valmis.

Yhdessä oloon liittyvät eroottiset tuntemukset ovat asioita, jotka tuodaan usein mukaan omaan huoneeseen kun ollaan yksin. Mielikuvituksen, haaveilun ja fantasioidensa kautta nuori käsittelee omia seksuaalisia tuntemuksiaan ja saattaa kokea kiihottumistakin ensimmäistä kertaa elämässään.

Kiihottumisen kautta oma keho ja sen tuntemukset alkaa kiinnostaa ja itsetyydytys tulee luontevana, yksityisenä asiana elämään. Ensimmäiseen oikeaan seurusteluun liittyvät pettymykset voivat tuntua elämän lopulta, oikeasti.

Näihin tilanteisiin liittyvät tuntemukset ovat yleensä voimakkaita: Kaikista, myös pahoista tunteista selviää, varsinkin jos asioita on harjoiteltu jo aiemmin seuraamalla pikkulapsena omia vanhempia, myöhemmin itse hyvää ystävyyttä harjoitellessa.

Mitä helpompaa on ilmaista tunteita sanoin, sitä vähemmän niitä tarvitsee purkaa teoin. Jos kuitenkin puhuminen ei tunnu riittävän, on purettava tunne pois jotain tekemällä: Jokaisella on varmasti olemassa hyvä keino purkaa pahat tunteet pois. Ovathan ne juuri sitä varten olemassa, että niiden avulla selviää hengissä. Hyvät keinot eivät vahingoita itseä tai muita. Tekemällä purettu tunne pitäisi kuitenkin vielä sanoa ääneen mieluiten aikuiselle , jotta se pääsee oikeasti "ulos".

Tällä portaalla tehtävänä on oppia ymmärtämään toista ihmistä suhteessa itseensä. Opettelemaan seurustelun pelisääntöjä, ilmaisemaan rakkautta, ja sietämään ja ilmaisemaan pettymyksen tunteita. Tämä on kenties tärkein kehitysvaihe ja porras, joka vaikuttaa kaikkiin tuleviin seurustelu- ja parisuhdekokemuksiin. Kiss me Kiss me -portaalla koetaan kiihottumisen tunnetta, eikä pussaaminen tunnu enää ällöttävältä.

Suun tuottama nautinto aiheuttaa suurta kiihottumista ja tyydytystä. Ilman rakkauden tunnetta suutelu ei tuntuisi hyvältä.

Aiemmin on ehkä jo opittu oman kehon seksuaaliset reaktiot itsetyydytyksessä. Nyt on aika opetella tuntemaan myös toista ihmistä. Enää ei seurata pelkästään oman kehon reaktioita ja nautintoa, vaan ollaan aidosti kiinnostuneita toisen ihmisen ajatuksista ja tuntemuksista.

Tässä vaiheessa osataan yhdistää kiintymys, rakkaus ja tunteiden ilmaisu nautinnon tuottamiseen ja kokemiseen. Kuitenkin useimmiten kädestä pitäminen, halailu, yhdessä lähekkäin olo ja suuteleminen riittävät ilmaisukeinoiksi.

Oman kehon mielihyvää tuottavat erogeeniset alueet. Alueet ovat vielä liian intiimejä, eikä esim. Kiihottuminen kuitenkin voi tuntua sukuelimissä: Viimeistään tässä vaiheessa yleensä itsetyydytys alkaa kiinnostaa.

Kiss me- portaalla tehtävänä on opetella ilmaisemaan rakkautta suutelemalla. Tällöin opitaan ottamaa huomioon myös kumppanin tuntemukset. Tässä vaiheessa ymmärtämään kiihottuminen normaalina, hyvänä ja terveellisenä asiana. Kiihottumisen tulee onnistua myös myöhemmin, kun harjoitellaan rakastelua toisen kanssa. Siitä kuitenkin tässä vaiheessa vasta haaveillaan.

Kahdeksannella portaalla nuori etenee seurustelusuhteessaan kokeilemaan ja opettelemaan toisen ihmisen kehoa suuremmassa mittakaavassa. Tässä vaiheessa opetellaan antamaan ja ottamaan vastaan hellyyttä ja nautintoa. Tähän rakastelemisen opetteluun liittyy vielä häveliäisyyttä ja estoja.

Esimerkiksi ei uskalleta olla alasti valoisassa toisen nähden. Tai ei anneta toisen katsoa sukupuolielimiä. Tärkeintä on pystyä puhumaan seksiin liittyvistä asioista ääneen: Sitä helpompaa puhuminen on, mitä enemmän toista tuntee ja luottaa häneen, ts.

Tällä portaalla merkittävää on, ettei tule loukatuksi. Itsemääräämisoikeuden tulee toteutua ja jos se ei toteudu, on sillä vääjäämättä seurauksia myöhempään elämään. Pahimmillaan se aiheuttaa haluttomuutta, pelkoja, kipuja ja ahdistusta. Siksi on tärkeää osata kielätytyä, jos ei halua tai jokin asia ei miellytä. Tällä portaalla tehtävänä on opetella toisen ihmisen kanssa yhdessä nautintoa, kiihottumista ja jopa orgasmia, "rakkauden tekemistä". Tämä vaihe voidaan nähdä aikuisten seksielämässä esileikkinä, kun yhteisenä tavoitteena on yhdyntä.

Hän kokee mielihyvää ja rakkauden tunnetta fyysisesti ja psyykkisesti. Tärkeää on, että tällä portaalla on läheinen rakkaussuhde kumppaniin. Suhde kumppaniin on jo niin läheinen, että seksi saattaa johtaa yhdyntään. Ensimmäinen yhdyntäkokemus on tärkeä askel kohti aikuisuutta. Annetaan oma neitsyys ja poikuus toiselle, rakkaalle ihmiselle. Tässä vaiheessa ei pelota, eikä epäilytä, vaan on selkeä varmuus siitä mitä haluaa ja mitä kumppani haluaa.

Osataan kantaa vastuu siitä, että kyseessä on oma vanhemmuus ja omien vanhempien isovanhemmuus. Jos siis ei vielä koe olevansa valmis siihen, on osattava ehkäistä raskaus. Myös muut riskit, kuten seksitaudit, on osattava minimoida. Ensimmäinen yhdyntä on harvoin orgasmiin vievä mahtava kokemus. Siihen liittyykin se, että erilaiset virheet ja erehdykset ovat sallittuja ja niille voidaan jopa nauraa. Aiemmin esiintyneet estot ovat kadonneet tai ainakin vähentyneet.

Tällä portaalla seurustelutaitojen pitäisi olla jo lähellä aikuisen parisuhdetaitoja, jotta erilaiset ristiriidat osataan kääntää voimavaraksi ja suhdetta syventäviksi tekijöiksi. On myös osattava pohtia eroa mahdollisena ratkaisuna, jos suhde ei tunnu toimivan. Aiemmin portailla on jo opittu, että erosta selviää hengissä! Rakastelu-portaan tehtävänä on uskaltautua itse tekemään omat valinnat, päätökset ja kantamaan vastuu omasta elämästään.

Vanhempien suojaa ei enää tarvita, sillä omat siivet kantavat jo. Ensimmäinen rakastelukokemus on seksuaalisen minäkuvan tärkein perusta. Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Kuumana käyviä naisia Jyväskylässä Hei , olisiko Jyväskylässä halukkata naisia esim.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Juttua kerrakseen, mutta ihan hyvä ja kopsattu! Piti tehdä koulu esitelmä tosta, eli itse olen tehnyt. Jos olisin opettajasi, saisit multa esitelmästäsi korkeimman arvosanan Kyllähän sen näkee jo ensi vilkaisulla, että parhaan arvosanan olet ansainnut On hyvä alku sun opinnoille, jess!!! Ja silloin kerran, aika kauan sitten, luettuani ensimmäisen jakson siitä sun "Tahteja ja Luoteja"-sarjasta, mä ennustin jotakin Saa sit nähdä, toteutuuko sekin Tahteja ja luoteja on kyl ihana Mut se mun ennustukseni Vihjaan vaan et kirjaimet FES liittyy siihen

.. KINKY RAJUT HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI VIDEOT

Olen vuotias ja minulla oli takana hyvin rankka lapsuus. Kävin noin pari vuotta terapiassa, jonka jälkeen luulen, että olen muuttunut. En nyt pelkästään kiitä terapiaa, vaan niitä ihmisiä, joita olen kohdannut elämäni aikana.

Sen enemmän yksityiskohtiin menemättä luulen, että olet kuitenkin hetero. Koin nimittäin itsekin miehet ällöttävinä, kunnes tajusin sen johtuvan isästäni. Äitini on ollut ihan mukava ja rakastavainen, minkä takia olen halunnut olla pelkästään naisten keskuudessa. En ole uskaltanut tutustua miehiin, jotka oikeasti kiinnostavat minua. Pelkään nimittäin hylätyksi tulemista. Äidilläni on ollut vanhemmat päinvastoin, minkä takia hän on aina luottanut miehiin, mutta ei naisiin.

Kannattaa siis aloittaa terapia ja itsetutkistelu. Isäni on aina dissannut sitä, mutta tilanne meidän välillä on se, että hän on onnettomassa parisuhteessa ja minä olen onnellisesti yksin. Kun olet tasapainossa itsesi kanssa, tiedät ketä rakastat. Hei AP, Jos tahdot todella ymmärtää itseäsi, niin sinun tarvitsee tietää mitä se tarkoittaa, ja alkaa tutkimaan mieltäsi sekä ajatuksiasi.

Opimme lapsuudesta lähtien hyvin paljon ajatuksia ja mielikuvia, jotka alkavat vaikuttamaan meidän elämään tosi paljon, ja sama vaikutus heijastuu myös seksuaalisuuteen. Hyvä kirja, joka kuvailee ajatusten ja mielen toiminnot erittäin tarkalla tavalla on Alkuajatus.

Kirjan avulla voit alkaa itsetutkiskelun ja saada aikaan todellisia tuloksia tämän asian, mutta myös muun suhteen. Kokeile, lainaa kirja vaikka kirjastosta ja tutustu siihen hieman, se todella toimii. Lisää tästä sivulla www. Nuorena seksit ja parisuhteet tuottavat niin monenmoisia ongelmia ja uhrautumisia.

Mutta vanhana ja vapaana. Kysy lääkäriltä respetiä testosteroniin, nostaa naisilla seksihaluja. Ehkä sun oma ala on BDSM, alistaminen, piiskaus ja muut ; Arvelesin, että sulla on pedofiliaa ja väkivaltaa menneisyydessäsi ja et ole päässyt noiden asioiden yli. Siksi kiihotut katsella alistamista, koska voit kohdata menneisyytesi "uudelleen" turvallisessa olosuhteissa.

Moni samoja asioita kokenut päätyy prostituoiduksi tai ikäviin alistamissuhteisiin. Totuus on, että et voi päästä yli noista ikävistä kokemuksista ryhtymällä alisteisiin suhteisiin. Se vain pitkittää tuskaasi.

Näin sanoo jokainen itseään kunnioittava terapeutti. Prosessi voi olla pitkä ja tuskallinen, mutta siitä on hyötyä lopunelämäsi. Syy voi olla myös täysin terveydellinen. Terveellä normaalilla ihmisellä on seksuaalisuus, halut ja tuntemukset. Kannttaisi ottaa asia puheeksi vaikkapa aluksi terveykeskuksessa, siitä ohjataan eteenpäin tutkimuksiin, jos aihetta ilmenee. Itse olen mies ja minulla ei aiemmassa elämäss kiinnostanut seksi juurikaan.

Menin tutkimuksiin ja löytyi mm. Nyt tätä korjataan lääkehoidolla ja olen mennyt toiseen ääripäähän, tekee seksiä välillä liikaakin mieli. Mutta sekin paremopi kuin ei yhtään. Ei kenenkään ole pakko olla kiinnostunut seksistä. Ihmiset on erilaisia, vaikka media koittaa heitä samanlaisiksi painostaa. Etsi itsellesi kumppani, joka on hiukan samansuuntainen. Ei seksi ole sama asia kuin rakkaus. En tiedä, mutta luulen, että olet tyypillinen suomalaisen seksikielteisen kasvatuksen tulos.

Kirkkoväärtit, koulut ja kodit ovat aikojen alusta aivopesseet lapsesta asti terottanet, että kaikki hyvä ja ihana on syntiä. Sen takia olet suhtautunut poikiin kielteisesti ja yrittänyt suuntautua lesboutuneisuuteen. Heterolle se ei tahdo onnistua. Neuvoisin, että kuitenkin jos tiellesi osuu mieshenkilö, josta pidät ja haluat hänet seksuaalisesti tyydyttää, tee se.

Nainen pystyy teeskentelemään kiihoittunutta, vaikka ei olisikaan. Miehelle se on mahdotonta erektion takia. Toivon, että löydät luotettavan kumppanin elämääsi. Et sitten vaivautunut lukemaan Hänhän ei ole seksikielteinen vaan seksimyönteinen. Hänen seksuaalisuutensa on haavoittunut väkivallan seurauksena - vaikka väkivalta ei olisi ottanutkaan seksuaalista muotoa, sillä seksuaalisuus on todella vankasti sidottu hyväksytyksi tulemiseen, tunteiden tasapainoon ja kuvaan omista vanhemmista.

Itseasiassa ei ole yhtään mahdotonta saada erektiota kiihottumatta.. En ole koskaan itse kuullut että fetissistä voisi kokonaan "parantua" ja siirtyä täysin normaaliin seksielämään, mutta uskon kyllä että perusseksistäkin voi alkaa pitää, ellei se tunnu pelkältä suorittamiselta.

En tosin tiedä mitä kaikkea seksi naisen kanssa vaatii - voi olla että miehen kanssa olisi ainakin aluksi helpompaa, siinä ei naisosapuolella ainakaan ole mitään orgasmipakkoa, kuvauksestasi päätellen luultavasti kiihottuisit ainakin sm: Minulla oli noin 8 vuotta elämässäni aika, jolloin en yksinkertaisesti innostunut seksistä laisinkaan.

Olin kyllä pitkissäkin suhteissa, mutta seksi oli melkein yksinomaan sääliseksiä "pakko kai on harrastaa seksiä, kun seurustelen". Olen vuotias nainen, en ole koskaan ollut rakastunut naiseen, mutta olen aina pitänyt naisen vartaloa hyvin kauniina ja eroottisena. Miehiä taas en ole katsonut sillä silmällä oikeastaan koskaan, tarkoitan, etten ole nauttinut miesten katsomisesta esim.

Sen sijaan kaikki ihastumisen kohteeni ovat olleet miehiä. Minulla on ollut kriisi seksuaalisesta suuntautumisestani ja pidän itseäni bi-seksuaalina. Fantasiani ovat aina liittyneet johonkin "kiellettyyn", mikä taas on aiheuttanut sen, että rakastelu ei ole ollut yhtä tai useimmiten laisinkaan kiihottavaa kuin mielikuvien "tunteeton pano".

Tämä siitä huolimatta, ettei minulla ole omien muistikuvieni mukaan mitään väkivaltaista taustaa. En kuitenkaan osaa kuvitella toteuttavani fantasioitani. Masennusta ja ahdistusta on taustalla. Nyt lähes vuoden sinkkuuden jälkeen alan pikkuhiljaa tuntea jälleen, 8 vuoden jälkeen!! Hylkäämispelko minulla oli jo lapsena, siitä huolimatta, ettei kukaan muista, että minua olisi unohdettu minnekään koskaan. Tämä on tietysti vaikuttanut parisuhteisiinkin.

Nyt olen tarkoituksella yksin. Se ei ole pelkoa sitoutua, vaan nautin elämästä itsekseni ja haluan lähelleni vain ihmisen, jonka kanssa tunnen olevani "samalla aaltopituudella" ja joka kiinnostaa minua myös seksuaalisesti. Voin kuvitella, että tilanne ahdistaa sinua hyvin paljon. Olethan kuitenkin nuori ja elämää edessä. Helppo tie ei sinulla ole edessä, mutta muutos on mahdollinen!! Et ole tuomittu elämään yksinäsi loppuelämän, mutta luulen, että luultavasti sinun on ensin hyväksyttävä, että niinkin voi käydä.

Voi olla, että olet loppuelämäsi yksin, mutta se on täysin hyväksyttävää ja voit nauttia elämästäsi myös yksinkin. Se, miten hyväksyt itsesi, siihen ei voi kukaan kertoa valmista ohjetta, mutta monetkin voivat olla avuksi. Ota siis kaikki mahdollinen apu vastaan!

Ei sun ongelmas ole. Olen mies ja pidän sekä miehen että naisen kroppaa eroottisesti hienona jos kroppa on oikeasti siis hieno eikä läski. Mutta en ole homo, enkä kiihotu miehen kropasta. Kyllä mä nyt näen, jos joku miesvartalo on hyvännäköinen tai jos jotkut miehen kasvot ovat selvästi komeat. Ei se tarkoita että niistä kiihottuu. Se mitä mä tarkoita on, että sä et ole lesbo mutta naiseus niissä lesbokavereissa ja se äiti siellä taustalla on se, mitä sä haet.

Tunteettomissa seksifantasioissa miesten kanssa kuvastuu sun suhde isääsi. Etäinen, maskuliininen - tyhjäksi jäävä hahmo ja tavallaan inhottava, mutta siinä on se, mitä isältäsi sait.

Ei turvaa, ei lämpöä - kylmyyttä ja valtaa ja kontrollia vain. Ja toden totta, ei rakastelu naisen kuin naisen kanssa olekaan muuta kuin ällöttävää. Sun ongelmas on tunnepuolella - ei seksissä! Väkivalta on tehnyt tehtävänsä. Sun pitää ensin olla parantunut niistä ja miettiä vasta sitten parisuhteita. Mitä edes teet parisuhteilla? Mikset voi olla vain yksin, kerta et seksiäkään kaipaa? Sitä paitsi sun on pakko päästä tosta hylätykstulemisen pelosta.

Olen mies ja kaiken lisäksi vanha. Olen aina pitänyt rakastelusta. Se on aina ollut elämäni ilo. Ja uskon sen olevan niin olleen niille jotka kanssani on olleet. Mutta luulen niitä että aina kumppanini on sitä myös halunnut. Ja uskon niin jatkuneen myös sen ajan nyt viimeisen 7 vuoden jan jolloin jo ylitin 60 vuotta tunsin samoin jopa vielä enemmän että rakkaat ystäväni olivat myös sitä halunneet. Ei ikä ratkaise haluaako rakastella se vaan tulee. Mutta sinulle voin sanoa molempien siitä tulee pitää ja myös haluta.

No se ei aviossa päde. Kyllä rakastelin varsin monta kertaa vaikka esim väsymyksen takia en olisi halunnu mutta vaimo kyllä ansaitsi sen. Varmaan myös hän joskus minun vuoksi "alistui" rakastelemaan. Hänen pois menonsa jälkeen ovat naiset useimmin tehneet aloituksen, mutta en suinkaan ole haluttomasi siihen suhtautunut. Tällä pitkällä sepustuksella tarkoitan, että itseään ei kannata pakottaa rakastelemaan jos itsessä ei halua ole. Vika voi olla sinussa tai voi se ola kaverissakin.

Mutta jos on aikomus pitkäaaikaiseen suhteeseen se ainakin sinun on selvitettävä ensin itselle ja sitten hänelle. Mitä mieltä ole rakastelusta. Mutta jos itse haluaisit sen tuntea silloin kannattaa hakea apua. Muista myös oma elämäsi on myös sinun. Vaikka kaikki muut ihmiset pitäisi rakastelusta on sinulla myös oikeus olla ilman sitä.

Siitä saa uutta intoa, jos ei olla mustasukkasia. Itellä toisen himokkuus sammuttaa mun halut sexiin ja mies ei oo koskaan paikalla silloin kun mie haluan. Ehkä ideaali kumppani sinulle olisi alistava shemale? Sinun kannattaa ryhtyä katoliseksi papiksi tai munkiksi luostariin. Molemmat tekevät selibaatti lupauksen eli ei siis naintia. Ja sinähän et tykännyt ollenkaan siitä seksistä, joten ei liene minkäänlainen ongelma.

Toisekseen koet molemmissa paikoissa rankan ekämäsi vastineeksi Jumallisen kaiken ylittävän rakkauden ja ystäviä ovat kaikki munkki- tia pappisveljet. Joten elämäsi tulee olemaan aivan ihanaa. Hei Ei syytä huoleen. Olet ihan normaali suomalainen nainen. Suurin osa suomalaisista naisista tuntee samoin seksin suhteen. Parisuhde ei ole pelkkää seksiä ja parsuhde ilman seksiä on ihan normaalia Suomessa.

Näin ollen seksi ei ole välttämätöntä. Itse en harrasta koskaan seksiä. Se on niljakasta ja likaista, alkukantaista ähräämistä. Ihan normaali nainen Seksi ei ole välttämätöntä. Elämästä voi nauttia muutoinkin ja nauttiikin täysipainoisemmin. Seksuaalisuutta korostetaan nyky-yhteiskunnassa aivan liikaa.

Jos ei auta kokeile terapiaa.. Hei, oletko miettinyt että saatat olla aseksuaali? Olen miettinyt monen monta kertaa, mutten ole tullut mihinkään lopputulokseen päättelyissäni. Seksuaaliset halut ovat kohdillaan, mutta kohdistuvat kaikkeen muuhun kuin ihmiseen, joita kohtaan minulla on tunteita.

Viime parisuhteessa nautin toisen alastoman vartalon koskettelusta, toisinpäin en niinkään. Pidän rinnoista ja aika usein huomaan, että jos vastapuolella pöytää istuvalla naisella on avonainen paita, on vaikea keskittyä keskusteluun ja joudun keskittymään, etten tuijottaisi rintoja. Toisaalta en kiihotu naisista, mutta jotain selittämätöntä himoa tunnen kyllä ja tunnen tarvetta harrastaa seksiä kiinnostavan henkilön kanssa, vaikken kiihotu. Nautin suuresti siitä kun toinen nauttii.

Samalla kuitenkin olen jännittynyt ja lievästi ahdistunut. Ehkä asiaan tulee selvyyttä seksuaaliterapeutilla ja psykologilla. Turhaan asiaa täällä jaarittelet ja pohdit. Kuten itse asian kirjoitit viimeisessä lauseessa, kallonkutistajalle vaan. Mutta mene pian, ennen kuin huomaat olevasi 5-kymppinen vanhapiika, elämään ja muihin ihmisiin katkeroituneesti suhtautuva tiukkapipo Se tässä eniten ottaakin päähän, kun vientiä olisi, mutten ole sujut itseni kanssa.

Mitä jos kokeilisit Hairy Maturea? Sun viestistä näkee tietämättömyytesi seksiin, mikäli joskus löydät kaverin joka ei ole yhtä hukassa,niin voitte toisiinne tutustuttuanne ja sinuiksi tultuanne harrastaa seksiä mielin määrin, ehdottaisin kyllä hetero suhdetta silleen oikein se on kaikkein parasta, silloin molemmat tulevat tyydytetyiksi toisen tavarasta, naisen on saatava tyydytys miehestä, samoin miehen on saatava tyydyttää itsensä naiseen otettava nainen tavalla joka tyydyttää himot ja halut.

Parhaimmillaan seksi parisuhteessa niin hullulta kuin se tuntuukin on sitä, että on lupa lähes "raiskata" kumppani puolin ja toisin lähes rajattomasti, estoitta yhteisymmärryksessä. Kun tälläinen kumppani löytyy ei tee mieli edes olla muiden kanssa, puhun edelleen hetero suhteesta , suhteessa seksi on mukana aamuin illoin päivästä toiseen vuodesta vuoteen se on osa arkea annettu lahjaksi ihmisille, eikä miksikään tabuksi.

Tuolla ei ole enää mitään tekemistä seksin, rakkauden ja arvostuksen kanssa Mainitsit, että et yleensä kiihotu esimerkiksi lesbopornosta, vaikka muuten pidät naisia viehättävinä ja olet seurustellut naisen kanssa.

Lesboporno vaikuttaa yleensä ylinäytellyltä ja teknisesti tarkastellen suoritukset ovat useimmiten suorastaan naurettavan kehnoja. Sellaisesta surkeudesta on äärimmäisen vaikea kiihottua. Silloin kun itse katselen pornoa, katselen yleensä aina heteropornoa, ja pidän myös sellaisesta pornosta, joka sisältää valta-asetelmia.

Tosielämässä en kuitenkaan koskaan rakastelisi miehen kanssa, olkoonkin, että homopornokin on yleensä lesbopornoa parempaa katseltavaa. Ahdistuneena miettii monenlaisia asioita, mutta esimerkiksi fantasiat kannattaa erottaa tosielämästä. Fantasioida voi sellaisista asioista, joita ei koskaan tekisi tai haluaisi itselleen tapahtuvan. Esimerkiksi raiskauksen on tutkittu olevan melko korkealla tasolla naisten yleisissä seksuaalifantasioissa, vaikka kukaan ei todellisuudessa haluaisi tulla raiskatuksi.

Fantasioissa voi olla myös kysymys sellaisten asioiden ajattelusta, joita ei tosielämässä haluaisi. Itse fantasioin usein seksistä miehen kanssa, vaikka tosielämässä sellainen ällöttää, ja minulla on ollut upeita seksikokemuksia ja suhteita nimenomaan naisten kanssa. Samalla tavoin se, millaista pornoa satumme katselemaan, tai haluamme katsella, ei välttämättä suoranaisesti korreloi sen asian kanssa, millainen seksuaalinen suuntaus meillä on tai millaista seksiä todellisuudessa haluamme.

Sinun seksuaalista suuntautumistasi ja ylipäätään koko seksuaalisuuteesi liittyviä asioita me muut emme voi tietää. Kysymys on sellaisista asioista, jotka sinun on selvitettävä itse, ja joissa sinun on luotettava sydämesi ääneen. Vanhoja kokemuksiasi sinun olisi varmasti hyvä käsitellä terapiassa.

Ihmissuhteissa ihastuminen ja rakastuminen tulevat yleensä ensiksi, ja seksi vasta sen jälkeen. Ainoastaan se, mitä tunnet tällaisessa rakkaussuhteessa, on tärkeää. Keskity siis siihen, kun kohtaat ihmisen, joka on rakkautesi arvoinen. Keskity suhteen, luottamuksen ja läheisyyden rakentamiseen. Kirjoituksestasi saa sellaisen kuvan, että keskityt tällä hetkellä aivan liikaa seksin ajattelemiseen. Mitä jos unohtaisit seksin aivan kokonaan, ja keskittyisit välillä elämäsi muihin osa-alueisiin, kuten mainitsemaasi opiskeluun, kenties urheiluun jne.?

Seksin sujumattomuuden syynä voi olla myös se, ettet ole yksinkertaisesti kokenut nautinnollista seksiä. Olet vielä hyvin nuori, ja sinulla on paljon aikaa. Olen törmännyt heterotaustaisten naisten kanssa usein siihen, etteivät he ole nauttineet seksistä miesten kanssa, koska eivät ole yksinkertaisesti saaneet koskaan kunnollista seksiä, tulleet huomioiduiksi tai kohdatuiksi naisina. Pitkässä suhteessa ihminen voi silloin alkaa kuvitella, ettei ole lainkaan seksuaalinen tai nauti tai halua seksiä.

Opettele tuntemaan ensin itsesi ja tietämään, mitä haluat ja mitä kehosi haluaa. Se on ensiaskel hyvään seksielämään. Rakastelu on kahden asia, muilla ei siihen oikeutta ole. Uskon rakkautta löytyvän jopa muualya kuin normaalista elin ympäristöstä. Rakasteleminen on lji jossa tarvitan yteisymmärrystä, että myös yhteistyötä. Älä tee mitään mitä et halua. Rakasta vain niinkuin haluat. Kaikki väkivalta ja alistamiskiihtotuminen on vain kuonaa, joka on tarttunut matkaan rankan elämän myötä.

Nurinkurisella tavalla hän kokee väkivallan "turvalliseksi" koska hän on siihen tottunut rankassa elämässään. Sen sijaan aito rakkaus, välittäminen ja hellyys outona pelottaa. Oikean rakkaan löytäessään hän pikkuhiljaa varmasti pystyy turvallisessa suhteessa pikku hiljaa avautumaan, rentoutumaan ja nauttimaan. Siis Vexi Salmen tuotannosta. Miksi tämä ylempi positiivinen ja harmiton viestini sai miinusta?

Minkälaiset sadistiset sekopää angsti mielipuolet antavat miinusta tuollaiseen!!!!???? Sulla on epävakaan persoonallisuushäiriön impulsiivinen muoto. Et luultavasti pystyisi kestävään suhteeseen yhdenkään ihmisen kanssa, koska tuohon liittyy myös perfektionismi ja sadismi toisia ihmisiä kohtaan. Joissakin kulttuureissa vietiin susien syötäväksi tai heitettiin rotkoon. Pillun panttaaminen ja vastaava ei ole normaali meininkiä.

Sinun olisi todella tärkeää päästä puhumaan luotettavalle ystävälle tunne-elämäsi ongelmista. Ammattiavustakin saattaisi olla hyötyä. Seksi on tärkeä osa parisuhdetta, mutta se voi onnistua vain, jos suhteessa on todellista hellyyttä ja läheisyyttä.

Kaikkein tärkein on hyvä keskusteluyhteys myös kumppanin kanssa. Älä jätä väkivaltakokemuksiasi käsittelemättä, sillä ne voivat pahimmillaan vaikuttaa elämään vuosikymmenten ajan. Se vääristää kuvaa todellisuudesta. Siis oikeasti otan osaa elämällesi. Onko elmäsi niin tylsää että pilaat kaikki keskustelut täällä viisauksillasi. Ei pidä olla kovinkaan torvi nähdäkseen että olet yksineläjä ja et saa miestä.

Et kai muuten viettäisi elämää tällä palstalla! Nimittäin jos ihmisellä on oikeesti joku tarve saada itseään näkyviin niin anna tulla vaan, säälin sinua! Niin säälii moni muukin täällä. Hellyys ja läheisyys ovat avaimia onneen. Samoin minä kehottaisin menoa terapiaan jossa saisit purkaa menneen elämän huonoja kokemuksia.

Jos löydät jonkun ihmisen niin älä anna hänen painostaa sinua seksiin tai itse hätäillä että siihen pitäisi ryhtyä. Aito läsnäolo tulee luottamuksen ja kiintymyksen myötä.

Itse olen lesbo ja elän parisuhteessa jossa seksiä harrastetaan ehkä noin kerran kuukaudessa. Läheisyys ja hellyys korvaavat seksin. Joku voisi sanoa että tässä on kyseessä ns. Olemme molemmat tyytyväisiä ja onnellisia suhteessamme.

Toisaalta eiväthän kaikki vaan pidä seksistä. Mutta kysyisinkin harrastatko esimerkiksi itsetyydytystä ja nautitko siitä? Toisaalta saatathan olla niin butch että haluat itse tuottaa tyydytystä toiselle mutta et halua itseäsi kosketeltavan. Terapia kuitenkin nyt ensimmäisenä ohjelmaan. Sillä nyt muille suurtakaan merkitystä,jos aloittaja ei nauti seksistä? Yhtä merkityksellistä varmaan,kun en minäkään tykkää pinaattikeitosta.

Mieskamun kanssa kaikki ristissä kun aina vonkaa ja inhottaa koko homma Tässä pari faktaa, jotka selventävät tilannettasi. Ihminen ei ole aseksuaali. Ihmisen seksuaalisuutta kuvaa polymorfinen diversiteetti eli monimuotoinen kirjo. Ihmisen seksuaalisuus syntyy hormonaalisessa aivokemiassa mielihyvähormoonituotantona. Ihmisessä on aina libidoa eli seksuaalista energiaa, joka on kanavoitava jotenkin. Ajatuksissasi kiihotut eniten kuvaamastasi "submissive" seksistä.

Mulle jäi epäselväksi suhteesi kokemaasi väkivaltaan? Onko se ongelma vai saatko siitä nautintoa? Ehkäpä olet "submissivesta" tykkäävä biseksuaali.

Seksuaalisuudeksesi riittää vaikka kiihottuminen ja itsetyydyttäminen kuvailemaasi "submissive" seksiä katsellen. Fantasioit katsellessasi ja kiihottuessasi olevasi se, jota alistetaan submissive slut? Mistä asioista kiihotut tarkalleen ottaen? Parisuhteitahan löytyy tai ainakin kaikki seksuaaliset tarpeesi tyydytetään, kunhan paikannat omat halusi. Maailma on täynnä erilaisia ihmisiä. Sinut voidaan luokitella niin sanotuksi tylsäksi, ja siitä johtuen sinua voidaan sanoa miksi tahansa kukakin haluaa sinua kutsua.

Kuvaat tekstissäsi mun elämää Oon vuotias nainen ja tilanteeni on lähestulkoon täsmälleen samanlainen Onko se seksi sitten niin välttämätöntä, entäpä jos antaisit itsellesi mahdollisuuden nauttia elämän muista antimista? Itse olen viettänyt mielenkiintoista ja vaihtelevaa elämää ja huomannut olevani erittäin vähän, enää, kiinnostunut seksistä, toki sitä "harrastan" kun kohdalle sattuu, mutten siihen pyri.

Traumasi saattavat olla yksi syy mutta voihan kyseessä olla myös hormonaaliset tekijät, vaikka nuori oletkin. Käy lääkärillä tai homeopaatilla ja anna itsesi olla juuri niin kiinnostumaton kuin olet, anna itsellesi oikeus olla mitä olet. Homeopaatit eivät paranna ketään, eivät varsinkaan hormoniepätasapainoa. Homeopaatit eivät tarjoa kuin pelkkiä vesitippoja. Ainoo vaihtoehto on että ammut aivos pitkin seiniä! Kannattaa ottaa jokin kimppakiva Sä ja nainen ja siihen mies ,otatte muutamat siiderit pidätte kivaa ja lähestytte toisianne porukalla ja päädytte sänkyyn.

Siellä sit alatte toisianne koskettelemaan ja koitat myös miehen sukuelintä tyttökaveris kans. Varmaan jompikumpi teistä haluu ekana peniksen sisään ja voit kieliä tyttöä samalla kun hän nai ystävääs. Itse olen ollut kahden naisen kans ja naiset kieli vuoroin kulliani kun työnsin toisen sisään aivan mahtavaa oli meillä kaikilla koko yön.

Siellä saat avattua ongelmiasi ammattilaisen kanssa. Olen itse päässyt eroon vakavasta syömishäiriöstä enkä usko,että se olisi onnistunut ilman hyvää terapeuttia. Tästä palstasta tuskin on apua tän tason ongelmiin. Mieti mikä on ongelmasi. Kerrot olevasi "todella masentunut seksuaalisuuteesi liittyen" ja olevasi "todella epätoivoinen asian suhteen" ja kysyt otsikossa "Onko mitään tehtävissä? Minulle syntyy kirjoituksestasi vaikutelma, että ongelmasi on emotionaalinen ja piilossa ja ilmenee sosiaalisena, pomppaa esiin suhteissasi muihin ihmisiin.

Ehkä häpeätkin suotta seksuaalisuuttasi? Jospa seksissäsi ei olekaan vikaa? Ehkä vain asetat seksuaalisuuteen järjettömästi odotuksia ja ahdistut siksi? Ihmisillä on usein emotionaalisia ongelmia, jotka heijastuvat vuorovaikutusongelmina.

Seksi auttaa niihin yhtä hyvin kuin legopalikat tai jugurtti. Sinun kannattaisi ruveta kaupalliseksi naiseksi, evääsi ovat otolliset ko.

Eikä ala ole yhtään hassumpi, nälkää ei ikinä nähdä tarvitse. Luultavasti vain olet A-seksuaali. Kaikki eivät lisäänny, muuten tuhouduttaisiin ihmisten ahneuteen kaikki.

Seksi on pelkkä eläimillinen lisääntymisvietti. Eikä kaikkien kuulu siitä nauttiakaan. Maailmassa on kuitenkin paljon ihmisiä joille viinanhuuruinen paneskelu ei ole rakkautta. Oikeata rakkauttakin on, sitä ei löydä pornovideoiden avulla. Vaan tutustumalla omanlaisiisi ihmisiin. Hakeudu paikan päälle ja rakkautta löydät varmasti.

Kaikki eivät todellakaan nauti seksistä ja lisääntymisestä. Meitä on satoja tuhansia. Joskus seksin voi korvata hyvällä harrastuksella, kuten bloggaus. Vaikuttaa siltä, että psykologin juttusilla kannattaisi käydä. Kyse ei ole vain seksuaalisuudesta, vaan jostakin syvemmästä jutusta. Mulla on kanssa seksuaalisuuteni kanssa mielenkiintoinen tilanne.

Mulla on taustalla seksuaalista hyväksikäyttöä. Mulla on ollut yksi pitkähkö 6 v parisuhde miehen kanssa ja muutama lyhytaikainen tyttöystävä on ollut. En koe, että saisin nautintoa seksistä toisen ihmisen kanssa. Pitkään mietin, että mitäköhän mun pitäisi asialle tehdä. Kokeilla mahdollisesti vielä seksiä suhteessa, vai sopeutua olemaan yksin. Saan kyllä nautintoa yksikseni puuhaamalla ja se ei ahdista ollenkaan. Seksi toisen ihmisen kanssa tuntui aina niin Nyt olen sitten alkanut ymmärtämään itseäni.

Olen ollut sinkku 2,5 v, enkä koskaan ole ollut onnellisempi. Olen myös löytänyt itseäni kiihottavat jutut. Olen aina tiennyt, että mulla on joku juttu liittyen seksiin kahden miehen välillä.

Olen nyt myöntänyt itselleni, että tämä johtuu siitä, että jostain syystä koen, että haluan seksiä miehen kanssa, mutta en naisena vaan miehenä. Itse olen siis vuotias nainen. Ja olen joku aika sitten alkanut katselemaan homopornoa. En koe, että haluaisin parisuhdetta tai seksiä toisen ihmisen kanssa. Mulla on asiat hyvin näin. Nyt tiedän, että ainoa syy, miksi olen halunnut parisuhdetta on se, että olen ajatellut, että on jotenkin surullista olla yksin. Olen yksinasuva sinkku ja olen onnellisempi ja tyytyväisempi ikinä kuin kenenkään kanssa.

Nyt tiedän, että olisi surullista olla suhteessa, jossa on kuitenkin onneton. Tai siis fyysisesti olen yksin suurimman osan ajasta, mutta mulla on suku, 4 läheistä sisarusta, paljon ihania ystäviä. Vaikka olen yksinasuva sinkku, en ole yksinäinen ja koen olevani rakastettu. Sellaista "kunnon" läheisyyttä en edes kaipaa. Joskus tarvitsen halin, mutta sitä varten mulla on ihmisiä ympärillä. Ja alan olla aika vakuuttunut siitä, että mun kuuluu olla yksin. Yritän kuitenkin päästä seksuaaliterapiaan se olisikin sitten kolmas kerta Haluan kuitenkin keskustella näistä asioista jonkun ammattilaisen kanssa.

Ja haluaisin hieman käydä läpi myös sitä seksuaalista hyväksikäyttöä, josta nyt vasta kykenisin kunnolla puhumaan. Nämä asiat kun olen ymmärtänyt, on mennyt paljon paremmin. Tällä tarinalla haluan vain kertoa, että kyllä meitä on kaikenlaisia. Ei yksinolo välttämättä ole huono asia kunhan se on itse valittu. Jos ei nauti aviossa, on vikaa arvoissa. Tehdään parannusta kaikesta huonosta. Samalla toinen mies tuli lähemmäs ja alkoihieroa takapuoltani. Tiesi mitä hän halusi joten tostin takapuoltani ylös.

Sitten tunsin kun suuri elin meni sisääni ja samalla suolin toista. Kun olin vähällä laueta menin jäähylle. Takaisin tultua näin heidät naimassa kiihkeästi ja intohimoisesti. Kyrpä pystyssä sanoin että mennään makuhuoneesseen. Kaverini meni selälleen makaamaan sängylle.

Hän makasi siinä kosteana ja hikisenä. En voinut itselleni mitään ja menin mukaan. Otin hänen kullinsa suuhuni ja aloin nuolla sitä hitaasti ylös ja alas. Toinen kaverini aöloi naida minua perseeseen. Ensin sain valtavan lastin spermaa suuhuni,sitä valui leualleni ja kaverini kiinteälle vatsalle. Nyt minä olin alimmaisena ja minulta otettiin suihin. Tunsin kun olin räjähtämis pisteessä. Spermani levisivät hänen naamalle. Mutta minä en ollut saanut tarpeeksi.

Istuin sängyllä ja he tulivat seisomaan viereeni. Kun he laukesivat spermaa ryöppysi kasvoilleni. Lopuksi he vielä panivat minua takaa. Se mitä aamulla tapahtui on aivan eri juttu. Varokaa vaan jos nään tommosia hinttejä jossain niin hengestänne pääsette!!! Niin, jokaisen heteromiehen salainen fantasia on heittää kunnon "laakit" homon takaraivolle! Koska käsityskykysi on noin onneton, väännän nyt sinulle rautalangasta voit myös tarkistaa asian sanakirjasta: Saatkohan päähäsi taottua sen faktan, että ensinmainitussa on kyse aikuisten välisestä vapaaehtoisesta toiminnasta ja viimemainitussa vastenmielisestä hyväksikäytöstä ja rikoksesta?!?!

Miksi sanot että pedofiiliassa on kyse "vastenmielisestä hyväksikäytöstä ja rikoksesta"? Ei pedofiliassa ole mitään vikaa jos molemmat osapuolet sitä haluauvat. Hieman avonaisempaa mieltä pyytäisin. Ei kukaan alle vuotias tai varsinkaan nuorempi!! Tai yleensäkään lasten ei kuulu edes moista harrastaa!!! Pedofiili on pedofiili ja sairas rikollinen!!! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ensinnäkin homot eivät ole sairaita. Tai sen sairaampia kuin heterotkaan. Homous ei ole mielisairaus fakta, joka on todettu jo vuosikymmeniä sitten, ota vaikka selvää! Homous ei ole periytyvää, joten lapsesi eivät välttämättä ole homoja vaikka itse pelkäisitkin olevasi Eli alapa käyttämään kumia, jos et tätä vielä tiennyt! Hyvä ja kiimainen juttu.

Fantasiat rikastuttavat, eivätkä satuta ketään. Antaa mielikuvituksen vaan lentää Täällä jos kirjottaa kahden naisten naintijutun, saa kehuja niin oikealta kun vasemmaltakin. Miesten jutusta saa kaasukammiota. Eiköhän tänne saa kirjoitella kuka hyvänsä minkälaisia novelleja tahansa.

Paljon huonompiakin täällä on pilvinpimein. Koittakaa nyt miehet ottaa se kulli käteen ja kohdata tosiasiat. Suomessa kun kuitenkin on sananvapaus. Monet miehet kärttävät persepanoa, mutta eivät ymmärrä että miehilläkin on se reikä Monet miehet eivät pidä pahana ollenkaan jos sauvalla panee peppuun tai sormia sinne tunkee. Mutta voi sitä kauhun määrää kun ajatuksissa edes käy että sinne jonkun kalu olisi tunkemassa. Silmät kiinni,niin on melkein sama paneeko miestä vai naista,noin kärjistäen sanottuna.

Jos mä fantasion jostain tai haluan jotain seksiin liittyvää niin mulle tulee stondis eli sen pitää olla todella alialitajuista. Ei kyllä muakaan kiihota pätkääkään. Mulla on homoja kohtaan samanlainen asenne kuin uskoviakin. Saavat mun puolesta tehdä ja olla mitä vaan kunhan eivät tyrkytä sitä muille.

Tunnen sekä homoja että uskovia eivätkä he ihmisinä ole sen kummempia kuin muutkaan. Voivat olla tosi hyviäkin tyyppejä. Sittenkin mua enemmän ärsyttää pelastuksen julistaminen kuin se että joku on homo kunhan ei mua yritä. Heillä on todennäköisesti vähemmän seksielämää kuin heteroilla, koska kumppania on vaikeampi löytää. Ei luulisi ketään kiinnostavan, mitä kukin makuuhuoneessaan tekee. Mutta silti tämmöisistä homojutuista voisi varoittaa etukäteen, en mäkään halua lukea näitä Johtuen siitä, että miehet eivät pihtaa vaan antavat kaikille.

Hintit ovat sairaus, Zyklon-B on lääke. Mutta hieman lapsenomaisesti kirjoitettu. Kannattaisiko kirjoittaa ensin notepadille, korjata virheet ja kieliasua ja sitten vasta siirtää nettiin? Mitä sitten tulee homostelun vastusteluun, niin siitä ei kannata välittää; suurimmaksi osaksi arvostelijat ovat teini- ikäisiä kokemattomia nassikoita, joilla ei vielä ole kehittynyt sukupuoli-identiteettiä ja siksi pelkäävät olevansa homoja.

Tiedän, että nämä asiat ovat toki minun ja rakkaani välisiä, mutta oloani helpottaisi kummasti, jos joku muukin tunnustaisi haaveilevansa rajuista otteista ja alistumisesta.

En ole niinkään kiinnostunut leluista ja ruoskimisista, vaan tukisteluista, voiman käytöstä ja verbaalisesta nöyryytyksestä. Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Kuumana käyviä naisia Jyväskylässä Hei , olisiko Jyväskylässä halukkata naisia esim. Siinä loppupäässä viisas nainen kertoo alistumisen taidosta.

Sillä ei ole mitään tekemistä alistetuksi joutumisen ja nöyryytyksen kanssa. Viisas mies ymmärtää asian ja osaa suhtautua siihen kunnioittavasti. Ja vielä tarkennuksena, suhteemme mieheni kanssa on hyvin rakastava, kunnioittava ja kaikin puolin täydellinen.

Hän ei koskaan kohtelisi minua nöyryyttäen tai loukkaavasti ns. Kyseessä on enemmänkin hetkittäiset seksifantasiat, joiden toteuttamisesta on kyse: Minäkin olen vasta "tullut ulos kaapista" alistamista kaipaavana naisena. Olen vasta viime aikoina tajunnut tietoisesti, että todella haluan alistamista. Haluan piiskaa, tukistusta, nurkkaan häpeämään, kuulustelua ja onpa mielessäni käynyt sellainenkin fantasia, että mies syöttäisi minulle väkisin jotain, vaikka ihan tavallista ruokaa, jota en olisi suostunut syömään.

Myös alistuva suihinotto kuuluu fantasioihini. En tosin ole mitään näistä kokenut oikeasti. Minulla ei ole seurustelukumppania tai aviomiestä. Minullakaan ei ole ketään, jolle olisin voinut puhua asiasta, paitsi tänne Suomi Olen ollut kovasti hämilläni fantasioistani ja halustani tulla alistetuksi. Olen kiltti ihminen, en mikään tyhmä, olen itsenäinen ja persoonaltani pohjimmiltaan mielestäni nimenomaan poikkeuksellisen vahva.

Kirjoitat kaipaavasi varmuutta ja "oikeutusta" sille, että tahdot olla heikko nainen. Ehkä vastaus löytyy siitä, että miettii psykologisia syitä sille, miksi haluaa kokea alistusta. Mahdollisia syitä ovat esim. Se voi olla todella rentouttavaa. Yksi syy voi olla turvallisuudentunteen kaipuu, onhan alistuneena jonkin suuremman ja vahvemman vallassa.

Alistumisleikeissä voi myös käsitellä omia vaikeita tunteita, esim. Muitakin syyvaihtoehtoja varmaan löytyy. Jokaisella alistusta haluavalla ne löytyy varmastkin omasta persoonasta ja taustasta. Ja että saa kokea olevansa Nainen ja että se toinen on Mies. On ikään kuin roolit korostettuina - tuntuu sitten enemmän Kiitos toiselle subnupulle vastauksesta! Todella paljon samoja ajatuksia ollut minullakin, varsinkin ajatus siitä miten voi hetkeksi antaa vallan ja päätöksenteon toiselle, olla niin ettei kukaan odota minulta voimaa: Eräs asia minua on epäilyttänyt ja jännittänyt, nimittäin se jos reagoinkin epäodotetulla tavalla itse seksin aikana.

Mitä jos säikähdän, alan itkemään tai muuten tlanne onkin ahdistava? Näin ajatellen se ei siltä tunnu, mutta mistä sitä tietää! En todellakaan halua, että tämä asia tekisi rakkaani olon huonoksi tai mielen pahaksi, tai muuten sekoittaisi pakkaa.

Kiitos myös linkistä, lueskelen varmasti keskustelun läpi! Täällä olisi yksi mies, joka fantasioi juuri kaltaisestasi naisesta. En ole tullut varsinaisesti kaapista, mutta vielä sekin päivä koittaa.. Olen kaltaisenne vahvuudessa ja itsenäisyydessä, hyvin koulutettu ja henkisesti vahva nainen. Miehiä on ollut vuosien varrella useita ja nyt takana pitkä parisuhde. Ajattelen edellleen kaiholla poikaystävää no: Irroitettuaan, sanoi noin käyvän joka kerta, jos soitan vielä suutani.

Lopuksi kiepsautti minut mahalleni ja otti takaapäin. Suhde päättyi nuoruuteen ja levottomuuteen, mutta kohtaaamme joskus liike-elämän pyörteissä. Välillämme kipinöi edelleen, mutta se saa jäädä sille asteelle. Ei uskalla leikkiä tulella.. Taitaa olla aika yleistä tämä kiinnostus alistumiseen, että mies on se joka määrää tahdin ja pitää omana "seksiorjanaan".. Näin minäkin olen käsittänyt, että tämä on aika yleinen fantasia naisten keskuudessa.

Silti se tuntuu jotenkin olevan tabu ja hävettävä asia. Kerran naisporukassa joku asiasta mainitsi ei puhunut itsestään , ja aika moni esitti kannakseen "tommonen on sairasta, toi on ku raiskattas, miten kukaan nainen voi haluta semmosta".

Sen jälkeen päätin olla puhumatta asiasta muiden naisten kuullen. En kyllä yleisesti ottaenkaan koskaan puhu seksielämästäni, se on minun ja mieheni välinen asia. Nyt kuitenkin tunnen suurta tarvetta puhua juuri aiheen psykologisesta ja henkisestä puolesta, ei niinkään itse aktista.

On kiva kuulla, että löytyy muitakin fiksun oloisia, terveitä naisia, joilla tämmöisiä ajatuksia on. Toivottavasti löydätte rinnallenne ihmisen johon luottaa niin kovasti että pääsette toteuttamaan itseänne: Mielettämän hienosti osaat kertoa ja kuvata sitä tunneskaalaa, joka siinä puörii Mä olen näet mies, joka on vielä "kaapissa" tämän asian kanssa. Olisi tosi upeata löytää sellainen nainen, jonka kanssa kokea ja tuntea jotain tuollaista.

Että voisin sillä tavalla rakastaa Mä olen löytänyt tämän puolen itsestäni vasta viimeisen parin vuoden aikana Mutta miten ihmeessä tuollaisen suhteen voi löytää? Ei sitä nyt treffeillä aleta tuollaista juttelemaan. Harva voi edes koskaan puolisolleen puhua tuollaisia - tai niin oletan Tuollainen mies löytää varmasti!

Ole vaan rohkeasti oma itsesi ja kerro tunteistasi. Mielestäni tärkeintä parisuhteessa ei todellakaan ole seksi, vaikka se kovasti tärkeää onkin. Olen melko varma, että parisuhteen perustuessa rakkauteen ja luottamukseen, myös erilaiset eroottiset fantasiat voivat olla osa sitä. Kovin moni nainen ei ehkä uskalla ajatella tai myöntää tämmöisiä fantasioita, mutta ehkä varovaisella vihjailulla ja pehmeällä alulla nainen kuin nainen uskaltautuu heittäytyä miehensä armoille: Toivottavasti löydät oman rakkaan rinnallesi, joka uskaltaa olla tarpeeksi rohkea olemaan heikko!

Silti en koe miehiin mitään vetoa. Monet heteronaiset voivat kiihottua naisista mutta eivät ihastu naisiin, se on normaalia, joten lesbotkin voivat kiihottua miehistä, mutta eivät ihastu miehiin. Ehkä oletkin pohjimmiltasi aseksuaali? Kuulostaa siltä, että jonkinlainen terapia voisi tehdä sinulle ihan hyvää niin saisit mieltäsi hieman avattua.

Joo, mulla on terapia-aika varattu jo kuukausi sitten, koska taustalla on myös muitakin ongelmia. Ahdistun ylipäänsä ihmisten seurassa, koska pelkään hylkäämistä. En ole ollut onnellinen kuin viimeksi joskus lapsena. En kykene kiintymään ihmisiin, vaikka kaipaan ihmisten seuraa, en meinaa saada iloa ja mielihyvää asioista, en hallitse elämääni, opiskelumotivaatio on kateissa.

Olen kärsinyt useamman kerran elämässäni masennuksesta. Olen menettänyt elämässäni hyvin paljon ja luulen, että en enää kykene tyydyttäviin ihmissuhteisiin. Ystäviä kyllä riittää, mutta en osaa olla oma itseni, vaan aina pyrin olemaan iloinen ja puhelias ja pelkään, että jos olen välillä ns.

Henkisesti olo on jatkuvasti tyhjä. Syksyllä asiat oli jo paljon paremmin, mutta viime suhteen jälkeen vointi ja itsetunto laskivat kuin lehmän häntä. Miksei ihminen saisi olla "aseksuaali" sana on kyseenalainen - Ei kaikkien tarvitse pitää elämässään seksiä enssijaisen tärkeänä asiana - Meidät nykyihmiset on aivopesty ajattelemaan että seksi on ihmisen ihan primääri tarve josta joikaiikan tulee nauttia aivan valtavasti - Seksuaalisuus, siihen liittyvät tuntemusket ovat toki jokaisessa ihmisessä, ainakin mielikuvatasolla, kuten ap: Sanana "aseksuaali" on tyypillinen nykyajan keksintö, joka väittää että seksuaalisuutta on vain silloin kun molemmat on koko ajan kauhena halukkaita ja että ihmisellä ei ole oikeuttaa elää pitkiä aikoja elämässään ilman seksisuhteen tarvetta.

Tämän takia moni varsinkin nainen, ja myös miehet, kärsii ja kokee elämänsä puutteellisena vaikka omat inhimilliset resurssit vois käyttää muunlaisten asioiden pohtimiseen ja harrastamiseen, on täysin mahdollista elää fantastista elämään ilman seksisuhdetta; jos ei huvita, ei huvita ja mitä se muille kuuluu. Mitä rakkauteen tulee - niin miehen ja naisen välinen rakkaus on vain yks pieni viipale kaiken muun elämään kuuluvan inhimillisen rakkauden- ja rakkaudenosoituksen kirjossa.

Myös syvään ystävyyteen voi kuulua rakkaus jonka henkinen intohimo on kokemuksena usein fyysistä parisuhdetta antoisampi. Monet "aseksuaalit" ihmiset eli ne jotka jossain elämänsä vaiheessa ei hirveesti välitä seksistä on: Tälle viimeisen lauseen totuudelle seksiä ylikorostava, rationaalinen aikamme ei anna riittävästi arvoa. Olen sitä mieltä että ap: Hyvä kirjoitus, meitä on varmaan paljon jotka emme pyhitä elämäämme kokajan seksiä ajatellen tai sitä harrastaen.

Erosin 10 vuotta sitten kun mies löysi toisen hyvin ymmärrettävästä syystä, eli en halunnut seksiä hänen enkä kenenkään kanssa enää. Siitä asti olen ollut ilman seksiä en kuitenkaan ole aseksuaali koska olen joskus kuitenkin "omin käsin onneen" touhuillut, tosin ne kerrat on vähentyneet. Elämä on hyvin vapauttavaa kun ei siihen liity seksi en enää ikina halua seksi suhdetta. Mulla on 1 lapsi ja silloin nuorempanan kyllä nautinkin seksistä ja orkkuja olen saanut aina niin miehen kanssa kun itseaiheuttettuja joten ei mun sukupuolielämä loppunut pettymykseen sängyssä, vaan ihan kyllästymiseen ei vaan kiinnosta.

Jos ei kiihotu mutta haluaa näin tapahtuvan, niin tarvii ehkä apua. En voi elokuvateollisuuden syyksi laittaa sitä, että elämä olis nyt kyllä puolet huonompaa ilman seksiä. Entisinä aikoina kuulemma touhuttiin sillon ku ukko vaan halus ja eukosta tai sen haluista ei piitattu, siinä mitään ystävyyttä korostettu kylläkään..

Sitäpaitsi, pitkästä kommentistasi huolimatta, teksti on selkeälukuista. Ja oikeinkirjoituskin välimerkkeineen antaa oman lisänsä, ettei kommenttia tule ohitettua. Ei ainakaan 'pikavyörytyksellä', vaikka lukijalla kiire olisikin. Aseksualismi on hyvin harvinainen seksuaalisuuden muoto. Se on yhtä harvinainen kuin objektiseksuaalisuuskin. Valitettavasti vain useat seksuaalisesti estyneet persoonat ajattelevat kuuluvansa aseksuaaleihin mitä he eivät kuitenkaan ole Aseksuaali ei välitä lainkaan seksistä koska se ei tuota hänelle mitään.

Aseksuaalin erottaa seksuaalisesta häiriöstä kärsivän nimenomaan siitä että seksuaalisuus, oma tai muiden, tai kulttuurin, ei häiritse häntä lainkaan.

Valitettavasti sinä taas et ymmärrä ettet voi muita muuttaa toista henkilöä samaan muottiin kanssasi. On täysin päivänselvää että aloittaja ei ole aseksuaali. Aseksuaalille seksuaalinen kanssakäyminen, ympäristön seksuaalisuus, porno, tms.

Aseksuaalihenkilö ei tule tänne kirjoittamaan ongelmastaan ettei kiihotu. Esimerkiksi homoseksuaalit jotka nuorena havaitsevat kiihottuvansa samasta sukupuolesta, eivät yleensä valita siitä etteivät kiihotu vastakkaisesta sukupuolesta, vaan siitä että kiihottuvat omasta sukupuolestaan.

He eivät etsi ratkaisuja että voisivat kiihottua vastakkaisesta sukupuolesta, vaan he etsivät tukea muista homoseksuaaleista.

Aloittaja ei tullut tänne etsimään tukea aseksualismiin, vaan siihen että hän ei kykene rakastamaan vaikka kiihottuukin. Rakkaus on eri asia kuin seksi. Aseksuaalinen henkilö ei inhoa seksiä ja seksuaalisuutta. Seksuaalisesti estynyt henkilö inhoaa sitä ja luettelee syitä miksi maailma on seksualisoitunut, ja kuinka kaikki oli ennen muka paremmin.

Traumatisoitunut taas, aloittajan tapaan, kertoo ettei kykene rakastamaan, kiihottumaan tms. Terapeutit eivät aivopese ketään. Terapeutit eivät myöskään opeta mitään. Terapeutit ohjaavat kuntoutujaa ulkopuolelta tarjoten tukea miten hän voisi itse päästä sinne minne haluaa. Minäkään en lukisi sinua aseksuaaliksi, koska pidät seksuaalisuutta, erityisesti muiden seksuaalisuutta, mörkönä.

Hetero, homo tai biseksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä määrän kanssa. Seksuaalisuutta ei mitata yhdyntöjen määrällä vuodessa. Jotkut homoseksuaalit eivät harrasta koskaan seksiä, mutta ovat silti homoseksuaaleja.

Aseksualismi on kuitenkin seksittömyyttä. Seksuaalittomuutta, eli tilaa jossa toista kohtaan, oli sukupuoli mikä hyvänsä, ei tunneta minkäänlaista tarvetta seksille. Esimerkiksi tyypillinen heteroseksuaali joka ei inhoa homoseksiä, voitaisiin ajatella olevan aseksuaali-homoseksuaali. Kuitenkin esimerkiksi heteromiehillä on miespuolisia ystäviä ja kavereita, ja sama juttu naisilla. Aseksuaalit voivat myös haluta parisuhteen, mutta siitä puuttuu täysin seksuaalinen jännite. Seksuaalisuus on yleensä käytännössä kahden ihmisen välistä onnellisuutta ja halua olla yhdessä ja nauttia siitä seksuaalisuudesta.

Tätä voidaan osoittaa kuumilla tekstiviesteillä, rakkaudentunnustuksilla, pienillä suudelmilla, hyvänyön toivotuksilla, kainalossa pitämisellä jne jne jne. Itse yhdyntä ja petipuuhat ovat hyvin pieni osa seksuaalisuutta, sillä tuo läheisyys ja kiihottuneisuus on se joka lopulta ajaa ihmiset sänkyyn.

Ja aloittajaltahan se ei puuttunut, paitsi naisten kohdalla, mikä on tyypillistä heteronaiselle. Mulla ei ole mitään hyviä neuvoja sulle, mutta halusin vaan kertoa että oot ihan melkein kuin mä.

Pelkään että ihmiset kyllästyy muhun. Voi vitsi, mä en tiennyt että joku muukin tuntee näin. Tyhjä on olo joo. Oletan nyt että väkivalta liittyi juuri kotioloihin, kuten itselläni liittyi. Jos he pystyisivät keskustelemaan asioista ja pyytämään anteeksi sinulta huonoa kohteluasi, se voisi auttaa Ja hyvä että menet terapeutille! Toivon lämpimästi kaikkea hyvää sulle, sä et oo yksin noiden tunteides kanssa. No tässä on vähän vaikeampi juttu se, kun molemmat vanhemmat ovat kuolleet, niin eipä voi jutella.

Isän kanssa en ollut edes väleissä ja äiti oli henkisesti niin huonossa kunnossa, etten viitsinyt mitään ikäviä asioita ottaa esille, etten aiheuttaisi äidille yhtään enempää stressin aihetta. On mulla pari ystävää, keiden kanssa pystyn olemaan oma itseni ja silloin, hassua kyllä, olen paljon mukavampi ja puheliaampi kuin silloin kun väkisin yritän olla sellainen.

Turhaahan tämä on ja tiedän, etten voi olla onnellinen, jossen vapaudu näistä ajatuksista. Järki sanoo, ettei ne kaverit oo mihinkään menossa. Kaikkea hyvää kanssa sulle ja toivottavasti saat omatkin juttusi jollain tavalla ratkaistua. Jee, lisää provoilua kehiin ja viisaita kommentteja perään. Oletko kokeillut ihmisiin tutustumista jonkun yhteisön tai yhdistyksen kautta? Voisit tuntea kuuluvasi johonkin ryhmään, mutta sinun ei silti oleteta antavan mitään itsestäsi.

On ihan tavallista, että 24v ei ole tuntenut mitään seksuaalisesti. Ei voi tutea mitään, ellei ole kohdannut itselle sopivaa kumppania. Näitä ongelmiasi pitäisi pilkkoa pienempiin osiin.

Ensinnäkin oletko opetellut masturbointia? Et ole aseksuaali eli totaalisen seksitön ihminen, jos pystyt tuottamaan itsellesi hyvää tunnetta. Rentoutumista, rauhassa oloa, omaan kehoon tutustumista, sellaisten mielikuvien ajattelua, jotka saavat sinut kiihottumaan. Älä keskity orgasmiin, vaan ihan oman kehon tutkimiseen. Voi myös olla, että olet biseksuaali, jossa on kumpaankin suuntaan olevia mieltymyksiä, mutta jos sinun on vaikea tavoittaa syvintä sisintäsi, niin seksissä pitäisi kuitenkin rentoutua ja päästä "ajattelemattomuuden" tilaan, jolloin voi olla, että sinulla on vaikeuksia a tiedostaa oletko homo, hetero vai bi b luottaa keneenkään niin paljon, että voit rentoutua riittävästi nauttiaksesi.

Kuulostat ihan minulta noin vuosi sitten. Olen vuotias ja minulla oli takana hyvin rankka lapsuus. Kävin noin pari vuotta terapiassa, jonka jälkeen luulen, että olen muuttunut.

En nyt pelkästään kiitä terapiaa, vaan niitä ihmisiä, joita olen kohdannut elämäni aikana. Sen enemmän yksityiskohtiin menemättä luulen, että olet kuitenkin hetero.

Koin nimittäin itsekin miehet ällöttävinä, kunnes tajusin sen johtuvan isästäni. Äitini on ollut ihan mukava ja rakastavainen, minkä takia olen halunnut olla pelkästään naisten keskuudessa. En ole uskaltanut tutustua miehiin, jotka oikeasti kiinnostavat minua. Pelkään nimittäin hylätyksi tulemista. Äidilläni on ollut vanhemmat päinvastoin, minkä takia hän on aina luottanut miehiin, mutta ei naisiin.

Kannattaa siis aloittaa terapia ja itsetutkistelu. Isäni on aina dissannut sitä, mutta tilanne meidän välillä on se, että hän on onnettomassa parisuhteessa ja minä olen onnellisesti yksin.

Kun olet tasapainossa itsesi kanssa, tiedät ketä rakastat. Hei AP, Jos tahdot todella ymmärtää itseäsi, niin sinun tarvitsee tietää mitä se tarkoittaa, ja alkaa tutkimaan mieltäsi sekä ajatuksiasi.

Opimme lapsuudesta lähtien hyvin paljon ajatuksia ja mielikuvia, jotka alkavat vaikuttamaan meidän elämään tosi paljon, ja sama vaikutus heijastuu myös seksuaalisuuteen. Hyvä kirja, joka kuvailee ajatusten ja mielen toiminnot erittäin tarkalla tavalla on Alkuajatus. Kirjan avulla voit alkaa itsetutkiskelun ja saada aikaan todellisia tuloksia tämän asian, mutta myös muun suhteen. Kokeile, lainaa kirja vaikka kirjastosta ja tutustu siihen hieman, se todella toimii.

Lisää tästä sivulla www. Nuorena seksit ja parisuhteet tuottavat niin monenmoisia ongelmia ja uhrautumisia. Mutta vanhana ja vapaana.

Kysy lääkäriltä respetiä testosteroniin, nostaa naisilla seksihaluja. Ehkä sun oma ala on BDSM, alistaminen, piiskaus ja muut ; Arvelesin, että sulla on pedofiliaa ja väkivaltaa menneisyydessäsi ja et ole päässyt noiden asioiden yli.

Siksi kiihotut katsella alistamista, koska voit kohdata menneisyytesi "uudelleen" turvallisessa olosuhteissa. Moni samoja asioita kokenut päätyy prostituoiduksi tai ikäviin alistamissuhteisiin. Totuus on, että et voi päästä yli noista ikävistä kokemuksista ryhtymällä alisteisiin suhteisiin.

Se vain pitkittää tuskaasi. Näin sanoo jokainen itseään kunnioittava terapeutti. Prosessi voi olla pitkä ja tuskallinen, mutta siitä on hyötyä lopunelämäsi. Syy voi olla myös täysin terveydellinen. Terveellä normaalilla ihmisellä on seksuaalisuus, halut ja tuntemukset. Kannttaisi ottaa asia puheeksi vaikkapa aluksi terveykeskuksessa, siitä ohjataan eteenpäin tutkimuksiin, jos aihetta ilmenee. Itse olen mies ja minulla ei aiemmassa elämäss kiinnostanut seksi juurikaan. Menin tutkimuksiin ja löytyi mm.

Nyt tätä korjataan lääkehoidolla ja olen mennyt toiseen ääripäähän, tekee seksiä välillä liikaakin mieli. Mutta sekin paremopi kuin ei yhtään. Ei kenenkään ole pakko olla kiinnostunut seksistä.

Ihmiset on erilaisia, vaikka media koittaa heitä samanlaisiksi painostaa. Etsi itsellesi kumppani, joka on hiukan samansuuntainen.

Ei seksi ole sama asia kuin rakkaus. En tiedä, mutta luulen, että olet tyypillinen suomalaisen seksikielteisen kasvatuksen tulos. Kirkkoväärtit, koulut ja kodit ovat aikojen alusta aivopesseet lapsesta asti terottanet, että kaikki hyvä ja ihana on syntiä. Sen takia olet suhtautunut poikiin kielteisesti ja yrittänyt suuntautua lesboutuneisuuteen.

Heterolle se ei tahdo onnistua. Neuvoisin, että kuitenkin jos tiellesi osuu mieshenkilö, josta pidät ja haluat hänet seksuaalisesti tyydyttää, tee se. Nainen pystyy teeskentelemään kiihoittunutta, vaikka ei olisikaan.

Miehelle se on mahdotonta erektion takia. Toivon, että löydät luotettavan kumppanin elämääsi. Et sitten vaivautunut lukemaan Hänhän ei ole seksikielteinen vaan seksimyönteinen. Hänen seksuaalisuutensa on haavoittunut väkivallan seurauksena - vaikka väkivalta ei olisi ottanutkaan seksuaalista muotoa, sillä seksuaalisuus on todella vankasti sidottu hyväksytyksi tulemiseen, tunteiden tasapainoon ja kuvaan omista vanhemmista. Itseasiassa ei ole yhtään mahdotonta saada erektiota kiihottumatta..

En ole koskaan itse kuullut että fetissistä voisi kokonaan "parantua" ja siirtyä täysin normaaliin seksielämään, mutta uskon kyllä että perusseksistäkin voi alkaa pitää, ellei se tunnu pelkältä suorittamiselta. En tosin tiedä mitä kaikkea seksi naisen kanssa vaatii - voi olla että miehen kanssa olisi ainakin aluksi helpompaa, siinä ei naisosapuolella ainakaan ole mitään orgasmipakkoa, kuvauksestasi päätellen luultavasti kiihottuisit ainakin sm: Minulla oli noin 8 vuotta elämässäni aika, jolloin en yksinkertaisesti innostunut seksistä laisinkaan.

Olin kyllä pitkissäkin suhteissa, mutta seksi oli melkein yksinomaan sääliseksiä "pakko kai on harrastaa seksiä, kun seurustelen". Olen vuotias nainen, en ole koskaan ollut rakastunut naiseen, mutta olen aina pitänyt naisen vartaloa hyvin kauniina ja eroottisena.

Miehiä taas en ole katsonut sillä silmällä oikeastaan koskaan, tarkoitan, etten ole nauttinut miesten katsomisesta esim. Sen sijaan kaikki ihastumisen kohteeni ovat olleet miehiä. Minulla on ollut kriisi seksuaalisesta suuntautumisestani ja pidän itseäni bi-seksuaalina. Fantasiani ovat aina liittyneet johonkin "kiellettyyn", mikä taas on aiheuttanut sen, että rakastelu ei ole ollut yhtä tai useimmiten laisinkaan kiihottavaa kuin mielikuvien "tunteeton pano".

Tämä siitä huolimatta, ettei minulla ole omien muistikuvieni mukaan mitään väkivaltaista taustaa. En kuitenkaan osaa kuvitella toteuttavani fantasioitani. Masennusta ja ahdistusta on taustalla. Nyt lähes vuoden sinkkuuden jälkeen alan pikkuhiljaa tuntea jälleen, 8 vuoden jälkeen!!

Hylkäämispelko minulla oli jo lapsena, siitä huolimatta, ettei kukaan muista, että minua olisi unohdettu minnekään koskaan. Tämä on tietysti vaikuttanut parisuhteisiinkin. Nyt olen tarkoituksella yksin. Se ei ole pelkoa sitoutua, vaan nautin elämästä itsekseni ja haluan lähelleni vain ihmisen, jonka kanssa tunnen olevani "samalla aaltopituudella" ja joka kiinnostaa minua myös seksuaalisesti. Voin kuvitella, että tilanne ahdistaa sinua hyvin paljon. Olethan kuitenkin nuori ja elämää edessä.

Helppo tie ei sinulla ole edessä, mutta muutos on mahdollinen!! Et ole tuomittu elämään yksinäsi loppuelämän, mutta luulen, että luultavasti sinun on ensin hyväksyttävä, että niinkin voi käydä. Voi olla, että olet loppuelämäsi yksin, mutta se on täysin hyväksyttävää ja voit nauttia elämästäsi myös yksinkin.

Se, miten hyväksyt itsesi, siihen ei voi kukaan kertoa valmista ohjetta, mutta monetkin voivat olla avuksi. Ota siis kaikki mahdollinen apu vastaan! Ei sun ongelmas ole. Olen mies ja pidän sekä miehen että naisen kroppaa eroottisesti hienona jos kroppa on oikeasti siis hieno eikä läski.

Mutta en ole homo, enkä kiihotu miehen kropasta. Kyllä mä nyt näen, jos joku miesvartalo on hyvännäköinen tai jos jotkut miehen kasvot ovat selvästi komeat. Ei se tarkoita että niistä kiihottuu. Se mitä mä tarkoita on, että sä et ole lesbo mutta naiseus niissä lesbokavereissa ja se äiti siellä taustalla on se, mitä sä haet. Tunteettomissa seksifantasioissa miesten kanssa kuvastuu sun suhde isääsi. Etäinen, maskuliininen - tyhjäksi jäävä hahmo ja tavallaan inhottava, mutta siinä on se, mitä isältäsi sait.

Ei turvaa, ei lämpöä - kylmyyttä ja valtaa ja kontrollia vain. Ja toden totta, ei rakastelu naisen kuin naisen kanssa olekaan muuta kuin ällöttävää.

Sun ongelmas on tunnepuolella - ei seksissä! Väkivalta on tehnyt tehtävänsä. Sun pitää ensin olla parantunut niistä ja miettiä vasta sitten parisuhteita. Mitä edes teet parisuhteilla? Mikset voi olla vain yksin, kerta et seksiäkään kaipaa?

Sitä paitsi sun on pakko päästä tosta hylätykstulemisen pelosta. Olen mies ja kaiken lisäksi vanha. Olen aina pitänyt rakastelusta. Se on aina ollut elämäni ilo. Ja uskon sen olevan niin olleen niille jotka kanssani on olleet. Mutta luulen niitä että aina kumppanini on sitä myös halunnut. Ja uskon niin jatkuneen myös sen ajan nyt viimeisen 7 vuoden jan jolloin jo ylitin 60 vuotta tunsin samoin jopa vielä enemmän että rakkaat ystäväni olivat myös sitä halunneet.

Ei ikä ratkaise haluaako rakastella se vaan tulee. Mutta sinulle voin sanoa molempien siitä tulee pitää ja myös haluta. No se ei aviossa päde. Kyllä rakastelin varsin monta kertaa vaikka esim väsymyksen takia en olisi halunnu mutta vaimo kyllä ansaitsi sen.

Varmaan myös hän joskus minun vuoksi "alistui" rakastelemaan. Hänen pois menonsa jälkeen ovat naiset useimmin tehneet aloituksen, mutta en suinkaan ole haluttomasi siihen suhtautunut.

Tällä pitkällä sepustuksella tarkoitan, että itseään ei kannata pakottaa rakastelemaan jos itsessä ei halua ole. Vika voi olla sinussa tai voi se ola kaverissakin. Mutta jos on aikomus pitkäaaikaiseen suhteeseen se ainakin sinun on selvitettävä ensin itselle ja sitten hänelle. Mitä mieltä ole rakastelusta. Mutta jos itse haluaisit sen tuntea silloin kannattaa hakea apua. Muista myös oma elämäsi on myös sinun.

Vaikka kaikki muut ihmiset pitäisi rakastelusta on sinulla myös oikeus olla ilman sitä. Siitä saa uutta intoa, jos ei olla mustasukkasia. Itellä toisen himokkuus sammuttaa mun halut sexiin ja mies ei oo koskaan paikalla silloin kun mie haluan. Ehkä ideaali kumppani sinulle olisi alistava shemale? Sinun kannattaa ryhtyä katoliseksi papiksi tai munkiksi luostariin. Molemmat tekevät selibaatti lupauksen eli ei siis naintia.

Ja sinähän et tykännyt ollenkaan siitä seksistä, joten ei liene minkäänlainen ongelma. Toisekseen koet molemmissa paikoissa rankan ekämäsi vastineeksi Jumallisen kaiken ylittävän rakkauden ja ystäviä ovat kaikki munkki- tia pappisveljet.

Joten elämäsi tulee olemaan aivan ihanaa. Hei Ei syytä huoleen. Olet ihan normaali suomalainen nainen. Suurin osa suomalaisista naisista tuntee samoin seksin suhteen. Parisuhde ei ole pelkkää seksiä ja parsuhde ilman seksiä on ihan normaalia Suomessa. Näin ollen seksi ei ole välttämätöntä. Itse en harrasta koskaan seksiä. Se on niljakasta ja likaista, alkukantaista ähräämistä.

Ihan normaali nainen Seksi ei ole välttämätöntä. Elämästä voi nauttia muutoinkin ja nauttiikin täysipainoisemmin. Seksuaalisuutta korostetaan nyky-yhteiskunnassa aivan liikaa. Jos ei auta kokeile terapiaa..

Hei, oletko miettinyt että saatat olla aseksuaali? Olen miettinyt monen monta kertaa, mutten ole tullut mihinkään lopputulokseen päättelyissäni. Seksuaaliset halut ovat kohdillaan, mutta kohdistuvat kaikkeen muuhun kuin ihmiseen, joita kohtaan minulla on tunteita. Viime parisuhteessa nautin toisen alastoman vartalon koskettelusta, toisinpäin en niinkään.

Pidän rinnoista ja aika usein huomaan, että jos vastapuolella pöytää istuvalla naisella on avonainen paita, on vaikea keskittyä keskusteluun ja joudun keskittymään, etten tuijottaisi rintoja.

Toisaalta en kiihotu naisista, mutta jotain selittämätöntä himoa tunnen kyllä ja tunnen tarvetta harrastaa seksiä kiinnostavan henkilön kanssa, vaikken kiihotu. Nautin suuresti siitä kun toinen nauttii. Samalla kuitenkin olen jännittynyt ja lievästi ahdistunut. Ehkä asiaan tulee selvyyttä seksuaaliterapeutilla ja psykologilla. Turhaan asiaa täällä jaarittelet ja pohdit. Kuten itse asian kirjoitit viimeisessä lauseessa, kallonkutistajalle vaan.

Mutta mene pian, ennen kuin huomaat olevasi 5-kymppinen vanhapiika, elämään ja muihin ihmisiin katkeroituneesti suhtautuva tiukkapipo Se tässä eniten ottaakin päähän, kun vientiä olisi, mutten ole sujut itseni kanssa. Mitä jos kokeilisit Hairy Maturea? Sun viestistä näkee tietämättömyytesi seksiin, mikäli joskus löydät kaverin joka ei ole yhtä hukassa,niin voitte toisiinne tutustuttuanne ja sinuiksi tultuanne harrastaa seksiä mielin määrin, ehdottaisin kyllä hetero suhdetta silleen oikein se on kaikkein parasta, silloin molemmat tulevat tyydytetyiksi toisen tavarasta, naisen on saatava tyydytys miehestä, samoin miehen on saatava tyydyttää itsensä naiseen otettava nainen tavalla joka tyydyttää himot ja halut.

Parhaimmillaan seksi parisuhteessa niin hullulta kuin se tuntuukin on sitä, että on lupa lähes "raiskata" kumppani puolin ja toisin lähes rajattomasti, estoitta yhteisymmärryksessä. Kun tälläinen kumppani löytyy ei tee mieli edes olla muiden kanssa, puhun edelleen hetero suhteesta , suhteessa seksi on mukana aamuin illoin päivästä toiseen vuodesta vuoteen se on osa arkea annettu lahjaksi ihmisille, eikä miksikään tabuksi.

Tuolla ei ole enää mitään tekemistä seksin, rakkauden ja arvostuksen kanssa Mainitsit, että et yleensä kiihotu esimerkiksi lesbopornosta, vaikka muuten pidät naisia viehättävinä ja olet seurustellut naisen kanssa.

Lesboporno vaikuttaa yleensä ylinäytellyltä ja teknisesti tarkastellen suoritukset ovat useimmiten suorastaan naurettavan kehnoja.

Sellaisesta surkeudesta on äärimmäisen vaikea kiihottua. Silloin kun itse katselen pornoa, katselen yleensä aina heteropornoa, ja pidän myös sellaisesta pornosta, joka sisältää valta-asetelmia. Tosielämässä en kuitenkaan koskaan rakastelisi miehen kanssa, olkoonkin, että homopornokin on yleensä lesbopornoa parempaa katseltavaa. Ahdistuneena miettii monenlaisia asioita, mutta esimerkiksi fantasiat kannattaa erottaa tosielämästä. Fantasioida voi sellaisista asioista, joita ei koskaan tekisi tai haluaisi itselleen tapahtuvan.

Esimerkiksi raiskauksen on tutkittu olevan melko korkealla tasolla naisten yleisissä seksuaalifantasioissa, vaikka kukaan ei todellisuudessa haluaisi tulla raiskatuksi. Fantasioissa voi olla myös kysymys sellaisten asioiden ajattelusta, joita ei tosielämässä haluaisi. Itse fantasioin usein seksistä miehen kanssa, vaikka tosielämässä sellainen ällöttää, ja minulla on ollut upeita seksikokemuksia ja suhteita nimenomaan naisten kanssa. Samalla tavoin se, millaista pornoa satumme katselemaan, tai haluamme katsella, ei välttämättä suoranaisesti korreloi sen asian kanssa, millainen seksuaalinen suuntaus meillä on tai millaista seksiä todellisuudessa haluamme.

Sinun seksuaalista suuntautumistasi ja ylipäätään koko seksuaalisuuteesi liittyviä asioita me muut emme voi tietää. Kysymys on sellaisista asioista, jotka sinun on selvitettävä itse, ja joissa sinun on luotettava sydämesi ääneen. Vanhoja kokemuksiasi sinun olisi varmasti hyvä käsitellä terapiassa. Ihmissuhteissa ihastuminen ja rakastuminen tulevat yleensä ensiksi, ja seksi vasta sen jälkeen. Ainoastaan se, mitä tunnet tällaisessa rakkaussuhteessa, on tärkeää. Keskity siis siihen, kun kohtaat ihmisen, joka on rakkautesi arvoinen.

Keskity suhteen, luottamuksen ja läheisyyden rakentamiseen. Kirjoituksestasi saa sellaisen kuvan, että keskityt tällä hetkellä aivan liikaa seksin ajattelemiseen.

Mitä jos unohtaisit seksin aivan kokonaan, ja keskittyisit välillä elämäsi muihin osa-alueisiin, kuten mainitsemaasi opiskeluun, kenties urheiluun jne.? Seksin sujumattomuuden syynä voi olla myös se, ettet ole yksinkertaisesti kokenut nautinnollista seksiä.

Olet vielä hyvin nuori, ja sinulla on paljon aikaa. Olen törmännyt heterotaustaisten naisten kanssa usein siihen, etteivät he ole nauttineet seksistä miesten kanssa, koska eivät ole yksinkertaisesti saaneet koskaan kunnollista seksiä, tulleet huomioiduiksi tai kohdatuiksi naisina. Pitkässä suhteessa ihminen voi silloin alkaa kuvitella, ettei ole lainkaan seksuaalinen tai nauti tai halua seksiä.

Opettele tuntemaan ensin itsesi ja tietämään, mitä haluat ja mitä kehosi haluaa. Se on ensiaskel hyvään seksielämään. Rakastelu on kahden asia, muilla ei siihen oikeutta ole. Uskon rakkautta löytyvän jopa muualya kuin normaalista elin ympäristöstä. Rakasteleminen on lji jossa tarvitan yteisymmärrystä, että myös yhteistyötä. Älä tee mitään mitä et halua. Rakasta vain niinkuin haluat. Kaikki väkivalta ja alistamiskiihtotuminen on vain kuonaa, joka on tarttunut matkaan rankan elämän myötä.

Nurinkurisella tavalla hän kokee väkivallan "turvalliseksi" koska hän on siihen tottunut rankassa elämässään. Sen sijaan aito rakkaus, välittäminen ja hellyys outona pelottaa. Oikean rakkaan löytäessään hän pikkuhiljaa varmasti pystyy turvallisessa suhteessa pikku hiljaa avautumaan, rentoutumaan ja nauttimaan. Siis Vexi Salmen tuotannosta. Miksi tämä ylempi positiivinen ja harmiton viestini sai miinusta? Minkälaiset sadistiset sekopää angsti mielipuolet antavat miinusta tuollaiseen!!!!????

Sulla on epävakaan persoonallisuushäiriön impulsiivinen muoto. Et luultavasti pystyisi kestävään suhteeseen yhdenkään ihmisen kanssa, koska tuohon liittyy myös perfektionismi ja sadismi toisia ihmisiä kohtaan.

Joissakin kulttuureissa vietiin susien syötäväksi tai heitettiin rotkoon. Pillun panttaaminen ja vastaava ei ole normaali meininkiä. Sinun olisi todella tärkeää päästä puhumaan luotettavalle ystävälle tunne-elämäsi ongelmista.

Ammattiavustakin saattaisi olla hyötyä. Seksi on tärkeä osa parisuhdetta, mutta se voi onnistua vain, jos suhteessa on todellista hellyyttä ja läheisyyttä. Kaikkein tärkein on hyvä keskusteluyhteys myös kumppanin kanssa. Älä jätä väkivaltakokemuksiasi käsittelemättä, sillä ne voivat pahimmillaan vaikuttaa elämään vuosikymmenten ajan.

Se vääristää kuvaa todellisuudesta. Siis oikeasti otan osaa elämällesi. Onko elmäsi niin tylsää että pilaat kaikki keskustelut täällä viisauksillasi.

Ei pidä olla kovinkaan torvi nähdäkseen että olet yksineläjä ja et saa miestä. Et kai muuten viettäisi elämää tällä palstalla! Nimittäin jos ihmisellä on oikeesti joku tarve saada itseään näkyviin niin anna tulla vaan, säälin sinua! Niin säälii moni muukin täällä. Hellyys ja läheisyys ovat avaimia onneen. Samoin minä kehottaisin menoa terapiaan jossa saisit purkaa menneen elämän huonoja kokemuksia.

Jos löydät jonkun ihmisen niin älä anna hänen painostaa sinua seksiin tai itse hätäillä että siihen pitäisi ryhtyä. Aito läsnäolo tulee luottamuksen ja kiintymyksen myötä. Itse olen lesbo ja elän parisuhteessa jossa seksiä harrastetaan ehkä noin kerran kuukaudessa.

Läheisyys ja hellyys korvaavat seksin. Joku voisi sanoa että tässä on kyseessä ns. Olemme molemmat tyytyväisiä ja onnellisia suhteessamme. Toisaalta eiväthän kaikki vaan pidä seksistä. Mutta kysyisinkin harrastatko esimerkiksi itsetyydytystä ja nautitko siitä? Toisaalta saatathan olla niin butch että haluat itse tuottaa tyydytystä toiselle mutta et halua itseäsi kosketeltavan.

Terapia kuitenkin nyt ensimmäisenä ohjelmaan. Sillä nyt muille suurtakaan merkitystä,jos aloittaja ei nauti seksistä?

Naiselle orgasmi homoseksuaaliseen anime porn

Pornokauppa livejasmin homo